- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mama ni vidq no .....
PORASTNETE BE!!!
![]()
![]()
![]()
NE BILI ZNAELI? Ludi li ste, qsni ste im vsi4kite kato bql den, te roditelite vi pasat treva i qdat domatito s kolovete,nali????
Znaet vsi4ko, daje i da ne te hvanat, da ne si misli6 4e ne ti li4i li???
BOJEEEEE![]()
![]()
![]()
Optimisti Ste!!!
Vsi4ko si znaqt horata, ama kakvo da vi kajat,a tva 4e go hvanali pi4a da 4**a nqkakva edi si kyde i ne razbrali-te trqbva da sa maloumni be, ne se izlagai!!!!
АбсолютноПървоначално написано от nyx40
Всички си мислите, че майките и бащите ви падат от небето...нали и те се е*ат бе. Пък и кво тя ше те завари под завивките с някъв и ше помисли, че си играете на кукли ли?! Нали и ти по същия начин под някоя завивка си била зачената
А и все пак се предполага,че те имат малко повече опит и знаят малко повече неща от вас
няма как да те питат що сте се клатили или що сте викали и тн
Пък и да са попитали гаранция давам,че е било иронично
Просто мн изнервяте така...като ви разпитват за гаджета и за секс се дразните,като не ви питат ги изкарвате малоумни хората....няма угодия бееее
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Стига си се самозаблуждавала. Ти какво? Опитваш се сама да се убедиш в нещо? МАЙКА ТИ ЗНАЕ щом те е видяла. Престани да говориш глупости, че не е разбрала и че ако е разбрала би ти казала - може и да я познаваш добре, но не може да знаеш какво би направила в такава ситуация, защото никога не се е случвало преди. Сигурно родителите и на другите заблудени че техните не знаят са разбрали, но просто не искат да повдигат въпроса. Може и наистина някои да не са разбрали след като са ги видели, но сигурно са го правили на тъмно, а вие в 15:00...Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
Приеми го, а недей сама да се убеждаваш в това, което ти искаш да чуеш и така да се успокояваш - ЗНАЕ ЗНАЕ ЗНАЕ!
Evalata na gost-a, vyob6te nemoga da razbera naistina li smqtate roditelite si za tolkova typi, prosti, ograni4eni i neprosveteni hora, koito vsy6tnost sa vreli i kipeli v tiq ne6ta-eheeeee dale4 predi da ste bili planuvani!
Pri vse tova, 4e ste im qsni, poznavat vi o6te ot predi vie da imate kakvoto i da bilo syznatelno mislene, tyi 4e zabludite ne vyrvqt!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az mislq 4e maika ti 100% se e usetila,ama se pravi,za da ne te razpitva!
![]()
tupotiq sled tupotiq 4eta i se spukvam ot smqh na malumnici![]()
vie ste NE 4oveci em ne ste bili v staqta em govorite kolkoto tam da ima ne6to
AZ SI ZNAM NE VIE i az NE zadadoh vupros ako NEVIJDATE a prosto da si izleq oblek4enoeto ama koi da gleda dai tam da pi6eme i tva e xaxaaxaxaxaxaxaxaxxa mnogo tse zle
![]()
Tova tuk e forum v koito vseki si kazva problema i horata go syvetvat, tova ne e forum v koito da se hvali6, 4e te e vidqla maika ti da se ***** sys gadjeto si!Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
Drugiq pyt da te nakajat 6te ti kaja, basi naglosta u vas pred roditelite vi, 4e i si malka i mi se obqsnqva6 tuka!
Прав е човека!Не тук е мястото да се "хвалиш че майка ти не те е видяла" как правиш секс!Мисля че темата се изчерпаПървоначално написано от nyx40
![]()
![]()
Predlagam temata za zaklu4vane,a iniciatorkata na temata- nai-malko poricanie ot moderatorite, zashtoto tuk sa vse svestni hora, gotovi da pomognat,a obidi podobni na tazi mislq ne sa priqtni na nikogo!
Ni sme tuk da pomagame,a ne da ni se podigravat!
Blagodarq!!!
Kakto kazvat nashte -tam kadeto az otivam te ot tam se vrashtat tai che mn qsnu che sa razbrali ko praiteMaikata na bivshiq mi ni beshe hvanala i samo se izhili i vika ,,Izvinqvaite'' i izleze
Adsktoo lichice
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
vidqli sa te puk!
samoubii se![]()
HA! Verno da ne ti puka za6toto na men su6to mi se e slu4valo no ne s moite roditeli a na gajeto mi, i sus 4ista4kata mu....
Bqhme po4nali da pravim sex bez odqlo v hola, oba4e bqhme zabravili da slojim raibera... i HOP! po edno vreme se poqvqva 4ista4kata i kazva:
- Deca vie kakvo pravite?
napravo 6tqh da si umra ot smqh kakto i ot sram![]()
![]()
Nai-hubavata lubov bila tazi, za koqto ne znaesh!
aid etam nyx40 li si kvo si na mene da ne mi govori taka 6oto az nito sum purvata nito poslednata koqta izkazva oblek4enieto si ti ne me poznava6 za da mi govori6 nagla li sum ne sum tvoito mnnenie ne me gree ama hi4 4ak za obidi mi govori6 mi kato zasegq6 zna4i ima za6toxxaxaxaxx za kvo se zanimavam i az s prostoliudieto ti na malkoq prus ne moje6 da mi stupi6
![]()
![]()
![]()
xaxaxxaxaxax ti ne si ot svestniteПървоначално написано от nyx40
i nedei da predlaga6 mnogo 4e 6e stana6 nominiran/a za izgonvane ot ku6tata vij si nicka samo kvo si tam mom4e li si momi4e li si hermafrodit
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aide sega ne se kompleksirai de, i ti men ne me poznava6 tyi 4e trai,a i to da ima6 samo4uvstvie si e hubavoama tvoeto e dosta golqmo mi se struva
![]()
Предлагам въвеждането на правило за писане на кирилица и със препинателни знаци, защото сме в България!
РЕСПЕКТ![]()
ne ti se struva az zada imam golqmo samo4uvstvie ima za6toama na teb mai ti lipsva
![]()
i az taka mislq,roditelite vinagi razbirat za vsichko prosto se pravqt i chakat nie da si im kajemПървоначално написано от ro6li4ka
Виж сега, значи-нито си ми на образованието, нито на годините за да се заяждаш с мен!Самочувствие не ми липсва и е похвално, че твоето е голямо!Нека не изместваме темата, защото е безмислено,а и по- вече няма да споря с теб, защото мисля че сме все образовани и интелигентни хора, някои по- вече от други, но то нямаше да е интересно, ако всички бяхме еднакво умни![]()
![]()
![]()
ШАНС!!!
Другият път заключвайте вратата и няма да имаш грижи!![]()
Това между другото е абсолютно вярно, смятам че родителите всичко знаят, но си пасуват и изчакват да съберем смелост да им го кажем сами.(нещото, което крием от тях)
Знаеш ли, какви са ги въртяли и вършили и те едно време, може да се окаже, че могат да ти скрият шайбата, както се казва.![]()
nyx40, а земи поне 4 пъти да си правил секс преди да изказваш "кампетентните" си мнения (не става въпрос само за тази тема...)
LiLeNcEtOoO, оо аз тва го разбирам за - ако ни беше видяла нямаше да си замълчи - аз вече не се притеснявам от това пълнолетна съм и нямам проблеми, но едно време ми се е случвалопървия път си мислех, че е разбрала ама си мълчи, но втория път, когато очевадно се видя кво правя ... после ме викна да си поговориме е от разговора разбрах, че предния път не се е усетила
![]()
\
/
Е твойта може вярно да се е усетила и да си трае, но ти най-добре си знаеш![]()
I LOVE MY SEX
che trq li da si prail sex za da go znaesh tva neshto? ili ti nau4avash takiva raboti 4ak sled kato pravish sex =D>Първоначално написано от girlka
tva e predelno qsno, 4e kato te vidqt roditelite ti ili she ti drupnat edno bqsno konsko(ako si maluk/malka za seks), ili she si zamul4at shtoto nqmat jelanie da obsujdat takova neshto s teb, tva sa li4ni raboti vse pak
sushto taka e ot qvno po qvno, 4e i te na nashte godini sa divqli
Evalata!Първоначално написано от Анонимко
![]()