- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kasite poli i 4orpoga6tite
vremeto na kasite poli mai pak doide. kakvi 4orpoga6ti predpo4itate da nosite s tqh mrejesti ili obiknoveni . az li4no zalagam na tradiciqta i nai 4esto slagam tanak s likra , teq mrejestite ne gi ponasqm mnogo no vse pak e vapros na vkus . Kajete va6te predpo4itaniq i razkriite va6iq stil
Къса пола обличам само за да възбудя яко мъжа. Навън ме е срам да ходя така.
neobi4am da nosq kusi poli poradi prostata pri4ina 4e vse 6te ima nqkoi koito da te osvirka ili da ti podvikne prosta6ki,ili v nai dobriq slu4ai da te izgleda s pedofilskata si fizionomiq
zatova slagam poli4ki samo na more kato hodq i to bez nikvi 4orapoga6ti
Като че ли другите не са така.Първоначално написано от дрЕБОсъчко
В днешно време почти никой не носи жартиери, има залепящи се чорапи. Иначе от къде да ви знам - вие се възбуждате от какво ли не.
kusite poli sa si adski sexy i mn se kefq
li4no az 4at-pat nosq i sum za obiknoveni 4oropoga6tnici
(ni6to li4no)mrejestite sa mi malko kurvenski
neznam kusite poli4ni ne mi haresvat ima i ne6ta det po mi hva6tat okoto ot kusite poli
Всяка жена може да сложи къса пола, деколте и 1 номер по-малък сутиен и да възбужда мъжете. "Секси" е жена, която е облечена.
И особено ако краката и са дебели и на ченгел...Първоначално написано от `Death`Whore`
Нямам нищо против мадамите с къси поли, които имат все пак какво да показват![]()
i menПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ne prosto ne izdurjam kato sum s pola ne moga da prava ni6to..nito da bqgam puk da ne govorim za nqkoe drugo dvijenie.4uvstvam se nqkak si vurzana s polata
e.. nai mn da mi q smuknat no tva ne me ustroiva taka 4e moje da se kaje 4e ne nosa poli osven na moreto
.. i kogato e adska jega
Мен ме хваща срам само като си се представя с адски къса пола - според мен и вас би трябвало да ви е срам.
Зависи от психичната нагласа и целта на начинаниетоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
За момичета, които нямат какво да покажат отвъд въшността, е перфектно.
А-ха, точно за тези говоримПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Помня имаше една тема, в която едно момиче описваше как "сваля батковците": къса пола, намазва се с маслко за да "блещи", и се прави че изпуска нещо и като се наведе и щръква прашката"
![]()
Затова би ме било срам - защото ще ме помислят за курва.
Хаххахха, мерси за поправянето, нещо се омотавам.![]()
Кефи ме с пола и мрежести чорапи,но изглежда малко курвенско![]()
MENE ME KEFI DA NOSA KUSA POLA E NE 4AK TOLKOZ KUSA 4E DA MI SE VIGDA VS POT DOLU NO ME KEFI ZIMATA GI NOSA S 6ARENI 4ORAPOGA6I NO NE PROZRA4NI A LIATOTO BEZ A ZA MREGESTITE MI QZVAT KURVARSKI NO NA MORETO S KUSA POLI4KA SEXY TI6URT I GOTIN 4EHAL A I EDNO E KEPE E VURHA!Първоначално написано от Fena
![]()
![]()
mi 6to puk ????? v kraina smetk ne hodi6 seki den s pola
a i ako ima6 hubavi kraka nqma6 problem
a i trqbva da priznaem,4e kusata pola privli4a pogleda,ne mislite li??!!
Ami az po tva vreme nemoga da nosa kasi poli i za tva nosq po dalgi4ki pod kolqnoto s niakav cveten 4orapoga6tnik na figurki,koito sa si varvi s bluzata ili s dr aksesoari!a lqtoto mi haresva da sam s nebrejno kasa pola i sportna teniska za6toto tazi kombinaciq spored men e mn sexy!
хах и мен ме кефи но не бих излязла така навън щото както каза ти е курвенско а и другото което е не си харесвам краката...Първоначално написано от Master_88