.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO

mama ni vidq no .....

hi na vsi4ki iskam da razkaja za dnes kvo mi se slu4i 6oto v nas samo se filmiram i re6ih 4e 6e mi olekne zna4i otivame s moq priqtel v nas i po4vame da se lubime nali v nas ima hora no te po princip na vlizat oba4e kvo stava mama vliza nie bqhme se zavili i tq samo na burzo kaza "a we momi4e za6to ne kazva6 4e ne si sama" tva i bqha dumite i izlezna v tva vreme s priqtelqmi sme super pritesneni i si vikame karai sega kvo 6e praime nali i da BLAGODARQ NA GOSPOD tq ne e razbrala no tva se slu4va kum 15 00 a az razbiram 4e tq neznae 4ak kum 21 30 lelelelee tolkova se bqh sduhala 4e nqmam dumi no vse pka vsi4ki mina 4rez tozi moi post iskam da kaja na vsi4ki da ne s espi4at kogato nqkoi gi hvane da pravqt ne6to stava duma za rodnina za6toto te ne vseki put razbirat za kvo stava duma kakto stana s moq slu4ai PRAVETE LUBOV A NE VOINA iskah samo da si izleq du6ata za da spodelq s vas VE4E radostta mi

Guest
    Аз па да ти кажа не знае ми ти за кво мислиш е влезнала. Вие да не си мислите че розителите са прости бре може да ти е казала че не знае щото си мисли че така ще ти е по леко на тебе или нз има хиляди причини да те остаи да си мислиш така. А иначе верно си го казала да не се панирате.
    ПС тва днеска ли бре в тая жега с какво сте се завили

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ooo i men sa me hvashtali ! Obache naistina razbraha kakvo pravim. E, ne bqha moi rodnini, a na priqtelq mi, ama mi beshe mnogo kofti sled tova. Chuvstvah se ujasno ...
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен
    Когато сте завити е пак някакво облекчение. Представи си за друг вариант - заварва ви чисто голи на леглото или на някое място в стаята. Доста обезпокоително

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз па да ти кажа не знае ми ти за кво мислиш е влезнала. Вие да не си мислите че розителите са прости бре може да ти е казала че не знае щото си мисли че така ще ти е по леко на тебе или нз има хиляди причини да те остаи да си мислиш така. А иначе верно си го казала да не се панирате.
    ПС тва днеска ли бре в тая жега с какво сте се завили
    ne miakmi mi ako be6e razbrala 6te6e da mi kaje v tva sum 100% sigurno iskah samo da si izleq mukata i ve4e radostta \/ \/ \/ \/

Фен
    Град
    В най - якия град
    Защо е к'во лошо има като Ви видят , мислите , че родителите Ви са прости хора ли ... С малки изключение, разбира се , ако сте по - малки , няма и да преполагат , че водите полов живот

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pOny
    Защо е к'во лошо има като Ви видят , мислите , че родителите Ви са прости хора ли ... С малки изключение, разбира се , ако сте по - малки , няма и да преполагат , че водите полов живот
    абе не си мн прав например мойте знаят,особено майка ми знае,че в съседната стая кво става и дори сама ни затваря вратата и ни казва да си се забавляваме с нещо обаче няма нужда да ни вижда,добре си е в другата стая

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да не мислиш,че майка ти е тъпа,бе?
    естествено,че е разбрала какво става,но какво искаш?
    да те разпитва ли?
    за да те притеснява, а и себе си да притеснява по-този начин?
    логично е да се прави на неразбрала...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    estestveno, 4e 4esto ne razbirat kvo stava
    men bashta mi me vidq da se svurshvam varhu liceto na priqtelkata si, oba4e ne razbra kvo praim
    taka 4e ne se pritesnqvaite! ne vinagi razbirat

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    estestveno, 4e 4esto ne razbirat kvo stava
    men bashta mi me vidq da se svurshvam varhu liceto na priqtelkata si, oba4e ne razbra kvo praim
    taka 4e ne se pritesnqvaite! ne vinagi razbirat

=D> =D> =D> evala edin 4ovek da me razbere i da e bil na maito mqsto

Guest
    Брей интересно какво незнае майкати данеби под завивките да сте взимали наркотици ,че така си се притеснила и съответно си се здухала та чак до 21.30 когато си разбрала ,че тя незнае голяма смехория.

И само да кажа ,че знаят какво правите знаят а ,че не ви казват не ви казват ,че вземе да се притесните повече и айдеее.

Супер фен
    Qvno va6te naistina sa tupi 4udq se kak, po dqvolite, ne sa se usetili...
    ili moje bi maika ti ne e iskala da te razpitva i se e napravila, 4e ne e vidqla (zna4i e mnogo qka)
    Ama moite ne znam dali 6tqha da me razpitvat ili ne, no ako me bqha vidqli pod zavivki s drug 100000% 6tqha da se usetqt kfo sme pravili

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33911&start

awe moita nz kak bi reagirala,no 100/100 nqma da e ocharovana ot tva kakvi gi vyrsha,vypreki,che ako se seti i me popita i az otreka e mega golqma veroqtnostta da mi povqrva(che ne pusha mi vqrvaha super mn vreme,namiraiki kutii v chantata mi,razbraha,kogato im kazah)taka,che i za tova bi trqbvalo da moga da gi filmiram
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    мно ясно че знае че сте го правили да не пада от марс и тя е била на твоята възраст
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Guest
    abe razbira se 4e ne znaqt kvo praim
    nashte me vidqha da shibam v guza edna ama ne razbraha kvo praq
    daje posle me pitaha za kvo sme se klatushkali taka a momi4eto vikalo

Голям фен
    Град
    дианабад
    Естесвено, че родителите всичко (или поне повечето) разбират - просто понякога се правят на неразбрали, защото така им е по-удобно т.е. предпочитат да си оставят една идейка, с която да си мислят, че децата им още са "дечицата на маминка и тати"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    да не мислиш,че майка ти е тъпа,бе?
    естествено,че е разбрала какво става,но какво искаш?
    да те разпитва ли?
    за да те притеснява, а и себе си да притеснява по-този начин?
    логично е да се прави на неразбрала...
    Напълно съм съгласен!

Guest
    Родителите ви не са тъпи. Тъпи сте само вие, щото си мислите, че не са се усетили.

дсфсдф
    Guest
    Родителите ви не са тъпи. Тъпи сте само вие, щото си мислите, че не са се усетили.
    =D> =D> =D> =D> =D>

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ako va6te roditeli se pravat na ludi kato vi hvanat tva ne vi dava privilegii da si mislite 4e i moita e taka pri men qvno ne6tata sa po drug i na4in i tq ne e razbarala 100% sigurna sum

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    ako va6te roditeli se pravat na ludi kato vi hvanat tva ne vi dava privilegii da si mislite 4e i moita e taka pri men qvno ne6tata sa po drug i na4in i tq ne e razbarala 100% sigurna sum
    sujalqvam, oba4e maika ti naistina znae, 4e se shibash kato kurva i to to4no pod nosa i!
    ami sega kvo she pravish?! kak shte q poglednesh v o4ite?!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае едва ли...дори и да не сте правили секс...двамат в леглото й е достатъчно да почне да ти развива теории и "да ти налива акъл". Просто е сметнала за редно да не те разпитва и да те остави на мира. Ако на мен ми се случи може да м е и яко, защото после ще и, бъде тъпо на тях (този който ме види).

gluposti ne bila razbrala maika ti si4ko i se e izqsnilo na jenata ama e re6ila sigurno da ne te pritesnqva ili 4e ne e neina rabota...moita maika se useti 4e sam praila ne6to s gadjeto mi samo 6toto se zabavih malko da otvorq vratata..i posle mi vika syjelqvam ako prekysnah ne6to ama se pribrah po rano...taka 4e bydi sigurna 4e maika ti se e usetila prosto dobre se prestruva
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мен майка ми, като ме хвана така после ми каза..."Ти явно вече си на ТИ със секса!"

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33911&start

awe nz,no imam chuvstvoto,che ako mam me sbara v legloto s picha shte me razstrelq,pak ako e bashta mi.....nz
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си