- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за хомо-двойките?
Не съм от тяхСега гледах VipBrother и ми стана интересно,как приемате хомо двойките.Е?
Какво общо има с ВБ?
Какво да мисля... нищо негативно - да си живеят хората, стига да не ми пречат, уважавам избора им. Проблематиката идва от това да имат или да нямат право да осиновяват деца. Еднакво добре мога да защитя и двете тези, което ме прави несигурен в крайната ми позиция по въпроса.
Но като двойки - любовта няма граница, да правят какво искат, живота си е техен - те се съсипват, не аз![]()
ами нямам нищо против тях, но не съм съгласен хомо двойка да отглежда дете...в каква среда ще се отгелжда това дете..тея хора понякога не мислят с главите си, поне не с горните.![]()
Предлагам да не започваме темата за децата.
И да уточня - хомосексуалната двойка може да се състои от жени, които имат една глава.
Не ме интересуват
на мен ли4но не ми пре4та!хора като хора нали те си имат собствен ли4ен живот който мен слабо ме интересува...
Има общо с ВБ,защото снощи (когато пуснах темата) коментираха в студиото за Дим Дуков и неговия приятел Краси.От там се сетих.А относно нещата има две гледни точки:Първоначално написано от machoka
1)От една страна може да са потенциални хомосексуалисти
2)От друга това може да не им повлияе и да ги привлича противоположния пол.
Нямам нищо против гейове и лезбийки!
hmmm,az kato cqlo nqmam nishto protiv,i mislq,che vsichki,koito gi presledvat i opliuvat tr seriozno da se zamislqt,zashtoto spored men vseki se e rodil ravnopostaven s ostanalite i ima ednakvi prava s tqh!!!!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
всеки има право на избор и място под слънцето
"Целувка за лека нощ"