.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Няма да разбереш дали ще се получи нещо докато не опиташ.Така че...моят съвет е да отидеш при него и да го поканиш на среща,а след това ако прецениш,че той има чувства към теб,но е прекалено срамежлив,за да ти каже направи ти първата крачка и му разкрий какво чувстваш към него.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladka_macka
    Mi ti ako si nekoq grozna pa4a po dobre ne mu kazvai 4e sigorno 6te ti se ismee po-dobre ostavi mom4eto namira 6tom priqtelite mu ne te haresvat zna4i i toi ne te haresva
    Hah .. mackaa ,ti koi si misli6 4e ubijda6?!?Q po spokoino?!?Tva 4e priqtelite mu ne me haresvat ne ozna4ava 4e i s nego e taka!Temata q pusnah koi s kakvoto moje da pomogne a ne nqkva si "nujna" kato teb da mi kritikuva van6niq vid!Qsno?!?
    Hm.. da mi se izsmee.. haha..nevazmojno!Qvno ne si 4ela vsi4ko ot men po temata....I v slu4aq pa4ata mai4e si ti !Tctc.. takiva kato teb vob6te ne zaslujavat da imat dostap do teenforuma!

Голям фен
    mi nz...imala sam mnogo vrazki s nqkoi ot klasa i ni6to ne se polu4ava...i nai-nakraq razbrah...vrazka sas sau4enik.. ne e vrazka...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си