sega 6te vi razkaja moqta istoriq s edno mom4e koeto mn obi4ah(ili vse oste go ne se znae).taka...predi dva meseca az hodqh s edno mom4e no v posledstvieedin negov priqtel(taka da se kaje)si me haresa i zapo4na da me svalq v 4ata.az sasto go haresah i ne sled dalgo az skasah s dr mom4e i tragnahme.toi postoqnno mi kazva6e 4e me obi4a adski mn i 4e ne moje da jivee bez men , no 1 den predi da napravime mesec se sdarpahme i toi po4na da mi kazva razni nesta ot sorta 4e ve4e ne me haresva i t.n.i...skasahme sled tova az tragnah s edno dr i biv6eto mi gadje kato ni vidq reagira mn stranno i cql;a ve4er samo me gleda6e.na sledvastiq den mi se vklu4i v 4ata i poiska da pogovorime i kaza 4e mn sajalqval 4e me e skasal i 4e ot edna sedmica samo me sanuval i t.n. i poiska da se sdobrime az poneje oste go haresvah se saglasih.hodihme edna sedmica kogato doide 21(tova e praznik na na6iq grad i nie ne u4ime zastoto e proletta) i az samo mu nameknah 4e iskam da se vidime i toi mi kaza 4e az mu kazvam kakvo da pravq i 4e mu zapovqdvam.na dr den v diskotekata poiskah da govorq s nego a toi se kazva6e 4e sega ne moje.sega tozi petak (na 24.03) edin negov priqtel s koito az sasto se spriqtelih i daje stanahme mn blizki mu kaza da doide i da govori s men zastoto 6te skasame i toi mu kazal "emi az q skasah ve4e".a toi na men ni6to ne mi e kazal za tova,dori ne mi e i nameknal 4e iska da skjasame.Ta toi do predi 2-3 dni mi obqsnqva6e kolko me obi4a.znaeh 4e e strannen no 4ak pak tolkova nz kakvo mu stana prosto.I sastata tazi ve4er kogato bqhme na dansinga moita priqtelka mi kaza 4e toi postoqnno me gleda.Kakvo da pravq?mn e obarkano no ako nqkoi moje da mi pomogne da go napravi pls