.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    Повече от фен
    az izpolzvam-no ne vseki den.imam na manhattan i e mnogo hubav
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Izpolzvam mn mn rqdko, za nqkvi po specialni slu4ai ili ne6to takova,no gledam da ne prekalqvam!!!

Guest
    taq gadost ti zapu6va porite na liceto i to stava na petna koito si go slaga si sasipva kojata

mi az slagam ama po malko za6toto imam malko belezi ot akne nqmali drug na4in da gi skriq za6toto fondutena mn mi izsu6ava kojata [/i][/b]

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Слагам си да..И пудра и фондютен,просто на някой хора им се налага,макар да е вредно..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Във фон-дьо-тена няма нищо лошо. Не запушва порите. Това което се предлага на пазара в момента е наподобяващо крем т.е. има защитни функции както и оцветява кожата. Плътността е сравнително малка. Друг е въпроса кой колко може да си слага. Перфектната комбинация за перфектно лице е тънък пласт фон-дьо-тен, покрит с прахообразна пудра, нанесена не с тампонче, а с четка за руж. По този начин се избягва наслояването и лицето придобива равномерен тен. Трябва много да се внимава за зоните около ушите и на врата. за да не се получават петна е хубаво фон-дьо тена да е максимум един тон по-тъмен или по-светъл от кожата. И момчетата не се притеснявайте, гарантирам ви, ако приятелката ви си е сложила павилно фон-дьо-тена не само няма да се омажете, но и няма да разберете, че има нещо на лицето.
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    не ползвам, ама хубаво е тея които ползват, да се научат как да го слагат. Всеки ден по улиците се разминавам с някви нагримосани момичета, сложили поне един тон фон-дьо-тен и само като ги погледнеш отстрани и изглежда все едно са си сложили маска, а ако се доближиш малко и виждаш къде се е наслоило просто е отвратително

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Във фон-дьо-тена няма нищо лошо. Не запушва порите. Това което се предлага на пазара в момента е наподобяващо крем т.е. има защитни функции както и оцветява кожата. Плътността е сравнително малка. Друг е въпроса кой колко може да си слага. Перфектната комбинация за перфектно лице е тънък пласт фон-дьо-тен, покрит с прахообразна пудра, нанесена не с тампонче, а с четка за руж. По този начин се избягва наслояването и лицето придобива равномерен тен. Трябва много да се внимава за зоните около ушите и на врата. за да не се получават петна е хубаво фон-дьо тена да е максимум един тон по-тъмен или по-светъл от кожата. И момчетата не се притеснявайте, гарантирам ви, ако приятелката ви си е сложила павилно фон-дьо-тена не само няма да се омажете, но и няма да разберете, че има нещо на лицето.
    +1
    +2

Не , защото нямам нужда . Поддържам си кожата на лицето в идеално състояние , така че не правя оборот на козметичните магазини !

Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    ne polzvam,ama znam 4e ne e polezno za kojata
    +1 polezen e za6toto novite fonduteni hidratirat kojata i q predpazvat a ne q zapu6vat no e hubavo da si kupi6 takav koito popiva za da ne se omazva6 ot nego NO INA4E NOVITE HUBAVI FONDUTENI PREPAZVAT tova sas zapu6vaneto e bilo predi eheeeeee kogato sig sa izlezli za 1 pat ili sega nqkoi gaden kato impal ili nqkav takav

Ползвам всеки ден : )
    Не забелязвам да ми е станала по-гадна кожата.MAC рулз

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Aз ползвам на Lancome и съм много доволна...Ползвам го от доста време и кожата ми изглежда перфектно.[/i]

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

За мен това е пълна и ненужна простотия...Като вида някоя наборка,напляскала се с тва,ми се догажда.А сякаш нарочно се пляскат повече..

Голям фен
    аз не ползвам защото нямам абсолютно никаква нуждаот него не мисля че е полезен

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az nqmam nujda ot fon dio ten no kato si sloja ponqkoi pat i stava super qko!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

От няколко месеца работя при един от най-добрите гримьори в България и от личен опит мога да ви кажа, че добър грим без фондьотен няма!
    И който казва, че фондьотена е вреден или запушва порите или пък не е за него се изказва доста некомпетентно.Има различни видове фондьотени - за всякаква кожа, хидратантни, подхранващи и нито един от тях не е вреден (вреден фондьотен няма).
    Отностно нанасянето - разбира се не трябва да се прекалява, защото пък тогава ефектът става обратен и трябва да бъде избран много точно вашият цвят (ако някой се интересува как става това нека ми пише на лично).
    И не само, че не е вреден, а точно обратното - повечето модели са полезни. Но избирането му не е лесно - трябва да сте компететни в тази област.
    А пък на тези, които си мислят, че не им е нужен ще им кажа, че ако се гримирате няма начин да не ви е нужен. Просто сложете един много тънък слой и се вижте. Гарантирам, че ще се харесате.
    С една дума грим без фондьотен не е възможен, не и ако искате да изглеждате добре, а не като някоя неопитна ку**а. От тук излиза, че слагането му идва задължително.

ami AZ SUM vijdala momi4eta kudeto slagat fonduten no nqmat nito pupki nito belezi,a debora_123 za spored men nqma s kvo dase premahnat osven s te4enieto na vremeto

na 14 sym i izpolzvam fondiotena na estee lauder double wear stay in place makeup pochti vseki den .. pravq go zashtoto se haresvam poveche i za da korigiram malki nesavyrshenstva na kojata si a ne zashtoto imam pypki ... prosto e po priqtno da gledash liceto si gladko i s priqten za okoto cvqt..nqma nishto vqrno v tova che ti capa rakata kogato si dokosnesh kojata ili nqkakvi takiva prostoti apak kato ne iskat4e da imate pypi sled tova otgovora e samo edin - LICHNA HIGIENA priqtelki

Мега фен
    Град
    <3
    Вече не. Не мога да го търпя тва на лицето си...все едно съм мръсна. Оо Като видя някое момиче с 2 пръста от тая гадория и противно ми става...то с шпатула да го махаш направо... Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Di
    само 2 тона

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Не!
    Интересно за какво го използвате, само си разваляте кожите..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

НЕ!
    Мисля, че нямам нужда от него...

Мм принципно имам доста чувствителна кожа и като си стисна някоя пъпка после остава червено петно.Ползвам само в такива случаи като стана цялата на петна,че иначе съм доста комична Някакъв лекичък на Ейвън е,харесва ми
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си