.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

несподелена любов - може би!?

кажете сега кво да правя... знам, че най-малко от форума ще се науча, ама нейсе..
    харесвам едно момиче, ама разбирайте много.. като я видя и едни такива мисли ми минават, ама само дотам.. ако почнеме да си говориме и аз се спичам като ... не мога да разбера защо така става просто. по принцип нямам проблеми с общуването, но не и в тоя случай. сега проблема е, че не съм сигурен дали изобщо би ми обърнала внимание, разбирате ли? тоест аз може и да си я харесвам, но тя..?!
    пишете нещо, па ще видим..

Повече от фен
    kakvi misli koi klas si ,shtoto az ot 1vi do 4ti bqh taka !!!

obqsni malko pove4e za kvo stava vurpros

Guest
    не, нищо по специално
    имам в предвид, че ме хваща едно такова чувство - абе точно сякаш си влюбен.. не че знам кво е де
    иначе.. ми .. малък съм. 7 клас.

Повече от фен
    heh ima vreme oshte nqma da si se vlubil spoko rani4ko ti e 4ak kum 9-10 klas sega prosto qvno mnogo si q haresal momata ) ta gledai sega vinagi trqbva da ima svalka bla bla po4ni malko po malko da q zaribqvash i ako ima neshto koeto iskash da pitash ili te pritesnqva mojesh dami pratish LS ili prosoto pishi tuk

musik
    Guest
    hi pi4
    ami qvno naistina ima6 po-specialni 4uvstva kum neq-prosto trqbva da si spokoen i da ne trugva6 kum neq s naglasata 4e pak 6te se pritesni6-ako i tq te haresva-super ako ne-ima i dr momi4eta a i kakto ti kaza si maluk i ima o6te mn vreme za istinskata lubov
    tova sega e prosto simpatiq i fizi4esko privli4ane no ne i lubov
    uspeh

Guest
    Цитирай Първоначално написано от musik
    tova sega e prosto simpatiq i fizi4esko privli4ane
    така де, аз това го знам.
    ок, благодаря ви за съветите, ще я карам по-леко, пък ще видим.
    не отказвам и още съвети

Emi tova spichane spored mne stava ot tova che ne si spodelil lubovta si kum neq t.e. ti iamsh nespodelena lubov!!!
    Suvetut mi kum teb e da deistvash zashtoto ima i vuzmojnost tq da te haresva taka che po dobre deistvai a i dori da te otblusne moje da si ostanete priqteli i to dobri!!!

Mi brato shti kaa samo edno HVANI SI OTVORI ........................OSTA I SI POGOVO S NEQ ZA TVA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си