- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SLAGATE LI FONDIOTEN?
Prez jivota si sum si slojila to4no 1 put fon dio ten i samo kato go osetih na liceto si i vednaga tur4ah na mivkata,ujasno e!
Pudrata po dobre,az pudra i ruj pove4e puti sum si slagala![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mi az si slagam takuv kato kojata mi iu mn mi xaresva. Za mom4etata ne znam dali im xaresva ama ako izpolzva6 6te si go nanasq6 taka 4e da ne se zabelqzva mn. I da ne si slaga6 nqkakuv naprimer mnogo po-tumen ot kojata ti. Prosto po- malko e p-dobre![]()
ne sam 4ela drugite mnenia zatova moje i da se povtarqm ,ama kakto i da e,taaa... da az si slagam no rqdko i to ne te4en ami pudra za6toto stava po-ravnomerno ocvetena kojata,no si slagam samo kogata kojata mi e v ojasen vid a tova stava pri pove4eto momi4eta kogato sa pred menstroacia.razbirase 4e ne e polezen kolkoto i da e skup i ka4estven pak e himikal za kojata a i te pravi donqkade malko izkustvena....dano da sam ti bila polezna
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
аз почти не слагам фон дьо тен(веднъж в годината може би)...просто използвам крем на Visual Perfection на Avon и съм доволна много...
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
da ti kaja 4estno hubavo e da se izpolzva,dori kozmeti4ki sa mi go kazvali.a ve4e ako si malka nedei,nqma da ti hodi na godinite.ne e vqrno 4e koito ima papki si slaga,vapros na li4en izbor,ako si pojelae6 kakvo te interesuva..slagai.a toi pomaga za predpazvane ot stud i t.n....uspeh
не не слагам такова нещо.слагам си само пудра.ама имам познати които като си сложат им стои страшно изкуствено,все едно имат маска на лицето![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ti taka leko.. v red li si ? Pipnesh i se omajesh hahahahah ti ne samo che ne si v chas .. ne si polzval/a fon diu ten nito si baral/a lice s pravilno nanesen fondiuten..Първоначално написано от LyLa
Mnogo rqdko si slagam fon dio ten, no sloja li si izo6to ne si li4iprosto e to4no kato kojata mi....e moje da e malko po-svetyl kato se zamislq
i mi pravi kojata syvyr6ena....no izbqgvam da go polzvam 4esto-ne se 4uvstvam komfortno
polzvam si antibakterialen korektor i sym si dovolna
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
не си слагам фон дьо тен и смятам че е страшно смешно едно 12 - 14 годишно момиче да се маца като клоун![]()
vashte mneniq ne mi se vijdat kompetentni .. imam chustvoto che neznaete kvo e fon diu tenaz redovno si go polzvam i s nego izglejdam prosto perfektno..
т. 2, 9
ми...слагам нещо дет си го зех за коректор ама е нещо средно м/у фон-дьо-тен и пудра...Се кат си зема коректор и слагам само на мястото...а то е е едно защото имам проблемна кожа...ама това е по-тъмно и тряа по цялото лице
ама въобще не мога да разбера мацките,дет нямат нужда за ко се мацат...
от време на време си слагам.но по-рядко защото после ме мързи да се занимавам да си го махам.![]()
Не е полезно , запушва порите на лицето!
да има нещо вярно...но има и много добри,които имат слънцезащитен факторПървоначално написано от nikitooo
![]()
Ами ако има хора , тоест момичета , които на по 13 14 години да дават 20+ лева за фондйотен за да привлекат вниманието на някой си ... нека даватПървоначално написано от mil4eto_
Ми аз съм на 15 и ми се случва да си сложа фон дьо тен някой път , за да прикрия някоя гадна пъпка , иначе наистина стои малко не естествено.Мен не ме кефи, ама ми се налага понякога.Колкото до това дали им харесва на момчетата , не мисля че им пука кой знае колко , важното е да изглеждаш добре!:)
to i ti ne mi izglejdash na poveche ot 13-14 no kakto i da e tva e druga tema i nemoga da razbera zashto trqa da si slojish fon diu ten samo za da privlechesh nechie vnimanie.. ima nai razlichni fon diu teni svetli tumni spored estestveniq cvqt na kojata i kak mojete da kajete che stoi kato maska podqvolite? mi qvno vuobshte neznaete kak se izpolzva .. ako imash mlechno bqla koja i si slojish mn tumen fon diu ten est che shte sedi kato maska ama egati kuhata leika trqa da si che da go napraish tvaПървоначално написано от nikitooo
т. 2, 9
Не прочетох всички мнения, обаче има твърдение, че фон дьо тен-ът предпазва кожата от замърсяване, което е противоположно на това, че запушва порите! Слагам си най-редовно, заради един мой "дефект", и кожата не ми се е променила! Не ми излизат пъпки, нямам черни точки, което не го казвам като "това е резултата-слагайте си", а просто да покажа, че не вреди (толкова много, защото всички знаем че няма безвредни неща и в последсвие се вижда резултата) Естсвено, че може да го нанесеш, така че да си с маска - това се оправя с практиката. Никой не забелязва, че съм си сложила, то и не си слагам много. А за цапането са пълни глупости, някой беше написал че попива- разбира се! Те хората са си го измислили....
Ooooo ! Az si slagam fon du ten i sam dovolna i nishto mi nqma ! Nikoga ne sam se capala ! Nikoi ne govori da si iztiskvash po polovin tubichka varhu liceto ! Ima si nachin na upotreba i e hubavo da si izchistish liceto vednaga sled kato se priberesh, a tova nikoga ne trqbva da stava sas sapun !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Има ли значение на колко години изглеждам , нали не слагам фон дьо тен? Ако момиче слага фон дьо тен на цялото лице личи от километри като видя цвета на лицето и цвета на врата и! А и евтините фон дьо тени седи едно кофти си личат порите и едно като на ... абе не мога да го опиша , но го виждам всеки ден !Първоначално написано от Sapphir
Много скъпите може почти да не личат, но почти! Иначе съм виждала много момичета с подобни неща по лицето и личи, повечето изглеждат гадно.
az imam chuvstvoto che govoria ili s umstveno izostanal chovek ili s chovek koito dori ne e prochel kakvo sym napisala, no me citira ..Първоначално написано от nikitooo
kak shte si lichi po dQVOLITE beliq vrat ako slojish svetal fon diuten slivasht se s cveta na kojata.. poriti si lechali e ti teq pori maina ili trqa da sa navresh v neq da gi vidish ili trqa da sa 5 dekara.. maina mn se draznq nqkvo piklivo momchence na 13 nit zani za kvo govori ama obqsnqva tuka..
т. 2, 9
Не познавам някай, който да може да се гримира и да слага такъв фон-дьо-тен,м че врата му да се отличава. nikitooooo явно наистина е на 12-14, защото в тази възраст доста момичета се правят на клоуни, вместо да се разкрасят. Така че, хубаво е тя вместо да се "разгрознява" е по-практична и не слага фон-дьо-тен![]()