Както сигурно се случва винаги, съм поставен пред избор за който нямам опит .Едно момиче, което ми беше формално гадже за около 4 месеца се оказа, че не изпитвало чувства към мен и явно ме заряза заради някой батко (тя е по-голяма от мен с 11 месеца и е в 10 клас, а аз съм в 9) ,аз изпаднах в това дето го наричат невроза за около 2 месеца и бях доста зле, карах с всички за "глупости" и пр. .Обаче 2 месеца по-късно след това(общо 4 месеца), когато вече като че ли съм изгубил тези силни чувства към нея, започва да става обратното - от достоверни "подводници" научих, че доста зле са я одрязали и както ми се струва тя вероятно най-накрая в оценила платоничната ми любов.Въпросът не е в секса (не направих такъв се нея) ами аз наистина я обичах - правех и подаръци постояннно, и тя най накрая ми изтърси "че се чувствала купена".Въпросът ми е трябва ли да и отвърна на чувствата(като вече май не изпитвам към нея ,защото разочарованието ми бе прекалено силно) - тя напоследък, като че ли се старае да е много мила с мене дори "подозрително" - от време на време ми се обажда да ме пита как съм, какво правя, добре ли съм в училище и т.н .Подозирам, че сега тя е в моята ситуация и се чудя как а постъпя. Ако е важно според мен темперамента и е флегматичен, умее да прави доста добри анализи по литература,наблюдавам в нея отсъствие на математическа мисъл, което я прави пълна противоположност на мене и идеално пасва на теорията за комплементарността,но аз като че ли се стремя към хомофилна връзка.