- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problemi sas sexa.........
Zna4i s priqtelq mi sme zaedno ot 5 meseca.S nego mi be6e parviq pat.Vseki pat kogato toi iska da pravim sex az go otblaskavam ne 4e ne go haresvam ami prosto nemoga da pravq sex kolkoto i stranno da zvu4i.Toi me privli4a ot vsqka gledna to4no oba4e nz moje bi se 4yvstvam nesigyrna.govorili sme mn pati za tova s nego no prosto nz.Prosto ne mi se pravi sex.Zvu4i malko otka4eno no nz..Kakvo mi ima za6to nikoga ne sam nastroena na valna sex i nikoga ne mu puskam..da ne bi da mi ima ne6ty.Prosto mi e edno takova adski pritesnitelno..Kak da go preodoleq tova????![]()
Otdaite vreme na "lubovnata igra" za da se vuzbudi6 maximalno,a ina4e razgovorat e nai-dobroto sredstvo-pravilno ste se orientirali! Ni6to ti nqma ne se 6a6kai vsik4o 6te si doide na mqstoto!![]()
ooo spokoino be milichkanishto ti nqma,prosto oshte moje bi si malka za tova i psihicheski ne si se nastroila na takava vylna
,moje bi sled oshte malko vreme ti shte se pochuvstvash sig v teb i v momcheto do teb i dori shte izgarqsh ot jelanie da pravite sex,aide spoko ima vreme,vs shte e nared.chao i uspeh
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Поставяш психическа бариера между теб и него и сигурно това не се отнася само за секса.
Kakvo kato hodite ot 5meseca?!?
Qvno o6te ne si gotova da go pravite i ti e trudno![]()
![]()
Naistina te razbiram...
Po-dobre provedete edin seriozen razgovor i mu kaji, 4e se 4uvstva6 malka i ne si gotovoa....I GO POMOLI VSE O6TE DA NE GO PRAVITE...
Nqma nikakvo zna4enie malka li si ili ne, ne go li iska6 - NEDEITE DA SPITE ZAEDNO![]()
Pogovori s nego i ako naistina te obi4a, 6te te razbere{}{}{}
hahahahaha chuwstwa se malka .... az ne sym widql da e pisala godini ama aideПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
![]()
![]()
hahahahaha chuwstwa se malka .... az ne sym widql da e pisala godini ama aideПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
![]()
![]()
Male kuf si ograni4enПървоначално написано от nikitooo
![]()
Kude sum kazala 4E E malka
![]()
Kazah, 4eima golqma razlika...ama si nqkoi hora prosto ne mogat i da q usetqtse 4uvstva![]()
hah v tova nqma ni6to stra6nosamo vnimavai kakvo pravi6 ;P
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
и аз така мисляПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Blagodarq vse pak za savetite....Qvno na 16 godini vse o6te ne se 4uvstvam gotova za sex...:}}}blagodarq na vs koito dadoha mnenie:}
nqma da mi doide zle o6te nqkoi savet ako nqkoi ima da kaje ne6ty da go kaje:}