- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- БЪЛГАРСКО ФУТБОЛНО ПЪРВЕНСТВО ?!?
Хора,
Какво мислите, за това българското първенство да бъде преструктурирано? ...да останат само 10 отбора в елита и т.н.
Казвайте !![]()
BG futbol nqma, nqma i da ima o6te mnooogooo vreme, no ne za6toto nqmame dobri otbori, a za6toto federaciite ni ni6to ne pravqt, za da se razviva sporta... Vsi4ki gledat da lapat kinti i da si gledat jivota.
I da smqtam, 4e trqbva da se napravi nqkva promqna, ne samo s futbola, a i s vsi4ki ostanali sportove. No dokato nqma koi da misli za tova 6te si ostanem na tova dereje.
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Ако Левски, ЦСКА, Локо Пд и Литекс си направят една групичка там да си уреждат мачовете и оставят другите отбори да се опитват да играят, моооже и да има някакъв прогрес. С купени мачове няма да прокопсаме. Не казвам, че в другите първенства няма корупция ама то туй нащо на нищо не прилича. То още преди да е почнала лигата се хвърля чоп кой да я спечели тази година.
i 5 otbora da ostanat nqma da se prekrati kupuvaneto na ma4ove i t.n.Първоначално написано от p4elata_brumze
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
въпроса не е само в бройката на отборите. трябва да се развиват школите, детско-юношеските първенства и така нататък. ако стане така и 20 отбора да има ще има първенство - стига всеки отбор да си има база, школа и класни треньори. трябва да има играчи пък оттам нататък всичко ще дойде лесно
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
a pari4kite ot nebeto li 6e padnat?Първоначално написано от мечтател
Jiveem v BG.Nqma dostatu4no sredstva.Ako gi imaha parite dosega i Wembley da sa si napravili
![]()
за твоя сведение пари има. Видима Раковски специално дават всичко необходимо на младежите в школата. вярно е, че им наливат доста от "Видима Идеал", но това важи за почти всички отбори. има ли желание има и начин, казали са гоПървоначално написано от skate_warrior
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Az dokolkoto znam Vidima Rakovski sa iunu6i na Levski ama are karai..
един мой съученик е там. тренира. плащат му квартира, екипировка и всичко. а на Левски им вземат пари. иначе не съм сигурен.
малкият принц
Aham.. emi az sum gledal na edna trenirovka na Vidima i vseki 2-ri igrae s sini kalcii, drug s ekip na levski , treti samo s pantalonki na levski. A i ot mnogo hora sum 4uval 4e tova im e ne6to kato pomo6ten ili iunu6eski otbor.Ta misulta mi be6e 4e 6tom sa otbor na Levski => parite idvat ot Levski taka 4e pak se vru6tame na izhodna poziciq![]()
hora daite da ne se otklonqvame ot temata, vse pak ne govorim za vidima rakovski ili kvi sa tam tiq, a z acqloto purvenstvo. A kolkoto do parite - ima gi i to ne sa malko, vuprosa e v tova, 4e na4alnicite i tem podobnite "pi4ove" trqbva da lapat kolkoto moje pove4e pari i taka ni6to ne ostava za igra4ite, klubovete, bazite i taka natatuk... Prosto taka nqma da stane.![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
май се бъркаш с Родопа. те са им сателит.Първоначално написано от skate_warrior
а на горската фея ще препоръчам да проследи темата от началото и. а именно, че първенството няма да се развие преди да се развият школите. и просто пример за сравнително развита школа беше Видима. ако се не лъжа това важи и за Пирин, но както и да е. е 1,5 школи не можем да очакваме нищо. пък че шефовете лапат - лапат. пък останалите духат...(с извинение)
малкият принц
И в детско-юношеските школи е голяма корупция, знам даже подобен случай. Един мой приятел тренираше в ЦСКА. Беше доста добър наистина. Два метра висок, доста як, много добра техника...абе отдаваше му се този спорт. Обаче почва вече юношеския полусезон, събрали сме се ние на игрището и чакаме с трепет да го видим как ще почне мача (май срещу Славия беше, но това е без значение..)като централен нападател. Обаче почва мача, гледаме го ние - на резервната скамейка. Какво ли може да е станало...
Свършва после мача, отиваме при него и го питаме: "Абе що не игра? Какво стана?". Той, доста разочарован каза само: "Парите бате...това е". По-късно разбрахме че на негово място в последната минута преди началото треньора е пуснал някъв кретен, дето едва ли не се оплиташе в краката си, ама баща му държал незнам си колко компании и нали големия спонсор на ЦСКА...
Та това беше истинска случка, на която бях аз лично присъстващ. Не останах много потресен, защото всеки ден в България наблюдаваме такива изяви навсякъде, не само в спорта...
А като стана въпрос, какво стана с хлапетата ни където Стоичков ги прати да тренират в Барселона?
Mi moq slu4ai e podoben. I az trenirah v CSKA i si igraq dosta dobre 6 godini sym se zanimaval vseki me hvali 4e sum mn dobur i doide moment v koito pari4kite si kazaha dumata .. az ne sum nqkoe bogata64e i po4naha da ne me puskat na ma4ovete .Vmesto men puskat nqkoi deto ne znae pravilata oba4e ba6ta mu nali e edi koi si izpulnitelen direktor na CSKA i toi 6e igrae.Az ne izdurjah pisna mi i se otkazah.
v levski e sy6toto 3-4 godini trenirah tam vinagi bqh v grupata no dali zaradi viso4ina dali zaradi parite vinagi ...Първоначално написано от skate_warrior
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Еми ето точно това е ! Щом още в школите е така, какво да говорим за при мъжете...
Единственото спасение е купуването на чужди играчи. Визирам трансфера на Седрик Бардон в Левски. Наистина много успешен трансфер ! Но това е един човек, а един човек отбор не прави. А за повече хора няма пари бате![]()
Abe da vi imam i misleneto.. za kakvo sa ni 4ujdenci be? Tolkova li nqmame dobri mom4eta? Eto vijte Loko Plovdiv : Стоян Колев , Владо Иванов , Велко Христев , Роберт Петров , Васил Камбуров ,Добри Орловски , Зоран Златковски , Радослав Анев
E tiq mom4eta pokazaha kak se igrae futbol.Az sum cesekar po princip. I kakvo napraviha 4ujdencite ? Kakvo napraviha Giiom , Murad , Furtado , Silva???? Edno golqmo NI6TO !!! Tqh ne gi interesuva dali purvenstvoto v BG e na nivo.Te si pribirat parite i tolkova, dokato na bulgarskite futbolisti ne im e vse taq. Tova s 4ujdestranni igra4i e mnogo tupa ideq....