.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 139
    Guest

SLAGATE LI FONDIOTEN?

izoplzvate li fondioten i ako e da kiolko 4esto i kuv to4no a i mom4etata haresva li vi momi4etata da slagat fondioten ili mne ??? pls kagete a i na kolko ste godini ako slagate i dali e hubavo?

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Ami ne izpolzvam i ne e hubavo izob6to,mojebi tezi koito imat pupki e hubavo da si slagat fon di oten
    I se sumnqvam mom4etata da naresvat momi4etata da si macat lizata s fon du teni !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Ami ne izpolzvam i ne e hubavo izob6to,mojebi tezi koito imat pupki e hubavo da si slagat fon di oten
    I se sumnqvam mom4etata da naresvat momi4etata da si macat lizata s fon du teni !
    mi zavisi kuv ako e hubav i lek ok a za6o mom4etata da ne haresvat nali obi4at gladka koga niam predvit po 5 sloa a malko????

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    mi poprinci ne e hubavo za6toto zatvarq porite na kojata i tq nemoje da di6a svobodno
    a otnosno tova 4e mom4etata ne haresvat momi4eta da slagat fon du ten tova e za6toto pove4eto koito poznavam taka sa mi kazvali
    pipne6 i se omaje6

koe mu e hubavoto na tova

Голям фен
    Ne izpolzvam fon de ten!!!!Mnogo e glupavo tova neshto...osobeno kato vidq nqkoe 12-14 godishno mimi4ence cqloto oklepano...ili puk nqkoq normalna macka oba4e s mnogo po tumen cvqt na fon de tena ot kolkoto kojata!
    Da ne govorim 4e kakvoto i da pishe po opakovkite izobshto ne e hubavo za okajata...zapushva porite!!!
    Ako ne ti e kraino nalojitelno (naprimer ako imash mnogo pupki koito iskash da prikriesh) ne vijdam izobshto smisul ot nego

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

ne polzvam,ama znam 4e ne e polezno za kojata

Guest
    А ПУДРА?????????????????

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    аз си слагам и фон дьо тен,и пудра.една поправка-фон дьо тен-ът попива в кожата,тъй че няма начин да се омацаш целия! пудрата,която ползвам много ми харесва.а колкото до запушването на порите-имам си специални гелчета и ходя на козметик за тази цел!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

az znam edna macka deto se hlepa po nz kolko sloq i to nqkav kat jylt i seedno e bolna ot jyltenica ama ina4e si e gotina
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Голям фен
    Град
    София
    слагам като хода на купон или дискотека или за някой по-специален случай.. мене ми е по-интересно тея дето слагате как го махате? щото аз го махам със сапун и после се мажа с тоалетно мляко иначе само с тоалетно мляко не се маха толко добре но пък сапуна много изсушава кожата...

Фен
    Град
    Шумен
    НЕ - не използвам фон дьо тен....Познавам една която е 7 клас (колкото мен) мале ако й пипна лицето ще ми остане фон дьо тен по пръста...ужас ама тя да кажеш че има много пъпки не...отвратително седи.Нямам намерение скоро да си слагам фон дьо тен....

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    polzvam,oba4e rqdko.na 15 sam i znam 4e ne e hubavo i za tva go polzvam mn rqdko
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен
    Ако има пъпки,които да прикрива - може. Но ако я галиш или пипаш по лицето,може да се омажеш и в този случай не е за предпочитане

Ами слагам си за по-специални случаи. Иначе - твърдо не! Просто напоследък си харесвам кожата такава каквато е и си ми е добре така. Пудра също използвам рядко. Ама и хич не ми харесва като видя някое момиче с фон дьо тен! Много неестествено стои, особено през светлата част от деня! бляк...

Аз имам един.Но все пак не си го слагам по два тона.Но сега става някое друго капилярче да се прикрие,но тогава трябва да е много еднакъв с цвета на кожата ти,а рядко се случва дори да произвеждат този цвят.Но ако намериш и не ти се прииска да го хвърлиш още щом го пробваш става...готино.

Мега фен
    Фон де тен-ът няма да ви прикрие кожните проблеми, а една малка пъпка не е голям ужас.

Re: SLAGATE LI FONDIOTEN?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    izoplzvate li fondioten i ako e da kiolko 4esto i kuv to4no a i mom4etata haresva li vi momi4etata da slagat fondioten ili mne ??? pls kagete a i na kolko ste godini ako slagate i dali e hubavo?

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.
    mnogo redko polzvam fon dio ten

Има един период в месеца когато ми излизат пъпчици...всички знаем кой е Тогава ползвам ако е много наложително. Понякога като излизам също слагам. Пудра не ползвам. Ама наистина не е полезно, защото кожата не може да диша. Иначе като се замисля около 60% от момичетата, които познавам си го използват ежедневно. И няма как да се изцапаш като пипнеш, защото не се слага промишлени количества, пък то си и попива...тъй че някак нереално ми изглежда...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Ne izpolzvam fon dio ten
    Prosto imam sravnitelno hubava koja

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Има един период в месеца когато ми излизат пъпчици...всички знаем кой е Тогава ползвам ако е много наложително. Понякога като излизам също слагам. Пудра не ползвам. Ама наистина не е полезно, защото кожата не може да диша. Иначе като се замисля около 60% от момичетата, които познавам си го използват ежедневно. И няма как да се изцапаш като пипнеш, защото не се слага промишлени количества, пък то си и попива...тъй че някак нереално ми изглежда...
    eto o6te po lo6o da ti popiva himiq v kojata

Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    eto o6te po lo6o da ti popiva himiq v kojata
    еми нали точно затва казах, че не е хубаво, щото не може да ти диша кожата
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    IZPOLZVAM I FON DIUTEN I PUDRA !

Голям фен
    Във фон-дьо-тена няма нищо лошо. Не запушва порите. Това което се предлага на пазара в момента е наподобяващо крем т.е. има защитни функции както и оцветява кожата. Плътността е сравнително малка. Друг е въпроса кой колко може да си слага. Перфектната комбинация за перфектно лице е тънък пласт фон-дьо-тен, покрит с прахообразна пудра, нанесена не с тампонче, а с четка за руж. По този начин се избягва наслояването и лицето придобива равномерен тен. Трябва много да се внимава за зоните около ушите и на врата. за да не се получават петна е хубаво фон-дьо тена да е максимум един тон по-тъмен или по-светъл от кожата. И момчетата не се притеснявайте, гарантирам ви, ако приятелката ви си е сложила павилно фон-дьо-тена не само няма да се омажете, но и няма да разберете, че има нещо на лицето.

Супер фен
    Град
    sofia
    ne slagam takiva bozi

Много рядко ползвам. Просто не ми се налага. А и по въпроса за момчетата... Аз когато си сложа изобщо не си личи. Затова не мисля че ще забележат. Просто има значение как се слага, коква марка е, колко е качествен и да е с точно подходящия цвят. Съвременните продукти не запушват порите,както каза някой по-горе. Някои дори имат слънцезащитен фактор, хидратират и предпазват кожата. Все пак не е хубаво да се стои продължително време без да се почисти. Добре е ако щом се прибереш вкъщи веднага да почистиш лицето си. Без значение колко сте уморени или ви мързи никога не си лягайте с грим, защото после ще съжалявате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си