- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- RAZNOOBRAZIE?!
Na nqkoi problemcheto mi moje da se stori poznato i savsem normalno obache az ne moga da se spravq s nego...
Eto za kakvo stava vaprosStrashno mn bqh hlatnala po edno momche obache toi napravi vsichko vazmojno che dori v negolemiq grad v koito jiveem da ne moje da se zasichahme. Prichinite ne sa mi savsem qsni obache se nauchih da ne me interesuva jivo. Imahme neshto ama za savsem kratko... ot nai-kratkite. Ne se pozdravqvahme daje i nqkolkoto puti kogato se zasechem (tova vsichko e za 2 meseca...), kakvo ostava za lafche! Sega imame napreduk ot nqkolko dena... dneska daje zavarzahme prikazka dokato putishtata ni ne se razdeliha v bukvalniq smisal na dumata. Veche nishto ne e tolkova silno kakto predi, no az oshte mn si go haresvam
![]()
Qsno e che momcheto iska raznoobrazie ama... horata ne sa nosni karpichki, a az nai-malko! I az iskam raznoobrazie, obache mai se ponasitih veche...Imame obsht priqtel (s koito s me mn blizki) i toi kato zapochne da mi govori kak mu se jiveelo na vaprosnoto momche i iskal raznoobrazie s momicehtata... gadi mi se chak! Se edno shte go varja nqkude bez pravo na glas i bez priqteli, bez zabavleniq i t.n. Nikoga ne sam ogranichavala gajetata si ot zabavleniq (e est v nqkakvi normalni granici
) Vinagi sa bili dovolni i daje bih kazala che tova ukrepva vrazkata v nqkakva stepen ako se prilaga pravilno
Xaxaxa puk kato go gledam... ne se raznoobrazqva naposledak i momchetata v kompaniqta sa mu dostatuchni ....
Ta... tova s raznoobrazieto me pobarkva naistina![]()
![]()
![]()
Kajete mi neshto. Da promenqm neshto v sebe si li trqbva i samo az li mislq taka? Shte s eradvam da chuq mneniqta vi.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
деба,ако това беше на кирилица бих го прочел...
т'ва си е направо мъка да го четеш...
Миличка,от това което пишеш разбирам,че допреди няколко дни или там каквото са...явно не си го интересувала...И най-вероятно с това разнообрази се има впредвид,че на момчето му се е доебало ама нема с коя,щото с тая мъжка компания....![]()
На теб как ти звучи т'ва ?i iskal raznoobrazie s momicehtata...![]()
ами ... тва е живота ... не знам ... ама ми се струва,че е бройкаджия,аз предпочитам нещо сериозно макар,че аз съм тази която бързо сменя гаджетата за ден дваНо се пак...де да знам,няма нищо по хубаво от тва да имаш серизоно гадже,което до е до теб винаги когатос е нуждаеш от него...Съвета ми към теб е "Дай на птичката свобода и тя ако те обича ще се върне при теб".Щом те избягва,негово решение,се някога пак ще те потърси и ще му домъчнее за теб...за тва го остави да прави кото си иска...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Majkata mu kompaniq izobshto ne mu prechi - nito sega nito kgato i da bilo. Prosto sega tova e izbral. A otnostno fakta che mu se e doebalo... to si e taka obache na razpolojenie sa mu ne 1... i na nego ne mu se zastoqva s edna madama - iska da gi menkaI loshoto e che predi ne e bil takav ama nqkva neshto go e razocharovala i taka...
Az sam q prejalila sluchkata veche ama... ne moga da go zalicha napulno nali me razbirate... ostavila sam go i veche ne me barka s koi kakvo pravi, a znam che s nikoi nishto ne pravi ot dosta vreme... sega nito me otbqgva nito nishto - dovolnoProsto ponqkoga strashno mn me qdosva
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-