- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SLAGATE LI FONDIOTEN?
да,когато имам пъпка,предпочитам да си сложа фдт и пудра,отколкото коректор.
тоест-когато се наложи
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
pffff...fon du ten-a bil vreden zapu6val porite...vie znaete li izbo6to kvo e tva i za kvo se polzva..."kato e pipne6 ili pogali6 ti ostava po rucete....tq trqbva s kit da se e mazala 4e da ti ostane po rucete...moje i da e bilo vqrno tva predi 10 godini ....sega ima tolkova razli4ni fon du ten-i za vseki tip koja i ne samo ne sa vreni a i predpazvat kojata ot vredni vlianiq na okolnata sreda...eeee mnogo gi razbirate si4kite na po 10-11-12 ta 4ak trugnali ida sporqt...
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 10:07 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
От няколко месеца работя при един от най-добрите гримьори в България и от личен опит мога да ви кажа, че добър грим без фондьотен няма!
И който казва, че фондьотена е вреден или запушва порите или пък не е за него се изказва доста некомпетентно.Има различни видове фондьотени - за всякаква кожа, хидратантни, подхранващи и нито един от тях не е вреден (вреден фондьотен няма).
Отностно нанасянето - разбира се не трябва да се прекалява, защото пък тогава ефектът става обратен и трябва да бъде избран много точно вашият цвят (ако някой се интересува как става това нека ми пише на лично).
И не само, че не е вреден, а точно обратното - повечето модели са полезни. Но избирането му не е лесно - трябва да сте компететни в тази област.
А пък на тези, които си мислят, че не им е нужен ще им кажа, че ако се гримирате няма начин да не ви е нужен. Просто сложете един много тънък слой и се вижте. Гарантирам, че ще се харесате.
С една дума грим без фондьотен не е възможен, не и ако искате да изглеждате добре, а не като някоя неопитна ку**а. От тук излиза, че слагането му идва задължително.
^ napulno sum suglasna
от къде пък изокахте тази стара тема от 2006 година![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Стара е, но пък ако някой направи нова ще се почне с "коолко такива теми има, поразрови се малко преди да пускаш друга.." (:
По темата - да. Използвам когато имам нужда.
не ползвам нито фдт, нито пудра. само ако имам огнена пъпка и се забелязва от поне кммацвам само там
![]()
и да не е полезно, но вечер като се почиства няма проблем![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
слагам си по малко и то когато сам в цикъл защото тогава имам доста папки! ще ти свърши работа вс ,разбира се избирай си с един номер по тъмен от кожата ти..но защо трябва да се мацаш ,естественото е по красиво!!!
![]()
love is gone!
Много рядко,главно зимата да не ми се изсушава кожата ии то не е точно ФДТ ,ами се води тонална основа .. не знам каква е разликата : )
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Амии не си слагам,но има момичета в моя клас кадето си слагат цялата тубичка и става много грозното се вижда от далече и мисля че е вредно !!
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Не.
Само зимата.Лятото не искам да си запушвам порите допълнително..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Слагам само вечер когато излизам,и то само фон дьо тен.Пудра не мога да си слагам нещо.Нямам проблеми с кожата,но все пак е доста по-красиво когато има лека корекция![]()
аз не употребявам такива боклуци(лично мое мнение-нищо лично към мацките които си го слагат)
Не. Само понякога използвам антибактриална пудра, НО само ако има нужда.
Не използвам такива неща като фон дьо тен,пудра или основа за грим......![]()
Слагам почти на всяко излизане, всеки ден в училище и т.н... Някак си не мога без фон дьо тен. От около година почти не са ми излизали пъпки *чука на дърво*, но въпреки това...допада ми как изглежда кожата след нанасянето на фон дьо тена.
А относно момчетата - дори не смятам, че повечето от тях знаят, че използвам фдт
Пудра слагам,тъй като отскоро имам доста пъпки ..![]()
![]()
Summer (h)
Слагам ФДТ и пудра, винаги като излизамама така е, налага се
![]()
и аз съм такаааааа ... .Първоначално написано от vampire_girl_
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Темата е от 2006годинаа стига сте вадили стари теми..![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
ами слагам си всеки денпъпки нямам но кожата ми е доста бледа и имам сенки от недоспиване често и се налага да ползвам , а и освен това се харесвам повече с фдт