.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 139
    Голям фен
    na 14 sam...ne izolzvam...i opredeleno ne mislq 4e mi trqbva da si slagam...nz dali vredi...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Не е полезно , запушва порите на лицето!
    да има нещо вярно...но има и много добри,които имат слънцезащитен фактор
    Ами ако има хора , тоест момичета , които на по 13 14 години да дават 20+ лева за фондйотен за да привлекат вниманието на някой си ... нека дават
    to i ti ne mi izglejdash na poveche ot 13-14 no kakto i da e tva e druga tema i nemoga da razbera zashto trqa da si slojish fon diu ten samo za da privlechesh nechie vnimanie.. ima nai razlichni fon diu teni svetli tumni spored estestveniq cvqt na kojata i kak mojete da kajete che stoi kato maska podqvolite? mi qvno vuobshte neznaete kak se izpolzva .. ako imash mlechno bqla koja i si slojish mn tumen fon diu ten est che shte sedi kato maska ama egati kuhata leika trqa da si che da go napraish tva
    Има ли значение на колко години изглеждам , нали не слагам фон дьо тен? Ако момиче слага фон дьо тен на цялото лице личи от километри като видя цвета на лицето и цвета на врата и! А и евтините фон дьо тени седи едно кофти си личат порите и едно като на ... абе не мога да го опиша , но го виждам всеки ден !
    az imam chuvstvoto che govoria ili s umstveno izostanal chovek ili s chovek koito dori ne e prochel kakvo sym napisala, no me citira ..
    kak shte si lichi po dQVOLITE beliq vrat ako slojish svetal fon diuten slivasht se s cveta na kojata.. poriti si lechali e ti teq pori maina ili trqa da sa navresh v neq da gi vidish ili trqa da sa 5 dekara.. maina mn se draznq nqkvo piklivo momchence na 13 nit zani za kvo govori ama obqsnqva tuka..
    Pishi prawilno! Ti na kolko si? Ne znam fizicheski , no umstweniq bagaj naistina e malko.

P.P : Kwo imash da prikriwash , ta go slagash? Ili sega shte kajesh "taka me kefi nishto nqmam da prikriwam" LOL

P.P2 : Ako ti e hubawo liceto nikoga nqma da slagash fon dio ten!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много скъпите може почти да не личат, но почти! Иначе съм виждала много момичета с подобни неща по лицето и личи, повечето изглеждат гадно.
    Prawilno , ne na wseki stoi!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Sapphir maina ostai gi!!! te neznaqt kak da si slagat fon du ten polovinata moje i da ne sa vijdali na jivo basi..... 6to az kato si sloja ne mi li4i-nikoi ne zabeliazva 4e imam! izpolzvam go ejednevno +pudra i ne se zabeliazva!!!! samo iskam da svetna neprosvetenite v taq oblast 4e predi fon du tena se slaga hidratira6t krem ili fluid(debel sloi) koito se iz4akva da popie sled koeto se nanasq mn malko fon du ten i se raznasq dobre!!ako ne si ulu4ila cveta na kojata problema ne e vav fon du tena a v o4ite ,6toto ne vijda6 dobre!
    ps:izbiraite fon du tena da vi e sas spf 20 i po vazmojnost po skup!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз използвам фон дьо тен, не мисля, че ми влияе зле, нито пък, че не го слагам както не трябва. Не го използвам толкова често колкото пудрата, но все пак...Иначе имам един на Avon, който много добре пасва на лицето и не стои като маска, попива си идеално и е със светлоотразяващи частици.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    (:
    emi polzvam si v umereni koli4estva i nito mi zapushva porite nito ni6y moje ti zapu6i porite ako ne go mie6 3 dena
    a i plus tfa sedi gadno ako e 17713091379 tona po tumen ili svetal ot kojata ti i kontrastira s kojata na vratleto...
    The pain is temporary!

аз не използвам...той нищо не помага всмисъл нито прикрива някакви дефекти нито нищо. Само ти съсипва кожата
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    Sapphir maina ostai gi!!! te neznaqt kak da si slagat fon du ten polovinata moje i da ne sa vijdali na jivo basi..... 6to az kato si sloja ne mi li4i-nikoi ne zabeliazva 4e imam! izpolzvam go ejednevno +pudra i ne se zabeliazva!!!! samo iskam da svetna neprosvetenite v taq oblast 4e predi fon du tena se slaga hidratira6t krem ili fluid(debel sloi) koito se iz4akva da popie sled koeto se nanasq mn malko fon du ten i se raznasq dobre!!ako ne si ulu4ila cveta na kojata problema ne e vav fon du tena a v o4ite ,6toto ne vijda6 dobre!
    ps:izbiraite fon du tena da vi e sas spf 20 i po vazmojnost po skup!
    napalno sam saglasna s Taina,az polzvam i izob6to ne mi stoi grozno ,hora kogato ne ste kompetentni po nqkoi vapros po dobre si mal4ete a ne govorete gluposti.sme6no e
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

poprincip nqma den v koito da en sam grimirana i est si slagam i fondioten moq e na loreal i sam mnogo dovolna na 16 sam no si slagam fondioten ot 2 godini ab da ti kaja drugo si e s fondioten drugo e bez fondiotena pridava nqkakva gladkost na liceto i e super pak mom4etat haresvat hubavi momi4eta zna4i i fonduotena haresvat 6tot toi e glaven v grima
    polzvai nqma da sbarka6

misshha poneje tukmo se 4udeh dali da si vzimam avtobronzat ili fondioten i se 4udeh za fondioten na loreal 6toto sum 4uvala 4e e dobur moje6 li da mi kaje6 tvoqt kakuv e ,kolko struva i vuob6te da mi dade malko pove4e info za nego-pridava li cvqt na liceto,dobre pokriven li e za6toto az imam da prikrivam nqkoi pup4ici i nai vajnoto popiva li dobre taka 4e da ne izglejda neestestveno??? 6te ti buda mn blagodarna ako mi dade6 malko informaciq za6toto mi e mn spe6no 4e moq svur6va i se 4udq sega kakvo da si kupq 6toto dosega vse popadam na nqkakvi fondioteni s koito vuob6te ne izglejdam estestveno i mn se draznq-lqtoto polzvah avtobronzat i mi sede6e dosta po dobre na liceto no posle stanah na petna i sega zatova se 4udq kakvo da si vzema
    " I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Ne,ne izpolzvam smqtam 4e mi e rano....pak i haresvam kojata si...az poprncip ne se grimiram osobeno mnmogo...nai mnogo spirala i glanc

Фен
    Град
    Sofiq
    Само когато ми скимне
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Голям фен
    Град
    София
    Трябва да е нещо мнооого специално .
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    :)
    Не ползвам

аз използвам фон дьо тен и коректор, които са скъпи но ужасно пестеливо и рядко и то само за да прикрия зачервените места и да намаля омазняването като нанасям на съвсееееем тънък пласт на проблемните места и става доста прилично...само изпъкналите пъпки незнам как да оправя
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Аз слагам фон дю тен, естествено. Слагам малко, а и моя е много хубав, та не се разбира че нося. Отгоре слагам и една пудра, която съвсем ми прави кожата като неподправено. По принцип имам проблемна кожа и няма как да мина без такива неща. Слагам я от... 15годишна възраст. Има много лоши фон дю тени, които пренасят бактериите и цялото ти лице става на нищо. Затова използвам антибактериален. Да не говорим че в скъпите козметични магазини има такива за всяка кожа.
    Хубаво е и да се слага кремче преди сякакъв грим по лицето. Така се размазва по-хубаво, а и се предпазва самата кожа.

не знам защо всички си мислите,че фон дио тените запушват порите.има нещо вярно,но само фон дио тените на животинска основа са вредни.из сам дистрибуторка на орифлейм и сам ходила на лекции по този вапрос.а за мазането на пластове фдт смятам,че е глупаво и наи-вече грозно.аз лично мн радко ползвам и то по малко.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Az ne slagam za6toto imam ne6tu kato alergiq kato slagam i posle kojata mi stava na petna i se liu6ti

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Ne izpolzvam fon de ten!!!!Mnogo e glupavo tova neshto...osobeno kato vidq nqkoe 12-14 godishno mimi4ence cqloto oklepano...ili puk nqkoq normalna macka oba4e s mnogo po tumen cvqt na fon de tena ot kolkoto kojata!
    Da ne govorim 4e kakvoto i da pishe po opakovkite izobshto ne e hubavo za okajata...zapushva porite!!!
    Ako ne ti e kraino nalojitelno (naprimer ako imash mnogo pupki koito iskash da prikriesh) ne vijdam izobshto smisul ot nego

И аз съм на това мнение аз сум на 16 почти и до сега само веднъж два пъти съм си слагала фондио тен когат би беше излезла една пъпка гадна и бех на РД иначе не си слагам щото е страшно вредно за кожата а пък и мойта е мн капризна и ако поседя няколко часа с него започва да ме сърби кожата и да ми изпръхва..И е мн грозно някакви пикли да се клепат с фондио тен и то да блъскат по 15 см кат бръкнеш да ти потъне пръста...ти мани,че е грозно ми е то е и смешно...а момчетата не обичат знам от личен опит когато съм си слагала или приятелки си сложат и гаджето им ги целуне по бузата и те "не бе,че съм с фондьо тен" ем значи определно не им харесва на ммчетата..Според мен фондьо тен трябва да се слага ако наистина е нужно!

п.с. На мен кожата си ми е и доста чиста и гладка \/

Мега фен
    Какво ви интересува какво харесват момчетата? Всички от мъжки пол мразят /пресилено, естествено/ всякакви мазила и чудесии и харесват жените естествени. Обаче ако на нас ни харесва, защо да не го правим? Ако някой мъж го дразни толкова, просто прекъсва връзка с момичето.

mi... az polzvam i fon dio ten i pydra. znam 4e e vredno.... no vse pak

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bilka
    Ами слагам си за по-специални случаи. Иначе - твърдо не! Просто напоследък си харесвам кожата такава каквато е и си ми е добре така. Пудра също използвам рядко. Ама и хич не ми харесва като видя някое момиче с фон дьо тен! Много неестествено стои, особено през светлата част от деня! бляк...
    но през ТЪМНАТА 4аст от ДЕНЯ е добре
    ма е мн кофти през СВЕТЛАТА 4аст на НОЩТА
    стига бе
    не е хубаво да слага6 фон дйо тен или пудра ама ако се налага и не е мн 4есто-няма голям проблем

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не, не слагам

MeLiSsA~
    Guest

...

ами аз си слагам фон дъо тен... имах един който наистина след като си пипна лицето оставаше по пръстите ми..но сега съм с един който е антибъктериален не запушва порите(до колкото е възможо)и е съвсем лек и не си личи че имам нещо по лицето..нямам пъпки,но ми харесва да си слагам фондъо тен..кожата наистина изглежда доста по-добре...пък и моята е една такава суха...след фондъо тенът изглежда много по-добре..аа пък за махането на фондъо тена...махам го с тоалетно мляко и след това си измивам лицето

ne izpolzvam
    2 т. системно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си