- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво сънуваш???
Mnogo stranno..,no sum po4nala da sunuvam sledva6tia den![]()
Serriozno.Napravo se pla6a.Ei taka sunuvam otdelni momenti ot denq i kato se slu4an naistina ,az napravo se 6a6ardisvam.Po4ti sviknah de..ama ne e normalno tva,nali?![]()
![]()
Sunuvah TedoBqh mu na gosti v Plovdiv, 6ot ba6ta mi be6e reporter v Gospodari Na Efira i prave6e nqkvo razsledvane tam... I go vidqh s 4erno- rozova kosa pred nqkuv blok, be6e s nqkvo 6al4e rozAfko
I toy iz4ezna nqkude, puk az se ka4ih v tqh, zapoznah se s nqkvi hora... Sednah na nqkuv comp i si zadjitkah
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
az puk poslednoto koeto pomnq e 4e sanuvah kak tursq kapa4ki na 4erni himikalki i posle izvednu6 vidqh azis i merilin mensun da peqt zaedno ne na mic mi na 4erni himikalki bez kapa4ki!i se sabudih![]()
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
Ооо тая вечер сънувах, че в кенефите на даскало са напрайли нешо кат компютърна зала и аз си играя ЦС и някъв грамаден идва и ма сабаря от стола той да седне да игра... и в същия момент идва бригадатаи таман щяхме да го тупаме и са събудих
![]()
it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT
aaaa,zemi toq sun!!!!!
sunuvah vednuj,4e vlizam v toaletnata na staroto mi daskalo i tq e CQQLATA osrana,otgore do dolu.....dori i celiqt tavan![]()
mn mi be6e stranno posle
Еее, пак забравих.![]()
![]()
Synuvax 4e , zabelejete , Patrik Suezzy sys o6te nqkolko negovi priqtel4eta presledvat , iskat da ubiqt men i nai skypite mi xora . (I tova vsqka godina po vednyj go synuvam toq syn)
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ami sunuvah otnovo i ot novo kak si hva6tam edna kom6iika za gajeme4tii..........
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ще се постарая този път да го запомня и утре ще го разкажа.![]()
![]()
Тая нощ сънувах че съм бременна, с един голяяям корем, усещах го как ми тежи, и как рита бебето. Всички мои приятели много се кефеха :P И аз много се кефех, но за баща в съня никъде не се споменаваше.... Важното беше че всички бяха някви супер радостни, майка ми също.
После ходих на някакъв лекар и той ми каза, че нещо не било в ред с бебето, и аз се шашнах супер много. И тъкмо да разбера какво му има, и се събудих...
Стрессс![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от exploitedteen
Абе не беше то непорочно зачатие... Просто съня ми спести кой е бащата (кой знае къф е бил
)
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами последно сънувах, че се карам с един приятел и ми удря шамари аз казвам на друг, който после го бие
You can stand under my umbrella
Po3uHka
днес сънувах че някой ми говори(не,направо ме залива с информация)
а аз се опитвам да спя
оказа се,че докато съм спала радиото е било пуснато....![]()
Някакво мешано беше и не мога точно да се сетя.![]()
draveite az sym nova4e nadqvam se 4e ne nahalstvam 4e po4vam da si draskam ot taz temi4ka ma mn mi xaresa![]()
eto i kakfo sanuvax sno6ti:
emi sanuvax 4e sym s biv6eto mi gadje i toi mi durji smetka za tfa 4e sym se dyrjala edi kak si... be6e tupo i gadno 6tot mi kre6te6e mn..![]()
Nil Desperatum...
Аз всяка вечер преди заспя и все имам усещането, че падам в пропаст или падам от височина...и пропадам някъде надълбоко.
Обикновено не сънувам, а като сънувам са кошмари. А в някои случаи просто като се събудя в мен има различни усещания и чувства, но не и реален спомен за съня...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
веднъж като бях много по-малка сънувах един сън дето ми беше мн страшен
някакви(бяха мн страшни)непрекъснато ме преследваха и искаха да ми отрежат краката с някви ножчета
после ме беше страх да спя
![]()
Хм таз нощ сънувах некфа невероятна къща...всъщност невероятна беше защото беше адски голяма...но на един етаж...И супер яка мебелировка...И на гости ми дойде едно момче,което много си обичкам ии общо взето беше много щастлив сън...
аз преди няколко дни сънувах че навсякъде около мен има гадни паяци дето се към мене идват и ме голят и беше много гаден сън. а като се събудин бях нахапана от някакви гадини!!!
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
хм,гадничък сън![]()
аз днес сънувах че нашите живеят в един гардероб![]()
![]()
![]()
кво ми се върти в главата......
Мисля, че нищо не сънувах последната вечер, но не съм сигурен.![]()
![]()