.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

MoJI9| 3a CbBeT PLS

Zna4i ot minalite dni si hvanah edno mn mn mn gotino momi4e(pone zamenee), ta kato se vidqhme na 1vata sreshta idvamata bqhme mn sramejlivi i predi da si trygne az se opitah da q celuna za 4a{}, no tq mi kaza da ne barzam. Sled tova v 4ata mi pita dali naistina q haresvam ili prosto se opitavam da q nakaram da spq s neq . Na dr den v edno kafe tq se dyrja dosta dobre v smisal 4e se gushkahme i t.n ligavni ama do {} pak ne se stigna shtoto me ubarka s tova koeto mi kaza (dali naistina q haresvam ili prosto se opitavam da q nakaram da spq s neq) Ta ako moje nqkoi da mi dade syvet kakvo da praviq shte e dobre da 4akam tq da reshi koga e gotovo ili da probvam az pak tnx a lot BB

Супер фен Аватара на sometimes_
    Vsichki momicheta v nachaloto se nedoverchivi (pochti vsichki), izchakai q da razbere, che ne si s neq samo zaradi sexa, dokaji i,che naistina q haresvash, ne byrzai s deistviqta...
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    ami prosto izbarzva6.. po dobre poddarjai sega6noto polojenie bez da q pritiska6....prosto tq samata trqbva da razbere 4e moje da ti se ima vqra....6tom te e pitala zna4i si napravil ne6to s koeto si q nakaral da misli taka!Po-dobre zapo4ni da i obra6ta6 pove4e vnimanie i da i pokazva6 vav vseki udoben moment 4e naistina darji6 na neq......prosto tq samata trqbva da se 4uvstva dobre i kogato tova stane sigurna sam 4e sama 6te poiska da se celuvate ! Uspeh!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Аз ти предлагам да излезете поне още веднъж два пъти и отново да опиташ просто трябва да и покажеш че наистина я харесваш и не искаш само да я вкараш в леглото.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Голям фен
    Град
    София
    е това е днешната младеж... нема романтика само по чата се намират.. asl btw ok wtf... тцсссс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си