.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Целувка?

Бобу
    Guest

Целувка?

на 12 съм и незнам как да се целувам
    пък вече си имам приятелка
    кажете ми начин да се науча

доколкото знам и тя не знае

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами научава се с практика
    "Целувка за лека нощ"

az sam mn zle
    Guest
    mi nai-efikasno e s praktika.po drug nachin edva li stava...

За всяко нещо си има време.....аз съм на 13 и мойта първа целувка беше преди около 4 месеца.....Не се притеснявай....ще му дойде времето...не е сложно...Тъй да се изразя долепвате си устните и си буташ езика в устата й и почваш да го въртиш във всевъзможни посоки..... Сори за обяснението ама целувката е нещо такова

И никога не й казвай че не си се целувал защото ще те отхвърли...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ima 8467346802356 temi po toq vypros ! Zashto ne razrovi malko i shteshe da namerish...
    I vse pak da ti kaja nikoi ne moje da ti kaje kak da si dvijish ustnite i ezika i da ti napishe kak da se celuvash, idva si ot vytre.
    Spi spokoino !
    I`m trying to make your dreams come true...

Бобу
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nPeceH_KepBu3
    За всяко нещо си има време.....аз съм на 13 и мойта първа целувка беше преди около 4 месеца.....Не се притеснявай....ще му дойде времето...не е сложно...Тъй да се изразя долепвате си устните и си буташ езика в устата й и почваш да го въртиш във всевъзможни посоки..... Сори за обяснението ама целувката е нещо такова

Благодаря ти ! :P

Град
    В мечтите
    Ми то си идва от самосебе си...Просто си вкарай езика и започни да докосваш нейния...Не е толкова сложно. А щом и на нея й е за първи път, не я притискай много. Нека и тя вземе участие както си знае
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Не се притеснявай да питаш Бобу.....

MI AZ PUK SHTE TI KAJA CHE SHTOM TQ NE SE E CELUVALA EDVA LI MOJESH DA SE IZLOJISH SPOKOINO TQ NE E V NESHTATA ZA DA KAJE DALI SE CELUVASH DOBRE ILI NE SICHKO SHTE SI DOIDE S VREMET

Супер фен
    Това не се учи на теория,а на практика

Супер фен
    Kakto i da q celulne6, nqma da se "izloji6", za6toto i dvamata ste neopitni...
    Prosto q cunkai purvo nejno i sladko po ustnite i dokodni ezika ti do neiniq edva-edva...gali i neinoto ezi4e...budi nejen, ne burzai i neka celuvkata da e sladka, a ne nqkoq strastna, vse pak ste malki i 6te vi e za purvi put
    Gu6kai q prez tova vreme i q celuvai i s ustni - {}
    Ne se pritesnqvai, nito puk zduhvai - nqma6 osnovaniq za pritesneniq

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    като се регваш във форума пише над 13 дали. ти като не си що се регваш а?

kfo si se paniral ? shtom i dvamata ste zaici nema kfo da se pritesnqvash

Супер фен
    praktika mom4eto mi...

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33819&start

ami za syjalenie nie ot tuka nqma da mojem da ti pomognem trqbva da se pouspokoish i da napravish tva,koeto ti ida otvytre,ne se panirai nqma kyde da sgafish,kakto i da q celunesh,ne moje da se nareche losh ili pogreshna celuvka,zashtoto absolutno vseki na tozi svqt se celuva po razlichen nachin i nqma kniga,pravilo ili zakon,po koito da e opredeleno kak tochno tr da se celuvat horata.prosto impuls,dopirash ustni i si pyhash ezika v ustata i i go dvijish,otnosno prodyljitelnostta ako te interesuva mislq,che pri vas 1 2 min,ne poveche shte e dobre,inache nqkoi strasni celuvki sa mi prodyljavali po 20 min,ma za tva mai vi e rano ima vreme,aide uspeh i spoko
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Град
    в хотелска стая номер 216
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    praktika mu e maikata..
    inache ne si li mn mynichyk za gadje be? 12... hah

Цитирай Първоначално написано от nPeceH_KepBu3

ti qvno ne si se celuvala dostatu4no i ne znae6 4e istinskata celuvka ne stava taka "dopirate ustni i si nabutva6 ezika v ustat mu i si go vurti6!" taka se celuvat neumelite ili glupavite!

celuvkata stava nejno vnimatelno kato i dvamata u4astvat1 pri tova ima tolkova mnogo vidove celuvki 4e daje nqma da moga da gi izbroq! pomisli malko! i praktikuvai pove4e!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... как си имаш приятелка пък не сте се целували? какво? държите се за ръчичка ли?

пък за целувката - споко от вътре си идва

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от midnight...

Най-лесно е да направиш следното:
    1) вземаш дъвка ама задължително да е ментова!
    2) преглъщаш си слюнката
    3) измиваш един домат
    4) отхапваш част от него
    5) затваряш си очите
    6) тва дето си го отхапал го изяждаш щот то не е част от наща мисия
    7) започваш да му гълташ семките като го обираш с език и си мислиш че семките са твоите слюнки
    ... ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ ............. нема такова
    ДА НЕ ЗАБРАВЯШ ДА СИ ПРЕДСТАВЯШ ЧЕ ДОМАТА СА НЕЙНИТЕ УСТНИ И ТИ В МОМЕНТА ГИ ПИЕШ СТРАСТНО

нз до колко помогнах но това или нещо подобно го четох в един вестник , ако ли пък нестава ... ела при мен и ще ти покажа

Guest
    хах,аз пък бях чела слагаш ягода или краставица
    ве едно е/но голяма колкото една ягода,де/, в чаша пълна с вода до горе и започваш да се опитавш с езиче да изкараш парчето от чашата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си