- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво сънуваш???
Благодаря за тълкуването.Първоначално написано от Absconding
![]()
Между другото, това за успеха на близък приятел се оказа вярно. Днеска един приятел постигна нещо и много се зарадвах.![]()
П.П. От къде взимаш тълкуванията?
http://www.mysticbg.com/content/suno...ovnik_main.aspПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Благодаря за линка. Сега ще лягам, но утре ще го погледна.Първоначално написано от Absconding
![]()
на майка ти пичока![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
напоследък не сънувам...та даже и със съня имам малко проблеми
Преди няколко дена сънувах, че съм на 50 години обаче си изглеждах като сега.. и си вървя по някаква търговска улица, но с много лъскави магазини и срещам Иван Звездев, който изглежда ненормално висок и с мноооого дълги крака и беше с няква много готина мацка. Лафихме си все едно сме си приятели и накрая го питах за някви рецепти.. и се събудих.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Emi dosta 4esto sunuvam nekfi stranni ne6ta ot sorta na x-ove kolkoto 4iniq, ha6i6 kato fustuci, 4adel kato pqsuk. Sunuvala sum 4e sama se zakopavam v edin grob, sunuvala sum 4e me goni me4ka, sunuvala sum 4e pra-baba mi, koqto dori ne znam kak izglejda se mqta ot balkona, sunuvala sum 4e ska4am na 3-4metra nad zemqta ama se edno normalno si ti4am takova, sunuvala sum 4e namiram dreven grad pod vodata... Sunuvala sum 4e si vzimam tolkova mnogo 4adel 4e ve4e nqma kude da go ka6iram, sunuvala sum 4e me hva6tat kuki, a ponqkoga sled mnogo qka ve4er sunuvam 4e o6te produljava i rqzko se subujdam i nekfo minavat nekfi secundi dokat zacepa 4e vsu6tnost sunuvam...abe obojavam da sunuvam, dori gadnite mi suni6ta pak ne sa mi gadni...v smisul az ne sunuvam ko6mari ami prosto sekfi 6antavi ne6ta
Вече не си спомням.
Дано тази вечер е нещо интересно.![]()
аз наскоро си сънувах чорапите![]()
едни такива хубави,памучни,на чертички и с пръстчета
и венага след това си сънувах закопчалката на сутиена o_0
Сънувах някакви хора, или май само един човек, който беше момиче и си спомням, че всичко беше доста странно, но нищо друго.![]()
един батка, който ме кара да се чувствам като боклук...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Аз съм в последно време сънувам едно момче....![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Кое?Първоначално написано от snooppy_f
![]()
Тая вечер не си спомням кво сънувах!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Ох мн тъп сън сънувахбяхме в някаф град дето имаше вулкан и после тоя вулкан изригна и ние бяхме качени на покрива на един блок
и лавата беше доло ама нзн що блоковете не се разрушаваха ами само лавата ставаше все повече и повече и по едно време всички супер се бяха паникьосали и викат така и така ще умрем айде да е по-бързо и всеха да скачат
и аз се опитах да ги спра ама те пак си скачаха и от някаде се измъкна даскалката по литература супер уплашена бягаше и си скубеше косата
единствената, която успях да убедя да не скача в лават и още 3-4 човека дето ми повярваха. И след като седяхме на тоя покрив по едно време тоя вулкан спря да изригва и лавата изчезна и само ние оживяхме
Басии съня. Май предната вечер алкохола си каза думата ...
![]()
Сънувах че се прибирам в нас и са убили децата на комшиите под нас и както се качвам по стълбите от техния апартамент излиза един маркуч с който изпомпват кръвта...Събудих се цялата в пот този ден ми беше ужасен скарах се с гаджето много жестоко и направо вече ме е страх да сънувам....
От много много време сънувам едно момче,яката ми е влязло под кожата.А пък снощи сънувах как се карам с брат ми,аз го удрям и ... му хвръква главата.Тъкмо се наведох да видя диша ли и се сабудих![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Сънувах нещо много гадно...Една моя приятелка беше починала и аз просто не знаех как...и стоях в някаква стая и плачех непрекъснато и не знаех как е станало...Сънувах го преди да се събудя и като се събудих се чувствах отвратително, а главата ме болеше толкова много все едно наистина бях плакала дълго време...Сякаш всичко е било истина...Ужасен сън![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Имаше доста фактори, които ми попречиха да запомня какво съм сънувал.
Сега като се замисля, май здрав сън не съм имал днеска изобщо...от купончето в нас, послед пред компа и после някакви безуспешни опипти да се наспя.![]()
Lele tayi no6t sunuvah ne6to koeto i ay ne mojah da sdi povqrvam 4e sunuvah! Ima edin dosta tup film po btv)pone spored men= ya Nataliq, sebastiqn tam Apoloniq i valente! Ta kakuv be6e sunq... edna moq priqtelka be6e du6terq na Apoloniq! A ay pravih sex s Valente ya da vyema nqkakvi dokumenti! Posle drugi moi fr me uprekvaha i tn a m
Почти всяка вечер преди да заспя се едно падам на всички им се случва ма на мене всяка вечерА снощи сънувах ,че не ми са слиза по стъпалата и вече се кефя ,че съм открила по -бърз начин - да скоча от тарасата и таман ще скачам и се събудих
И ми е много интересно кво ли е да те убият на сън \
/
btw-госта къртиш мифки ахахахаххахаах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S-Мноу интересни сънища големи фантасмагорий сънувате![]()
![]()
![]()
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
mi sanuvah mom4eto koeto obi4am!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mn tupi rabotikoito ne pomnq
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it