.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    PORASTNETE BE!!!

NE BILI ZNAELI? Ludi li ste, qsni ste im vsi4kite kato bql den, te roditelite vi pasat treva i qdat domatito s kolovete,nali????

Znaet vsi4ko, daje i da ne te hvanat, da ne si misli6 4e ne ti li4i li???

BOJEEEEE

Optimisti Ste!!!
    Vsi4ko si znaqt horata, ama kakvo da vi kajat,a tva 4e go hvanali pi4a da 4**a nqkakva edi si kyde i ne razbrali-te trqbva da sa maloumni be, ne se izlagai!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nyx40
    PORASTNETE BE!!!

NE BILI ZNAELI? Ludi li ste, qsni ste im vsi4kite kato bql den, te roditelite vi pasat treva i qdat domatito s kolovete,nali????

Znaet vsi4ko, daje i da ne te hvanat, da ne si misli6 4e ne ti li4i li???

BOJEEEEE

Optimisti Ste!!!
    Vsi4ko si znaqt horata, ama kakvo da vi kajat,a tva 4e go hvanali pi4a da 4**a nqkakva edi si kyde i ne razbrali-te trqbva da sa maloumni be, ne se izlagai!!!!
    Абсолютно Всички си мислите, че майките и бащите ви падат от небето...нали и те се е*ат бе. Пък и кво тя ше те завари под завивките с някъв и ше помисли, че си играете на кукли ли?! Нали и ти по същия начин под някоя завивка си била зачената А и все пак се предполага,че те имат малко повече опит и знаят малко повече неща от вас няма как да те питат що сте се клатили или що сте викали и тн Пък и да са попитали гаранция давам,че е било иронично Просто мн изнервяте така...като ви разпитват за гаджета и за секс се дразните,като не ви питат ги изкарвате малоумни хората....няма угодия бееее
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    ako va6te roditeli se pravat na ludi kato vi hvanat tva ne vi dava privilegii da si mislite 4e i moita e taka pri men qvno ne6tata sa po drug i na4in i tq ne e razbarala 100% sigurna sum
    Стига си се самозаблуждавала. Ти какво? Опитваш се сама да се убедиш в нещо? МАЙКА ТИ ЗНАЕ щом те е видяла. Престани да говориш глупости, че не е разбрала и че ако е разбрала би ти казала - може и да я познаваш добре, но не може да знаеш какво би направила в такава ситуация, защото никога не се е случвало преди. Сигурно родителите и на другите заблудени че техните не знаят са разбрали, но просто не искат да повдигат въпроса. Може и наистина някои да не са разбрали след като са ги видели, но сигурно са го правили на тъмно, а вие в 15:00...
    Приеми го, а недей сама да се убеждаваш в това, което ти искаш да чуеш и така да се успокояваш - ЗНАЕ ЗНАЕ ЗНАЕ!

Evalata na gost-a, vyob6te nemoga da razbera naistina li smqtate roditelite si za tolkova typi, prosti, ograni4eni i neprosveteni hora, koito vsy6tnost sa vreli i kipeli v tiq ne6ta-eheeeee dale4 predi da ste bili planuvani!
    Pri vse tova, 4e ste im qsni, poznavat vi o6te ot predi vie da imate kakvoto i da bilo syznatelno mislene, tyi 4e zabludite ne vyrvqt!

Повече от фен
    az mislq 4e maika ti 100% se e usetila,ama se pravi,za da ne te razpitva!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    tupotiq sled tupotiq 4eta i se spukvam ot smqh na malumnici vie ste NE 4oveci em ne ste bili v staqta em govorite kolkoto tam da ima ne6to AZ SI ZNAM NE VIE i az NE zadadoh vupros ako NEVIJDATE a prosto da si izleq oblek4enoeto ama koi da gleda dai tam da pi6eme i tva e xaxaaxaxaxaxaxaxaxxa mnogo tse zle

tupotiq sled tupotiq 4eta i se spukvam ot smqh na malumnici vie ste NE 4oveci em ne ste bili v staqta em govorite kolkoto tam da ima ne6to AZ SI ZNAM NE VIE i az NE zadadoh vupros ako NEVIJDATE a prosto da si izleq oblek4enoeto ama koi da gleda dai tam da pi6eme i tva e xaxaaxaxaxaxaxaxaxxa mnogo tse zle
    Tova tuk e forum v koito vseki si kazva problema i horata go syvetvat, tova ne e forum v koito da se hvali6, 4e te e vidqla maika ti da se ***** sys gadjeto si! Drugiq pyt da te nakajat 6te ti kaja, basi naglosta u vas pred roditelite vi, 4e i si malka i mi se obqsnqva6 tuka!

Фен
    Град
    Пловдив
    Tova tuk e forum v koito vseki si kazva problema i horata go syvetvat, tova ne e forum v koito da se hvali6, 4e te e vidqla maika ti da se ***** sys gadjeto si! Drugiq pyt da te nakajat 6te ti kaja, basi naglosta u vas pred roditelite vi, 4e i si malka i mi se obqsnqva6 tuka!
    Прав е човека!Не тук е мястото да се "хвалиш че майка ти не те е видяла" как правиш секс!Мисля че темата се изчерпа

Predlagam temata za zaklu4vane,a iniciatorkata na temata- nai-malko poricanie ot moderatorite, zashtoto tuk sa vse svestni hora, gotovi da pomognat,a obidi podobni na tazi mislq ne sa priqtni na nikogo!
    Ni sme tuk da pomagame,a ne da ni se podigravat!
    Blagodarq!!!

Голям фен
    Kakto kazvat nashte -tam kadeto az otivam te ot tam se vrashtat tai che mn qsnu che sa razbrali ko praite Maikata na bivshiq mi ni beshe hvanala i samo se izhili i vika ,,Izvinqvaite'' i izleze Adsktoo lichice
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    vidqli sa te puk!
    samoubii se

FCUK_ME
    Guest
    HA! Verno da ne ti puka za6toto na men su6to mi se e slu4valo no ne s moite roditeli a na gajeto mi, i sus 4ista4kata mu....
    Bqhme po4nali da pravim sex bez odqlo v hola, oba4e bqhme zabravili da slojim raibera... i HOP! po edno vreme se poqvqva 4ista4kata i kazva:
    - Deca vie kakvo pravite?
    napravo 6tqh da si umra ot smqh kakto i ot sram

Nai-hubavata lubov bila tazi, za koqto ne znaesh!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    aid etam nyx40 li si kvo si na mene da ne mi govori taka 6oto az nito sum purvata nito poslednata koqta izkazva oblek4enieto si ti ne me poznava6 za da mi govori6 nagla li sum ne sum tvoito mnnenie ne me gree ama hi4 4ak za obidi mi govori6 mi kato zasegq6 zna4i ima za6to xxaxaxaxx za kvo se zanimavam i az s prostoliudieto ti na malkoq prus ne moje6 da mi stupi6

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Predlagam temata za zaklu4vane,a iniciatorkata na temata- nai-malko poricanie ot moderatorite, zashtoto tuk sa vse svestni hora, gotovi da pomognat,a obidi podobni na tazi mislq ne sa priqtni na nikogo!
    Ni sme tuk da pomagame,a ne da ni se podigravat!
    Blagodarq!!!
    xaxaxxaxaxax ti ne si ot svestnite i nedei da predlaga6 mnogo 4e 6e stana6 nominiran/a za izgonvane ot ku6tata vij si nicka samo kvo si tam mom4e li si momi4e li si hermafrodit

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vidqli sa te puk!
    samoubii se

aide sega ne se kompleksirai de, i ti men ne me poznava6 tyi 4e trai,a i to da ima6 samo4uvstvie si e hubavo ama tvoeto e dosta golqmo mi se struva

Предлагам въвеждането на правило за писане на кирилица и със препинателни знаци, защото сме в България!

РЕСПЕКТ

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ne ti se struva az zada imam golqmo samo4uvstvie ima za6to ama na teb mai ti lipsva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    gluposti ne bila razbrala maika ti si4ko i se e izqsnilo na jenata ama e re6ila sigurno da ne te pritesnqva ili 4e ne e neina rabota...moita maika se useti 4e sam praila ne6to s gadjeto mi samo 6toto se zabavih malko da otvorq vratata..i posle mi vika syjelqvam ako prekysnah ne6to ama se pribrah po rano...taka 4e bydi sigurna 4e maika ti se e usetila prosto dobre se prestruva
    i az taka mislq,roditelite vinagi razbirat za vsichko prosto se pravqt i chakat nie da si im kajem

Виж сега, значи-нито си ми на образованието, нито на годините за да се заяждаш с мен!Самочувствие не ми липсва и е похвално, че твоето е голямо!Нека не изместваме темата, защото е безмислено,а и по- вече няма да споря с теб, защото мисля че сме все образовани и интелигентни хора, някои по- вече от други, но то нямаше да е интересно, ако всички бяхме еднакво умни

ШАНС!!!

Другият път заключвайте вратата и няма да имаш грижи!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO

Това между другото е абсолютно вярно, смятам че родителите всичко знаят, но си пасуват и изчакват да съберем смелост да им го кажем сами.(нещото, което крием от тях)

Знаеш ли, какви са ги въртяли и вършили и те едно време, може да се окаже, че могат да ти скрият шайбата, както се казва.

nyx40, а земи поне 4 пъти да си правил секс преди да изказваш "кампетентните" си мнения (не става въпрос само за тази тема...)

LiLeNcEtOoO, оо аз тва го разбирам за - ако ни беше видяла нямаше да си замълчи - аз вече не се притеснявам от това пълнолетна съм и нямам проблеми, но едно време ми се е случвало първия път си мислех, че е разбрала ама си мълчи, но втория път, когато очевадно се видя кво правя ... после ме викна да си поговориме е от разговора разбрах, че предния път не се е усетила \/
    Е твойта може вярно да се е усетила и да си трае, но ти най-добре си знаеш

I LOVE MY SEX

Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    nyx40, а земи поне 4 пъти да си правил секс преди да изказваш "кампетентните" си мнения (не става въпрос само за тази тема...)
    che trq li da si prail sex za da go znaesh tva neshto? ili ti nau4avash takiva raboti 4ak sled kato pravish sex =D>
    tva e predelno qsno, 4e kato te vidqt roditelite ti ili she ti drupnat edno bqsno konsko(ako si maluk/malka za seks), ili she si zamul4at shtoto nqmat jelanie da obsujdat takova neshto s teb, tva sa li4ni raboti vse pak
    sushto taka e ot qvno po qvno, 4e i te na nashte godini sa divqli

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    che trq li da si prail sex za da go znaesh tva neshto? ili ti nau4avash takiva raboti 4ak sled kato pravish sex =D>
    tva e predelno qsno, 4e kato te vidqt roditelite ti ili she ti drupnat edno bqsno konsko(ako si maluk/malka za seks), ili she si zamul4at shtoto nqmat jelanie da obsujdat takova neshto s teb, tva sa li4ni raboti vse pak
    sushto taka e ot qvno po qvno, 4e i te na nashte godini sa divqli
    Evalata!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си