- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak si kazvate na galeno?
Здравейте!
аз първо да ви се похваля (хехе от една седмица си имам гадже и аз![]()
) и съм много весел нещо...така сега на въпроса начи гледам другите около нас (двойки) си имат някво миличко обращение ... примерно: мило, коте от тоя сорт. та интересно ми е да разбера вие как се обръщате към гажето си на галено имате ли си някакво спецялно обръщение или не.... ваш ред е
![]()
![]()
![]()
![]()
опа тука да не си помислите че съм кух и искам да видя че да го използвам мнее.... аз кат съм весел ги измислям тея мноо лесну ... "нащо" е "МЕЧЕ"ко да се прай ....
![]()
![]()
![]()
ми...всъщност както дойде...понякога може да има случай...Най-любими са ми "либе","бебе","аморе","мацко"," ушко" хаха...
некфи странни глупости...![]()
Мило...ама рядко...![]()
Ами на последното си гадже му виках бебо...На любовта си кат ходих с него му казвах - мило,любов моя,мъжа ми,сладур,секси...![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Hmmm dosta sa : milo,milichko,bebche,hlapence,liglio i t.n![]()
I`m trying to make your dreams come true...
в последно време не му казвам ПИЛЕ , а ПИУЕ - по-интересно е или БЕБО или МАЦКО както и той на мен същите...тея трите са най-изговаряните
Mi toi mi kazva6e "beb4e" , "kote" i "mili4ko"az mu vikah "me4o" nai-ve4e i rqdko "milo"
![]()
![]()
Еми на преди6ното гадже мило,скапи4ко,пиленце,салду р4е,муцка сладур4е много да ви кажа но с нея се разделихме по наи гадния на4ин което е друг вапрос!!
LoVe Is A Name SeX is A GaMe ForGet the NaMe PlAy ThE GaMe!!
mi n moite gajeta im kazvam puf4ence ili pon4o /neznam za6to/ a da ........sa se setih i mucunko e tova mi e lubimoto
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
mi po princip na moito mu vikam bebe me4o ili nai 4esto plah4o pak toi na mene bube kateri4ke milo i takiva ot sorta:}}}}}
nema takiva ispalnenia![]()
felacio za si4ki
Bager sus segashnata mi. Miska s edna bivsha...neznam razlichno za vsqka, no ne i ot tez "standartnie". Po-chesto e neshto na koeto nqkoii stanichen chovek bi se obidil.
Emi vij sa ti sam kaza 4e zavisi ot nastroenieto.Kazvai i naprimer ''beb4e, skupi4ko, sukrovi6te, luni4ke, pisanke, kotence, i t.n.''
Tova sa nai-dobrite koito moga da ti predloja![]()
zaaaebi... shtom si vikate me4e na4i ste mnoo...tulumbesti da go kajem![]()
taka da minem na seriozno...
mi tq na men mi vika "glavi4ka" seshtaite se shto...
a az i vikam anal
ми тя ми вика
Патенце , Пиленце , Щъркелче и аз и викам ама шо напрао не ми викаш перо и да приключваме ма онаа не ще ... а тфа за патенцето тръгна от как аз един път и викам ае ти отмаам ена патка и онаа не свана и не я ебах ... и оттам патенце ... след два дена и казах за ко стаа дума и я ебах ма пак ми вика патенце деа ...
а аз не и викам галено ... и не и знам името... и затфа
Ей , абеее ... здрасти ... ма ... е такиа ... абе сешсе нали като не знаете името на гаджето си и се се чудите как да я наречете ... ма малко грубо ше е да я питам ... нали ... ебати аз я ебам през ден ...
Епа различно е на една и викам зайче на друга коте и ей такива сладки животни а на мен обикновенно ми викат лъвче ахахаххахах забавно.
ми със сегшното най-често си казваме: пате,миличку,милу и горе долу такива сладурски,а и на име си говорим понякога![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
miii toi kum men ima mn obrushteniq nai veche "kuklo"...mn macko sladichko, milichko,slunce...i mn ne se seshtam i si imame poprincip toi da mi vika alfche..ahah dulga istoriq a az na nego pufche ili mu kazvam milichko ili ponqkoi put mecho
Мило, бебчо, на галено името,а той ми викаше "коте"....и разни сладички!
А иначе,ето някои идеи "Пате","Сладко","Миличко","Пил е"...
Ние си викаме БЕБЧО,БЕБСИНКО и всякакви бебешки нещица=)Иначе и ПИСЕ![]()
миличко , слънчице , ангелче , звездичке
на мене от време на време ми вика "малък" [-o<