За пореден път се убеждавам, че писането на 6lyokavitza трябва да бъде забранено със закон. Също така смятам, че уважаемият г-н Вълчев трябва да фокусира вниманието си върху далеч по-належащи проблеми като недостатъчния брой на часовете по български език и литература в училищата вместо да умува как да намали броя на незаконните висши учебни заведения.

remember_the_name: Фрапиращата ти проява на неграмотност в напреднала фаза е достатъчно красноречива за липсата ти на уважение към самата себе си, но не разбирам защо трябва ние да губим своето време да четем писанията ти, които не са съобразени с фундаментални пунктуационни и граматически правила. Да не говорим, че от първия прочит на написаното от теб не успях да разбера абсолютно нищо...

Цитирай Първоначално написано от remember_the_name
ne sam sigurna kak bi postupila tq za6toto posto ne se e slu4valo vupreki 4e za neq priqtelstvato e na 1vo mqsto za men ne e mn taka 6toto to4no na tva priqtelstva ne durja osobeno
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
mi 4esno kazano e malko kofti 6toto tq vupreki 4e mi e priqtelka bi postupila i po po gaden na4in za6toto tq postoqno me zarqzva v daskalo i me izpolzva za "ko64e za du6evni otpaduci" no vupreki tui az mn durja na neq!!!
Цитирай Първоначално написано от remember_the_name
tva gornoto bqh pak az
Моля те, бъди така добра да прочетеш отново това, което си написала, понеже на мен лично не ми стана много ясно зад кое от двете твърдения стоиш (?).