Искам да ви попитам знаете ли как се прикрива или премахва бемка(не говоря за операция)!Моля ви кажете ми![]()
KAK 6E Q PRIKRIVA TOLKOZ E SEXY Q STIA GLUPOSTI HORATA SI RISUVAT BEMKI A TI ISKA6 DA Q SKRIE6! \Първоначално написано от SENI_^F^
/
Ti ne si dobre da si prikriva6 ili maha6 bemkite.
Az imam 3 na korem4eto i sa to4no kato triugulnik.Predi se sramuvah ot tqh ama sega razbiram kva sum bila glupa4ka...Te sa si mi 4ara.![]()
Nqma nujda da si prikriva6 bemkite.V tova nqma ni6to sme6no da ima6 bemka.Vseki ima.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Това е чар по-скоро, отколкото нещо грозно.
2т. забрана за ползване на профил
SUPER QKO E DA IMA6 BEMKA OSOBENO NA LICETO SEXY EПървоначално написано от DeSiTo0o
![]()
a kak smqta6 da q prikrie6 ili preahne6 bez operaciq mn mi e interesno ...Първоначално написано от SENI_^F^
ako iskat si zalepi lepenka i nqma da se vijda!
Първоначално написано от Анонимко
С лазерна операция![]()
2т. забрана за ползване на профил
nqma dr na4in za premahvane osven operaciataПървоначално написано от SENI_^F^
![]()
1.kazva se beNka i vtoro ne si uto4nil kade e i kakva e ,podkojna povarhnostna ...
С мен който иска, срещу мен който може
Ами че то и аз имам бенки. Особено на коремчето... Ама си ги харесвам!![]()
А иначе иди на дерматолог и ще ти каже! Верно пък те са ракови образования![]()
[quote="SENI_^F^"]Искам да ви попитам знаете ли как се прикрива или премахва бемка(не говоря за операция)!Моля ви кажете ми![]()
mi i az ne znam ama imam edna na liceto i mnogo iskam da si q mahna![]()
кво пък се нахвърлихте на момичето?! като не харесва бенки е проста, така ли?
единственото, за което се сещам е пудра или фон дьо тен. но, ако е някаква по-голяма и на "централно място, ще е наистина добре да се махне с операция, тъй като си е опасно, особено при излагане на слънце![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Миличка, мога да ти помотна, нямаш проблем! Аз имах 2, които си махнах преди половин година, мн и сках и мечтата ми се сбъдна, въпреки чеотначало наще бяха против, но тва няма зн!
1. Не е хубаво с операция(стандартната със скалпел), защото може да се получи рак на кожата!
2. С лазер има веройтност да се появи отново и остава като дупка-ако е на лицето изобщо не ти препоръчвам този вариант
3.Решението на моя проблем открих мн случайно...разбрах за един билкар, който използва едно мазило, което еоткрил баща му.Маже с него бенките, те след един месец падат, а тодолу остава нова кожа, която отначало е червена,защотое съвсем нова и после се оеднаквява! За 2 бенки ми взе 30 лв!
Някои хора не вярват на знахарите, но аз съм мн доволна, няма никакви нежелателни последствия! Ти ще си решиш какво да правиш!
А и кажи плс къде ти е бенката и колко е голяма!
Успех!
na dqsnata buza e i e malko po golqmaot tova ·ama na men po mi haresva nad usnata![]()
mersi za vnimanieto moqt skupe e endyval1 kakyv e tvoqПървоначално написано от Анонимко
mersi za vnimanieto potyrsi me po skype moqt e endyval1 kakyv e tvoq
Значи....аз влизам мн рядко в скайп затова ти предоставям информация направо тукфамилията на човека е Якимов, тел. му е 8565520(след 18 часа) от София е ! Дано съм била полезна !
![]()
mnogo ama mnogo mersi blagodarq ama kakvo my e pyrvoto ime?Първоначално написано от Анонимко
и аз имам но си ги харесвампък и за какво ти е да я скриваш ?
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!