- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво сънуваш???
хи хи аз сънувах че дрЕБОсъчко си е сменил профила и имаше още някви неща ама сестра ми се прибра и ме събуди и не успях да си досънувамммм![]()
Този път си помних...
Отивах в някакъв нов клас, в ново даскало. Косата ми беше някаква такава...никаква...И така и не си спомням защо стоях все в тоалетната и не влизах в стаята?!?
![]()
![]()
Ми сънувах как падам от високо и точно преди да се размажа се събудих...
аз сънувах поредната глупуст!!! Значи 2 мои приятелки ги виждам през улицата, но те са по пижами. После забелязвам, че и аз съм с пижама. Решавам аз да пресека и да отида при тях и в същото време те почват да пеят: "Нас червеното знаме..." а в същия момент някакво малко момченце се провиква: "...роди ни!" и аз супер много се зарадвах че и други знаят тази песен. Та после сме трите, прегърнати вървим по улицата и си пеем тази хубава комунистическа песничка и се събудих като бяхме на някакъв мост и викахме през него. Най-странното беше че сънувах всичко с целия текст!... Шантава работа ма много весел сън хахаха![]()
![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
сънувах мн сладурски сън
бях хванала за ръчичките някакво високо момче и го целунах много лекичко по ъгълчето на устните,но така и не го видях кой е
забелязвам че никога сънищата ми не са завършени,никога не разбирам какво става накрая и напоследък са адски объркани и на епизоди,които нямат нищо общо един с друг....какво ли ми се върти в главата![]()
ХахахахПървоначално написано от дрЕБОсъчко
, такова нещо не се забравя. Щях да си го спомня.
![]()
свинскокакво сънуваш???
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Аз не помня какво сънувах тази нощ, обаче предишната си я спомням, защото сънувах вечерта като бях с компанийката... Сякаш го изживявах наново... Само че с една разлика...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Аз мисля, че всеки човек сънува всяка нощ. Мозъкът работи, прави някакви асоциации, дори да не помните
всяка нощ не. аз когато имам хипер тежка тренировка и си легна не сънувам. 100% съм сигуренПървоначално написано от `Death`Whore`
иначе аз много мразя като почна да си мисля за дена, мисленето прерастне в някъв объркан филм (сън демек) дето няма смисъл. цяла нощ само усещам как се въртя, не спя, не почивам, само се мърдам и на сутринта съм тра-ла-ла
и аз така правя и всичко е адски объркано,ама на епизодчета,които са супер несвързаниПървоначално написано от дрЕБОсъчко
айде сега си лягам и стискайте палци да ссе събудя до 12,30 че ми е лошу а пък съм на ддаскало![]()
Мисля, че нищо.![]()
неска беше много интересно. лягам си в 2 и си слагам часовника да ми звани в 4:30, щото трябваше да уча. и сънувам че става 4:30 часовника звани аз го изключвам и пак си лягам. по едно време се събуждам и разбрирам че е 6:00:00:00, звънеки на 02180 от гсм-а (щото невярвах че е 6, тъй като часовника нямаше следи да се е включвал изобщо). оказа се накрая че несъм сънувал ми верно съм го изключил
Vednuj sunuvah 4e edna moia fr umira i mnoo revah na sun,be6e mnoo gadno.Sunuvala sum 4e mi padat durva otgore,no ne me bole6e.Az znam,4e ako sunuva6 4e ima6 razvalen zub zna4i niakoi 6te umre,a ako te boli 6te e niakoi blizuk.
И аз съм така, само дето не ги помня в голяма част от случаите.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
аз сега си легнах "за 5 минутки"и сънувах бившата ми най-добра приятелка
с нея в момента не поддържаме връзка и в съня не се бяхме виждали от мн време
и така тя че заведе у тях и ми даде да обуя някакъв мн смешен панталон,който приличаше на анцунг и ми беше мн широк,но в същото време ми беше тесен![]()
докато бяхме у тях някакво насекомо (което реших че е прилеп) ме ухапа и направи дупчица в панталона и като станах да си ходя тя стана по-голяма,и изведнъж отнякъде се появиха едно момче от бившия ми клас и едно от сегашния и ми казаха че съм дебела и панталонът се разкъса целият и имаше няква кръв от там където нещото ме беше ухапало
не знам защо бяхме във Варна,а моят блок беше там(и двете по принцип сме от София) и трябваше да заминем веднага зе София с влака
ама направо няма такъв сънне ми хареса
ама съм мн зле,тва горе аз го писахПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от priti_kiti
И какво по-точно за мен?
![]()
просто подобен сън не бях сънувала никога
беше адски смахнат
начи аз участвах в някво състезание,в което участваха мн хора-може би около 1000 души.Целта беше да убиеш 48 от тях само с ножове,сатъри и може да ги буташ през прозореца.Бяхме в една къща,която беше огромна и на мн етажи и трябваше да прескачаме през някакви тераси.(това беше задължително май)
аз убих мн хора-бутнах една приятелка през прозорца,убивах ги в някви спални,в някви бани(целите омазани с кръв),в стаи,на някакви легла и тн
всъщност интересно,но никъде нямаше трупове,но имаше доста кръв
не бяхме само в тази къща,можехме да се телепортираме
една много готина мацка нз що,много я мразех и я гонех да я убия
намерих я и трябваше да я убия по супер гаден начин-насякох й лицето с едн сатър,но така че да не умре веднага,а да се мъчи
Когато ми оставаха 6 човека някавкъв мъж ме гонеше да ме убие в баните,но явно не беше успял,тва не го помня
Накрая успях,бях си покрила норматива и избила 48 души.наградата беше да станеш нещо като вампир
заведоха ме в една стая и там беше главният вампир и другите победители-общо десетина човека,с които междувременно се бях сприятелила.Бях адски изморена
Вампирът каза,че може да слушаме музика.Беше печен![]()
аз му казах че моите песни ги няма и той каза да си ги дръпна от нета
и аз влязох в Teenproblem и той ми каза че не може
после баще ми ме събуди и не разбрах какво става нататък![]()
Ми най-често гаджето...нема да разказвам...защото не помня...ама само си спомням ей така образите на тва дет съм санувала....
![]()
![]()
мн. обичам да си поспивам...
![]()
яя..някои сънища напоследък ми се сбъдват...той вярно взе че го смениПървоначално написано от ledenata_kralicA
Сънувах една форумка.+ Неща, които не си спомням.
![]()