- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бивше гадже
Хай олл ! Значи проблема ми е , че все още си обичкам бившия.. Мина доста време от както скъсахме (той скъса с мен) и причината беше , че нямал достатъчно време за мен.Обаче напоследък започна да ми обръща значително доста внимание, пишеме си смс-и , вечер си лафиме в IRC ..Понякога си мисля , че е размислил и че все още има някви чувства , обаче той е някъв много странен тип и съм сигурна , че няма да направи първата крачка , та въпроса ми е дали аз да не направя нещо , обаче от една страна ми е кофти , щото все пак той ме е отблъснал и един вид пак му се натискам а от друга ме е страх , че ще ме отблъсне ? Незнам как да постъпя и какво да направя ? Много съм объркана![]()
Ти изпитваш ли нещо към него все още, или по-скоро ти харесва мисълта, че той ти обръща внимание и можеш да си го върнеш?
По-добре се замисли над това, ако си струва-действай без да ти пука.
Ако ли не-няма смисъл по-добре пробвай да сте приятели или не знам...Замисли се дали няма след време като го затрупат грижи отново да ти каже, че няма време за теб и да те захвърли.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Мии.. и двете , не може да се каже, че съм на 100% сигурна дали изпитвам нещо към него, обаче постоянно си мисля за него и за това , че може отново да сме заедно и като се сетя ми става едно такова хубаво.. Абе с една дума искам да съм с негоПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
А иначе ние сме си FrDs , винаги може да разчитам на него , ама точно това е , че ме е страх да не почне пак старата песен на нов глас , щото щом ме е зарязал един път може да го направи и вториПървоначално написано от ycMuBkaTa
Мии нз , не мога да започна да си говоря директно с него на тая тема , малко ми е кофти , щото почти всички разговори ни минават в смях и някви ебавки , и ми е малко гадно да си говоря с него на тая темаПървоначално написано от TheNightRider
е добре де ,казваш ,че сте приятели и че се разбирате чудесно -а и при това сте били бивши,какво ти пречи уж под формата на майтап да повдигнеш тази тема и така..познавате се и не е толко ,Успех![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Е да , ама не е толкоЗ лесно , трябва много внимателно да подбера ситуацията..Първоначално написано от Iliqn4eto
![]()
е да на думи е по-лесно,но дойде ли ти на главата е много поо-трудно
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!