.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 209
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi synuvam mnogo interesni ne6ta no ne gi pomnq mnogo dalgo

0biChkam SlyNcEt0 :}

хи хи аз сънувах че дрЕБОсъчко си е сменил профила и имаше още някви неща ама сестра ми се прибра и ме събуди и не успях да си досънувамммм

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Този път си помних...

Отивах в някакъв нов клас, в ново даскало. Косата ми беше някаква такава...никаква... И така и не си спомням защо стоях все в тоалетната и не влизах в стаята?!?

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ми сънувах как падам от високо и точно преди да се размажа се събудих...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Transylvania
    аз сънувах поредната глупуст!!! Значи 2 мои приятелки ги виждам през улицата, но те са по пижами. После забелязвам, че и аз съм с пижама. Решавам аз да пресека и да отида при тях и в същото време те почват да пеят: "Нас червеното знаме..." а в същия момент някакво малко момченце се провиква: "...роди ни!" и аз супер много се зарадвах че и други знаят тази песен. Та после сме трите, прегърнати вървим по улицата и си пеем тази хубава комунистическа песничка и се събудих като бяхме на някакъв мост и викахме през него. Най-странното беше че сънувах всичко с целия текст!... Шантава работа ма много весел сън хахаха
    Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    хи хи аз сънувах че дрЕБОсъчко си е сменил профила и имаше още някви неща ама сестра ми се прибра и ме събуди и не успях да си досънувамммм
    поласкан съм че поне си мислиш за мен макар че незнам защо...
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    И така и не си спомням защо стоях все в тоалетната и не влизах в стаята?!?
    акало ти се е

сънувах мн сладурски сън
    бях хванала за ръчичките някакво високо момче и го целунах много лекичко по ъгълчето на устните,но така и не го видях кой е
    забелязвам че никога сънищата ми не са завършени,никога не разбирам какво става накрая и напоследък са адски объркани и на епизоди,които нямат нищо общо един с друг....какво ли ми се върти в главата

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    поласкан съм че поне си мислиш за мен макар че незнам защо...
    И така и не си спомням защо стоях все в тоалетната и не влизах в стаята?!?
    акало ти се е
    Хахахах , такова нещо не се забравя. Щях да си го спомня.

Голям фен
    Град
    София
    какво сънуваш???
    свинско
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Аз не помня какво сънувах тази нощ, обаче предишната си я спомням, защото сънувах вечерта като бях с компанийката... Сякаш го изживявах наново... Само че с една разлика...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен
    Аз мисля, че всеки човек сънува всяка нощ. Мозъкът работи, прави някакви асоциации, дори да не помните

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз мисля, че всеки човек сънува всяка нощ. Мозъкът работи, прави някакви асоциации, дори да не помните
    всяка нощ не. аз когато имам хипер тежка тренировка и си легна не сънувам. 100% съм сигурен

иначе аз много мразя като почна да си мисля за дена, мисленето прерастне в някъв объркан филм (сън демек) дето няма смисъл. цяла нощ само усещам как се въртя, не спя, не почивам, само се мърдам и на сутринта съм тра-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко

иначе аз много мразя като почна да си мисля за дена, мисленето прерастне в някъв объркан филм (сън демек) дето няма смисъл. цяла нощ само усещам как се въртя, не спя, не почивам, само се мърдам и на сутринта съм тра-ла-ла
    и аз така правя и всичко е адски объркано,ама на епизодчета,които са супер несвързани
    айде сега си лягам и стискайте палци да ссе събудя до 12,30 че ми е лошу а пък съм на ддаскало

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мисля, че нищо.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Мисля, че нищо.
    az pa sanuvah tebe
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    неска беше много интересно. лягам си в 2 и си слагам часовника да ми звани в 4:30, щото трябваше да уча. и сънувам че става 4:30 часовника звани аз го изключвам и пак си лягам. по едно време се събуждам и разбрирам че е 6:00:00:00, звънеки на 02180 от гсм-а (щото невярвах че е 6, тъй като часовника нямаше следи да се е включвал изобщо). оказа се накрая че несъм сънувал ми верно съм го изключил

Повече от фен
    Vednuj sunuvah 4e edna moia fr umira i mnoo revah na sun,be6e mnoo gadno.Sunuvala sum 4e mi padat durva otgore,no ne me bole6e.Az znam,4e ako sunuva6 4e ima6 razvalen zub zna4i niakoi 6te umre,a ako te boli 6te e niakoi blizuk.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ...
    иначе .. сънувам доста разнообразни и безсмислени неща
    И аз съм така, само дето не ги помня в голяма част от случаите.

Guest
    аз сега си легнах "за 5 минутки" и сънувах бившата ми най-добра приятелка
    с нея в момента не поддържаме връзка и в съня не се бяхме виждали от мн време
    и така тя че заведе у тях и ми даде да обуя някакъв мн смешен панталон,който приличаше на анцунг и ми беше мн широк,но в същото време ми беше тесен
    докато бяхме у тях някакво насекомо (което реших че е прилеп) ме ухапа и направи дупчица в панталона и като станах да си ходя тя стана по-голяма,и изведнъж отнякъде се появиха едно момче от бившия ми клас и едно от сегашния и ми казаха че съм дебела и панталонът се разкъса целият и имаше няква кръв от там където нещото ме беше ухапало
    не знам защо бяхме във Варна,а моят блок беше там(и двете по принцип сме от София) и трябваше да заминем веднага зе София с влака
    ама направо няма такъв сън не ми хареса

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз сега си легнах "за 5 минутки" и сънувах бившата ми най-добра приятелка
    с нея в момента не поддържаме връзка и в съня не се бяхме виждали от мн време
    и така тя че заведе у тях и ми даде да обуя някакъв мн смешен панталон,който приличаше на анцунг и ми беше мн широк,но в същото време ми беше тесен
    докато бяхме у тях някакво насекомо (което реших че е прилеп) ме ухапа и направи дупчица в панталона и като станах да си ходя тя стана по-голяма,и изведнъж отнякъде се появиха едно момче от бившия ми клас и едно от сегашния и ми казаха че съм дебела и панталонът се разкъса целият и имаше няква кръв от там където нещото ме беше ухапало
    не знам защо бяхме във Варна,а моят блок беше там(и двете по принцип сме от София) и трябваше да заминем веднага зе София с влака
    ама направо няма такъв сън не ми хареса
    ама съм мн зле,тва горе аз го писах

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Мисля, че нищо.
    az pa sanuvah tebe
    И какво по-точно за мен?

просто подобен сън не бях сънувала никога
    беше адски смахнат
    начи аз участвах в някво състезание,в което участваха мн хора-може би около 1000 души.Целта беше да убиеш 48 от тях само с ножове,сатъри и може да ги буташ през прозореца.Бяхме в една къща,която беше огромна и на мн етажи и трябваше да прескачаме през някакви тераси.(това беше задължително май)
    аз убих мн хора-бутнах една приятелка през прозорца,убивах ги в някви спални,в някви бани(целите омазани с кръв),в стаи,на някакви легла и тн
    всъщност интересно,но никъде нямаше трупове,но имаше доста кръв
    не бяхме само в тази къща,можехме да се телепортираме
    една много готина мацка нз що,много я мразех и я гонех да я убия
    намерих я и трябваше да я убия по супер гаден начин-насякох й лицето с едн сатър,но така че да не умре веднага,а да се мъчи
    Когато ми оставаха 6 човека някавкъв мъж ме гонеше да ме убие в баните,но явно не беше успял,тва не го помня
    Накрая успях,бях си покрила норматива и избила 48 души.наградата беше да станеш нещо като вампир
    заведоха ме в една стая и там беше главният вампир и другите победители-общо десетина човека,с които междувременно се бях сприятелила.Бях адски изморена
    Вампирът каза,че може да слушаме музика.Беше печен
    аз му казах че моите песни ги няма и той каза да си ги дръпна от нета
    и аз влязох в Teenproblem и той ми каза че не може

после баще ми ме събуди и не разбрах какво става нататък

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ми най-често гаджето... нема да разказвам...защото не помня...ама само си спомням ей така образите на тва дет съм санувала.... мн. обичам да си поспивам...

яя..някои сънища напоследък ми се сбъдват...той вярно взе че го смени

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Сънувах една форумка. + Неща, които не си спомням.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си