- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво сънуваш???
az puk sanuvam mokri sunishtaskoro sanuvah 4e sam na daskalo i izvednuj reshavam da otida pri edno mom4e koeto strasho haresvam i koeto sushto taka ne poznavam.i taka,otivam pri nego i mu kazvam "aide v toaletnata" i toi vika "aide" i nz kfo stava v toq moment no se ozovavame na nqkakaf parking i toi me slaga da se oblegna na edna kola i me razkra4va i.........da ne kazvam,posle az bqh otgore i taka....
Миналата, не по-миналата, вечер сънувах как един мой френд пие някакви шотчета. Е, имаше и други работи, които не си спомням.![]()
Лелей, ей са стана въргала!Първоначално написано от priti_kiti
Как ше сънуваш ти мойто слънце бе?
Алоооо.....чшшш.....я се осъзнай малко!
Аз к'во сънувах последно....уфф нещо не се сещам....последния сън, които помня беше свързан с едно момче, което адски много ми се е намърдало в съзнанието....както и да е....![]()
kakvo kakvo?Първоначално написано от Her Infernal Majesty
Хахаха ми не знам как и защо, обаче е факт, че те сънувах!Първоначално написано от justinsfhc
![]()
В смисъл имам едно обяснение - преди няколко седмици те видях(абе не съм 100% сигурна, че беше ти ама около 95%...) на една спирка в близост до О.Ч.З. Стори ми се супер познат, обаче не знаех от къде и понеже знам как изглеждаш от темата за снимките, загрях, че т'ва си ти!
Възможно е и да съм се препознала де....
Колкото до съня, не беше нищо особенно и помня само, че се бяхме събрали цифра хора в нек'ъв апартамент....пиехме....слуша хме музика....Та така...
ААААААААААААААААААААПървоначално написано от Her Infernal Majesty
не започвайте и тук........моля ви
^Какво да не започваме бе душа?
Темата е за това какво сънуваме и аз разказвам на прекия участник в съня си за какво аджеба става въпрос!![]()
съжалявам...обърках цитатитеПървоначално написано от Her Infernal Majesty
става въпрос,че една тема ми я наАКАХА много здраво
Az poprincip sanuvam mn 4esto i kato se sabudq pomnq sanq si,no sled okolo 1 4as ve4e sam go zabravila.Posledniq san,koito pomnq go sanuvah vav vtornika.Zna4i imame geografiq.I gospodina ni ni e dal nekvo doma6no i az go nqmam 6toto sam otsastvala.I edna frendka mi dava tetradkata i i az mu q davam i toi mi pi6e 6-ca.Sled tova toi ni razpravq kak si ima sobstven kseroks i kak sme mojeli da si snimame razni ne6ta pri nego za 3st.a vde str. bili za 6.A az imah samo 5 st.,a trqbva6e da si presnimam konspekta po himiq(tova naistina e taka,6toto v sa6tiq den mi8 go dadoha ot daskalo i az naistina trqbva6e da go snimam).Sled tva mi se prisani 4e sme v staqta po biologiq v SMG-to i moita klasna po Bel ot moito daskalo mi preodava tam.I edno mom4e ot moito daskalo idva v staqta i nie po4vame da se pregra6tame i da se celuvamepred klasnata(az sedqh to4no pred neinoto buro) i po4nahme da se natiskame i posle mi se prisani ne6to drugo.G-jata mi po muzika mi be6e dala GSM-a si,a sestra mi go 4upi i sled tva direktorkata se obajda u nas i me pita "Kade sa mi rogonoscite i men4eto s 4aq ot laika?"I sled tva se sabudih.6antavo,a?
![]()
![]()
![]()
veroqtno sum bil az...minavam pokrai o4z redovno.whatever.
Не съм сънувал от мн мн отавна.По точно не помня щото то всеки сънува всеки ден но не винаги се помни![]()
Мисля, че нищо не сънувах.![]()
Няколко нощи подред сънувам само един човек...Но уви само съннища и нищо повече...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Снощи сънувах, че един от моя клас има черен молив на очите..Мойте сънища всичките са откачени. Спомням си, че скоро сънувах, че играя табла с крокодил.
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Да не се е казвал Гена, случайно?Първоначално написано от Absconding
![]()
Сега ще видим какви сънища са приготвени за мен. \
/
Лека и мека на всички.![]()
az imam nqkolko vida suni6ta po koito poznavam 4e ne6to 6te stane i sum taka ot maluk.imam sun koito ozna4ava 4e do dva dni 6te sum bolen,vseki put predi da se razboleq go sunuvam.imam nqkolko koito podskazvat 4e 6te mi se slu4i ne6to super zle(vsi4kite sa s opredelen vid jivotno i prosto ve4e sum se nau4il koe kakvo ozna4ava).imam i edin koito pokazva 4e daden problem se opravq.ot godini e taka....
много често сънувам вода - я река,я море,океан,басейн
сънувам че летя-много е яко чувството
веднъж сънувах че убивам човек,а най-странното веднъж санувах че убивам гаджето
аз сънувах,че си залепям пръстите с каноколит и не мога да ги отлепя
Еми..имам чувството че тяа нощ съм сънувала около 100 различни съня...То не бяха пожари,целувки,некфи яйца,гора...Съзнанието ми яростно се опитва да се скрие от спомените за вчерашния ден
Ми всъщност не. Ама кой знае..Първоначално написано от p4elata_brumze
тея дни може и него да сънувам.
![]()
Току що предрямах и сънувах супер голяма идиотщина. Малко ще е несвързана, но все пак е сън:
баща ми ме офертираше да ходим в събота на риба, пък аз съм и на мач тогава, и трябва нещо да тренирам. И седя и си мисля: '' Да стоим до обяд, да се върнем и може и да имам време...нз". После изведнъж някакви деца викаха ту Левски, ту ЦСКА, на някакви други деца едното, от който, беше с такова малко хартиено знаме(За това, какво точно беше знамето, не се сещам). Останалите също развяваха някакви неща, знамена ли бяха, какво...не помня. Бяха наредени (децата) в балкони, които бяха през един/два етажа, един под друг.
П.П. Някаква идея какво значи?![]()
балкон: Ако видиш в съня си, ще чуеш неприятни вести за далечни приятели.Първоначално написано от p4elata_brumze
деца: Ако сънуваш, че си сред много деца, ще получиш ненадейна помощ, неочакван подарък или друга приятна изненада.
знаме: Ако видиш насън, ще постигнеш успех в работата си. Друг ако го носи, ще се радваш на успехите на близък приятел. Насън видиш ли много знамена, предстоят мирни години.
![]()
![]()