.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Харесвам я но и о6те двама я харесват!!!Помогнете!!!

Много харевам едно моми4е,но двама от наи добрите ми приятели я сащо я харесват как да постапя помгнете много я оби4ам?!?!?
    LoVe Is A Name SeX is A GaMe ForGet the NaMe PlAy ThE GaMe!!

Guest
    ще съжаляваш,ако не направиш нещо

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    всичките си я избийте от главата, защото едно приятелство струва повечко от евентуална връзка
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    всичките си я избийте от главата, защото едно приятелство струва повечко от евентуална връзка
    Прекалено много я оби4ам знам 4е приятелството е важно но не мога да си я избия от мислите тя витае в главата ми!!!Просто много я оби4ам

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    говорил ли си за това с приятелите си? не смяташ ли че би било малко егоистично от твоя страна ако не го направиш
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    говорил ли си за това с приятелите си? не смяташ ли че би било малко егоистично от твоя страна ако не го направиш
    Да говорих но и те са така да би било егоисти4но!!Затова искам ва6ата помо6т!!Незнам кфо да права!!

Guest
    tia znae li za tvoite custva.Ostavi ia sama da resi ,ako znae.A i ima tolkova mnogo hubavi i dobri momiceta,ne se habi ,ako vizdas ,ce e nevazmozno s neia.

има една приказка ... двама се карат, третия печели стига да знаеш как да изиграеш тази ситуация, тази мадама ще избере теб

остави ги те да се трепят за нея .. ти бъди "найс гай" ) и същевременно много близко до нея, стани и 1-ва приятелка както се казва ) така ще видиш тя какво харесва в тях и какво не а това знаеш ли го , нещатата стават по-лесни
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Голям фен
    Град
    софия

Re: Харесвам я но и о6те двама я харесват!!!Помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от MuJkA_SuLzA
    Много харевам едно моми4е,но двама от наи добрите ми приятели я сащо я харесват как да постапя помгнете много я оби4ам?!?!?
    Еми пич ако сте истински приятели , аз кво бих направил
    теглиме чоп и на късмет! никои нема да се сърди и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си