- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наколенки - волейболни?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи искам да питам колко струват наколенки за волейбол?Щот нещо тея дни много взех да падам на тренировките и колената ми са сини целите...Ако някой може да даде някаква информация ще бъда благодарна...
okolo 2o sa hubavite e ima i po evtini i po skupi

Значи около 20 лв са по-хубавите наколенки искам да си взема здрави не такиваа дето 2-3 пъти падна с тях и да се скъсат...Първоначално написано от Анонимко
хах доста ми е познато мила и аз мин год преди да си взма наколенкитe целите ми колна бяха синиама сега вече нямам тоя проблем а наколенките- ами всеки модел e на различна цeна иди в някои спортен магазин и виж какво ще си харесаш моит лично бяха 30-35 лв. не помня точно
сега малко с пръстите проблеми имам ама такава е....
xaxaxa изобщо знаеш ли нщо за играта на волейбол или? ами погледай някой волйболн мач по телевизията и ще разбереш за какво става думаПървоначално написано от exploitedteen

хехе кой ти говори за чували с картофинзн ти като какъв си играл,но аз съм разпределител и тея наколенки наистина ми трябват просто понякога не можеш да се контролираш и да падаш по заученото...

Ами не съм на мнение че наколенките пречат при нападението, но няма да споря сега че момичето ни пита за едно ние съвсем се отплеснахме

И тва пак бях азПървоначално написано от Анонимко
Ми доста мачове съм изгледала и почти всички нападатели са с наколенки, в моя отбор е същото положение и при момичетата и при момчетата почти всички са с наколенки при тебе нзн как са били нещатабтв от къде си

Ммм на мен ли ми се струва или казах почти всичкии все пак аз си мисля че не пречат при нападение нзн как са нещата в Сф ама в нащо селце така си играем

Еми да на който както му харесва така си играеаз лично без наколенки не мога вече да се възприема