Цитирай Първоначално написано от Absconding
Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
Току що предрямах и сънувах супер голяма идиотщина. Малко ще е несвързана, но все пак е сън:

баща ми ме офертираше да ходим в събота на риба, пък аз съм и на мач тогава, и трябва нещо да тренирам. И седя и си мисля: '' Да стоим до обяд, да се върнем и може и да имам време...нз". После изведнъж някакви деца викаха ту Левски, ту ЦСКА, на някакви други деца едното, от който, беше с такова малко хартиено знаме(За това, какво точно беше знамето, не се сещам ). Останалите също развяваха някакви неща, знамена ли бяха, какво...не помня. Бяха наредени (децата) в балкони, които бяха през един/два етажа, един под друг.

П.П. Някаква идея какво значи?
балкон: Ако видиш в съня си, ще чуеш неприятни вести за далечни приятели.
деца: Ако сънуваш, че си сред много деца, ще получиш ненадейна помощ, неочакван подарък или друга приятна изненада.
знаме: Ако видиш насън, ще постигнеш успех в работата си. Друг ако го носи, ще се радваш на успехите на близък приятел. Насън видиш ли много знамена, предстоят мирни години.

Благодаря за тълкуването.
Между другото, това за успеха на близък приятел се оказа вярно. Днеска един приятел постигна нещо и много се зарадвах.

П.П. От къде взимаш тълкуванията?