Zdr. Значи проблема ми е следния, искам да знам какво мислите за това и да ми дадета некое съевтче. имам си гадже от 6 почти 7 месеца. но напоследък нещата между нас нещо не вървят, само се караме и се сърдим за глупости и по прицип аз съм съм виновна, предтсавете си как се чувствам аз. Аз го обичам. През последните 1-2 седмици той се държи така малко гадничко мисля, и аз му казах че за да се държи така значи ми връща за миналите ми грешки. аз много съм го наранявала, щото той е много чувствителен и от малките неща се дразни. Та така и преди ден аз бях излезнала с мои приятелки, и той веднага каза че те са били по важни за мен, и че ми е по - добре с тях и че ако съм искала да се разделим да му кажа а не да му го показвам. през тези 6 месеца аз не съм излизала с приятелките ми и оня ден като излезнах, той веднага каза че те са били по - важни за мен и са били на първо място за мен. Аз му казах че това не е така, щото аз се виждам с тях за половин час и после съм с него, но той не той си знае неговото. Честно ви kazvam писналло ми е да се караме постоянно и после пак се сдобравяме, да де тва е хубаво ама за кво първо да се караме.Какво според вас трябва да направя за да му докажа че наистина ми пука за него , щото той си мисли че на мен не пука за него и милисте ли че това че съм излезнала с приятелки е такъв голям проблем.......Pls

Moderated by miloto
т.7 от Правилника