- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SLAGATE LI FONDIOTEN?
az izpolzvam-no ne vseki den.imam na manhattan i e mnogo hubav
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Izpolzvam mn mn rqdko, za nqkvi po specialni slu4ai ili ne6to takova,no gledam da ne prekalqvam!!!
taq gadost ti zapu6va porite na liceto i to stava na petna koito si go slaga si sasipva kojata![]()
![]()
mi az slagam ama po malko za6toto imam malko belezi ot akne nqmali drug na4in da gi skriq za6toto fondutena mn mi izsu6ava kojata![]()
[/i][/b]
Слагам си да..И пудра и фондютен,просто на някой хора им се налага,макар да е вредно..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
+1Първоначално написано от Labelle
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
не ползвам, ама хубаво е тея които ползват, да се научат как да го слагат. Всеки ден по улиците се разминавам с някви нагримосани момичета, сложили поне един тон фон-дьо-тен и само като ги погледнеш отстрани и изглежда все едно са си сложили маска, а ако се доближиш малко и виждаш къде се е наслоилопросто е отвратително
Не , защото нямам нужда . Поддържам си кожата на лицето в идеално състояние , така че не правя оборот на козметичните магазини !![]()
+1 polezen e za6toto novite fonduteni hidratirat kojata i q predpazvat a ne q zapu6vat no e hubavo da si kupi6 takav koito popiva za da ne se omazva6 ot nego NO INA4E NOVITE HUBAVI FONDUTENI PREPAZVAT tova sas zapu6vaneto e bilo predi eheeeeee kogato sig sa izlezli za 1 pat ili sega nqkoi gaden kato impal ili nqkav takavПървоначално написано от ledenata_kralicA
![]()
Ползвам всеки ден : )
Не забелязвам да ми е станала по-гадна кожата.MAC рулз
За мен това е пълна и ненужна простотия...Като вида някоя наборка,напляскала се с тва,ми се догажда.А сякаш нарочно се пляскат повече..
аз не ползвам защото нямам абсолютно никаква нуждаот него не мисля че е полезен
i az nqmam nujda ot fon dio ten no kato si sloja ponqkoi pat i stava super qko!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
От няколко месеца работя при един от най-добрите гримьори в България и от личен опит мога да ви кажа, че добър грим без фондьотен няма!
И който казва, че фондьотена е вреден или запушва порите или пък не е за него се изказва доста некомпетентно.Има различни видове фондьотени - за всякаква кожа, хидратантни, подхранващи и нито един от тях не е вреден (вреден фондьотен няма).
Отностно нанасянето - разбира се не трябва да се прекалява, защото пък тогава ефектът става обратен и трябва да бъде избран много точно вашият цвят (ако някой се интересува как става това нека ми пише на лично).
И не само, че не е вреден, а точно обратното - повечето модели са полезни. Но избирането му не е лесно - трябва да сте компететни в тази област.
А пък на тези, които си мислят, че не им е нужен ще им кажа, че ако се гримирате няма начин да не ви е нужен. Просто сложете един много тънък слой и се вижте. Гарантирам, че ще се харесате.
С една дума грим без фондьотен не е възможен, не и ако искате да изглеждате добре, а не като някоя неопитна ку**а. От тук излиза, че слагането му идва задължително.
ami AZ SUM vijdala momi4eta kudeto slagat fonduten no nqmat nito pupki nito belezi,a debora_123 za spored men nqma s kvo dase premahnat osven s te4enieto na vremeto![]()
na 14 sym i izpolzvam fondiotena na estee lauder double wear stay in place makeup pochti vseki den .. pravq go zashtoto se haresvam poveche i za da korigiram malki nesavyrshenstva na kojata si a ne zashtoto imam pypki![]()
... prosto e po priqtno da gledash liceto si gladko i s priqten za okoto cvqt..nqma nishto vqrno v tova che ti capa rakata kogato si dokosnesh kojata ili nqkakvi takiva prostoti
![]()
![]()
![]()
apak kato ne iskat4e da imate pypi sled tova otgovora e samo edin - LICHNA HIGIENA priqtelki
![]()
Вече не. Не мога да го търпя тва на лицето си...все едно съм мръсна. Оо Като видя някое момиче с 2 пръста от тая гадория и противно ми става...то с шпатула да го махаш направо... Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не!
Интересно за какво го използвате, само си разваляте кожите..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
НЕ!
Мисля, че нямам нужда от него...
Мм принципно имам доста чувствителна кожа и като си стисна някоя пъпка после остава червено петно.Ползвам само в такива случаи като стана цялата на петна,че иначе съм доста комичнаНякакъв лекичък на Ейвън е,харесва ми
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]