.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 209
    az puk sanuvam mokri sunishta skoro sanuvah 4e sam na daskalo i izvednuj reshavam da otida pri edno mom4e koeto strasho haresvam i koeto sushto taka ne poznavam.i taka,otivam pri nego i mu kazvam "aide v toaletnata" i toi vika "aide" i nz kfo stava v toq moment no se ozovavame na nqkakaf parking i toi me slaga da se oblegna na edna kola i me razkra4va i.........da ne kazvam,posle az bqh otgore i taka....

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Her Infernal Majesty
    Преди няколко дни сънувах justinsfhc.....
    аз пък TheNightRider
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз от няколко дни сънувам само програмни езици, с, с++, паскал. сънувам за разнообразие явно тригери броячи регистри (дясноместещ) чакащи мултивибратори, яко схеми глупости немога да спя от такива прустутии... много се дразня

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Миналата, не по-миналата, вечер сънувах как един мой френд пие някакви шотчета. Е, имаше и други работи, които не си спомням.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    аз пък TheNightRider
    Лелей, ей са стана въргала! Как ше сънуваш ти мойто слънце бе? Алоооо.....чшшш.....я се осъзнай малко!

Аз к'во сънувах последно....уфф нещо не се сещам....последния сън, които помня беше свързан с едно момче, което адски много ми се е намърдало в съзнанието....както и да е....

Голям фен
    Град
    SF
    kakvo kakvo?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    kakvo kakvo?
    Хахаха ми не знам как и защо, обаче е факт, че те сънувах!
    В смисъл имам едно обяснение - преди няколко седмици те видях(абе не съм 100% сигурна, че беше ти ама около 95%... ) на една спирка в близост до О.Ч.З. Стори ми се супер познат, обаче не знаех от къде и понеже знам как изглеждаш от темата за снимките, загрях, че т'ва си ти! Възможно е и да съм се препознала де....
    Колкото до съня, не беше нищо особенно и помня само, че се бяхме събрали цифра хора в нек'ъв апартамент....пиехме....слуша хме музика.... Та така...

Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    kakvo kakvo?
    Хахаха ми не знам как и защо, обаче е факт, че те сънувах!
    В смисъл имам едно обяснение - преди няколко седмици те видях(абе не съм 100% сигурна, че беше ти ама около 95%... ) на една спирка в близост до О.Ч.З. Стори ми се супер познат, обаче не знаех от къде и понеже знам как изглеждаш от темата за снимките, загрях, че т'ва си ти! Възможно е и да съм се препознала де....
    Колкото до съня, не беше нищо особенно и помня само, че се бяхме събрали цифра хора в нек'ъв апартамент....пиехме....слуша хме музика.... Та така...
    АААААААААААААААААААА
    не започвайте и тук........моля ви

Повече от фен
    ^Какво да не започваме бе душа?
    Темата е за това какво сънуваме и аз разказвам на прекия участник в съня си за какво аджеба става въпрос!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    аз пък TheNightRider
    Лелей, ей са стана въргала! Как ше сънуваш ти мойто слънце бе? Алоооо.....чшшш.....я се осъзнай малко!

Аз к'во сънувах последно....уфф нещо не се сещам....последния сън, които помня беше свързан с едно момче, което адски много ми се е намърдало в съзнанието....както и да е....
    влизаш ли в ирк, "слънце" ?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

^Какво да не започваме бе душа?
    Темата е за това какво сънуваме и аз разказвам на прекия участник в съня си за какво аджеба става въпрос!
    съжалявам...обърках цитатите
    става въпрос,че една тема ми я наАКАХА много здраво

Guest
    Az poprincip sanuvam mn 4esto i kato se sabudq pomnq sanq si,no sled okolo 1 4as ve4e sam go zabravila.Posledniq san,koito pomnq go sanuvah vav vtornika.Zna4i imame geografiq.I gospodina ni ni e dal nekvo doma6no i az go nqmam 6toto sam otsastvala.I edna frendka mi dava tetradkata i i az mu q davam i toi mi pi6e 6-ca.Sled tova toi ni razpravq kak si ima sobstven kseroks i kak sme mojeli da si snimame razni ne6ta pri nego za 3st.a vde str. bili za 6.A az imah samo 5 st.,a trqbva6e da si presnimam konspekta po himiq(tova naistina e taka,6toto v sa6tiq den mi8 go dadoha ot daskalo i az naistina trqbva6e da go snimam).Sled tva mi se prisani 4e sme v staqta po biologiq v SMG-to i moita klasna po Bel ot moito daskalo mi preodava tam.I edno mom4e ot moito daskalo idva v staqta i nie po4vame da se pregra6tame i da se celuvame pred klasnata(az sedqh to4no pred neinoto buro) i po4nahme da se natiskame i posle mi se prisani ne6to drugo.G-jata mi po muzika mi be6e dala GSM-a si,a sestra mi go 4upi i sled tva direktorkata se obajda u nas i me pita "Kade sa mi rogonoscite i men4eto s 4aq ot laika?"I sled tva se sabudih.6antavo,a?

Голям фен
    Град
    SF
    veroqtno sum bil az...minavam pokrai o4z redovno.whatever.

Не съм сънувал от мн мн отавна.По точно не помня щото то всеки сънува всеки ден но не винаги се помни
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мисля, че нищо не сънувах.

Няколко нощи подред сънувам само един човек...Но уви само съннища и нищо повече...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Голям фен
    Град
    Sofia
    Снощи сънувах, че един от моя клас има черен молив на очите.. Мойте сънища всичките са откачени. Спомням си, че скоро сънувах, че играя табла с крокодил.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Снощи сънувах, че един от моя клас има черен молив на очите.. Мойте сънища всичките са откачени. Спомням си, че скоро сънувах, че играя табла с крокодил.
    Да не се е казвал Гена, случайно?

Сега ще видим какви сънища са приготвени за мен. \/

Лека и мека на всички.

Голям фен
    Град
    SF
    az imam nqkolko vida suni6ta po koito poznavam 4e ne6to 6te stane i sum taka ot maluk.imam sun koito ozna4ava 4e do dva dni 6te sum bolen,vseki put predi da se razboleq go sunuvam.imam nqkolko koito podskazvat 4e 6te mi se slu4i ne6to super zle(vsi4kite sa s opredelen vid jivotno i prosto ve4e sum se nau4il koe kakvo ozna4ava).imam i edin koito pokazva 4e daden problem se opravq.ot godini e taka....

Повече от фен
    много често сънувам вода - я река,я море,океан,басейн
    сънувам че летя-много е яко чувството
    веднъж сънувах че убивам човек,а най-странното веднъж санувах че убивам гаджето

аз сънувах,че си залепям пръстите с каноколит и не мога да ги отлепя

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми..имам чувството че тяа нощ съм сънувала около 100 различни съня...То не бяха пожари,целувки,некфи яйца,гора...Съзнанието ми яростно се опитва да се скрие от спомените за вчерашния ден

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Да не се е казвал Гена, случайно?

Сега ще видим какви сънища са приготвени за мен. \/

Лека и мека на всички.
    Ми всъщност не. Ама кой знае.. тея дни може и него да сънувам.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Току що предрямах и сънувах супер голяма идиотщина. Малко ще е несвързана, но все пак е сън:

баща ми ме офертираше да ходим в събота на риба, пък аз съм и на мач тогава, и трябва нещо да тренирам. И седя и си мисля: '' Да стоим до обяд, да се върнем и може и да имам време...нз". После изведнъж някакви деца викаха ту Левски, ту ЦСКА, на някакви други деца едното, от който, беше с такова малко хартиено знаме(За това, какво точно беше знамето, не се сещам ). Останалите също развяваха някакви неща, знамена ли бяха, какво...не помня. Бяха наредени (децата) в балкони, които бяха през един/два етажа, един под друг.

П.П. Някаква идея какво значи?

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Току що предрямах и сънувах супер голяма идиотщина. Малко ще е несвързана, но все пак е сън:

баща ми ме офертираше да ходим в събота на риба, пък аз съм и на мач тогава, и трябва нещо да тренирам. И седя и си мисля: '' Да стоим до обяд, да се върнем и може и да имам време...нз". После изведнъж някакви деца викаха ту Левски, ту ЦСКА, на някакви други деца едното, от който, беше с такова малко хартиено знаме(За това, какво точно беше знамето, не се сещам ). Останалите също развяваха някакви неща, знамена ли бяха, какво...не помня. Бяха наредени (децата) в балкони, които бяха през един/два етажа, един под друг.

П.П. Някаква идея какво значи?
    балкон: Ако видиш в съня си, ще чуеш неприятни вести за далечни приятели.
    деца: Ако сънуваш, че си сред много деца, ще получиш ненадейна помощ, неочакван подарък или друга приятна изненада.
    знаме: Ако видиш насън, ще постигнеш успех в работата си. Друг ако го носи, ще се радваш на успехите на близък приятел. Насън видиш ли много знамена, предстоят мирни години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си