- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vsi4ko e lubovta!!!
Na sveta ima mn hubavi ne6ta.
Nqkoi ot tqh se kupuvat, drugi ne.
Nqkoi moje6 da ima6 i bez da gi kupuva6, drugi sa nedostupni, dori kogato si gotov da dade6 vs.
Malko ne6tga oba4e, se zadurjat za dulgo!!!
pove4eto sa kato poveq na vqt1ra. nejni i kratki. i makar da sa samo migove ot ve4nostta, te ostavqt v nas d1lboki sledi i ni promenqt. istinskite i nai - stoinostni ne6ta sa tezi, koito ne mojem da zad1rjim pri sebe si. te ni privli4at neud1rjimo, no v1preki usiliqta ni, ne uspqvame da gi zad1rjim pri sebe si.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
mn e gotino men li4no mn me kefi![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
qko e![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Има много верни неща.![]()
адски то4но и вярно!Не мисля,че има някой в тоя форум,който след като е изпитвал любов,би оспорил факта,че тя ни дава всичко,от което се нуждаем![]()
Вярно!!!
Мда, така е...
I`m trying to make your dreams come true...
taka si e
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
mhm taka eПървоначално написано от p4elata_brumze
Мхм ! Няма как да не съм съгласна!![]()
![]()
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
...vsi4ko e lubov naistina...dori i da ne si otkril svoqta srodna du6a nali obi4a6 maika si,semeistvoto si.........
VSICHKO E LUBOV!!
OBICHAITE ZA DA JIVEETE! \/
Dam, az kato avtor na temata, su6to tvurdq 4e ima mn verni ne6ta.Lubovta naistina ne se izpitva samo mejdu dvama vlubeni...Hora obi4aite se i ne pozvolqvaite na kogoto i da e bilo da razvali otno6eniqta vi s ostanalite![]()