- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SLAGATE LI FONDIOTEN?
Аз преди много често си слагах фондьoтен и аз незнам защо,нямах никакви пъпки и проблеми на лицето.Мисля че от фондьотена,но след това ми излязоха много пъпки,но аз продължавах да си слагам.Сега спрях,защото видях колко съм смешна отстрани и се гримирам само,ако има някакъв повод.Не е хубаов постоянно да си слагаш фдт ии някакви пудри и като излезнеш без грим и всички!!Вярно е че изглеждаш по-добре,лицето ти е гладко и хубаво,но няма нищо по-хубаво от естествената красота
![]()
Слагам си.В лицето приличам на вампир, адски бледа, въсщност жълта съм. Нещо като лимон. Имам веничка, която прозира толкова ми е прозрачна кожата. Не се сметям за смешна, не се мацотя като клоун.
ползвах преди ,но сега само когато излизам вечер,защото иначе на дневна светлина лъщя много гадно заради мазната ми кожа и затова за през деня съм с минерална пудра на орифлейм![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Не, може би 1 в месеца, просто не се нуждая - лицето си ми е достатъчно гладко =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
и моята кожа, да чукам на дърво, е доста здрава, но ми е неравен тенът. всъщност, аз съм супер бяла и на моменти много се дразня. именно в тея моменти се мацотя.![]()
Първоначално написано от alex4et0y
Нямаше логика,беше любов.
Не,не си слагам![]()
Олеле както беше казало едно момиче преди,вие сте направо като некрофилите![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Не слагам защото нямам толкова голяма нужда за е дна пъпка няма да си развалям лицето я![]()
наистина не е хубаво..колкото по-рано слагаш толквоа по-зле.. запушват се порите,кожата привиква с това нещо и мн бързо ще ти се появвят бръчки![]()
слагам само пудра и то радко![]()
Marshall Mathers
Ключ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!