.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    nyx40, а земи поне 4 пъти да си правил секс преди да изказваш "кампетентните" си мнения (не става въпрос само за тази тема...)
    che trq li da si prail sex za da go znaesh tva neshto? ili ti nau4avash takiva raboti 4ak sled kato pravish sex =D>
    tva e predelno qsno, 4e kato te vidqt roditelite ti ili she ti drupnat edno bqsno konsko(ako si maluk/malka za seks), ili she si zamul4at shtoto nqmat jelanie da obsujdat takova neshto s teb, tva sa li4ni raboti vse pak
    sushto taka e ot qvno po qvno, 4e i te na nashte godini sa divqli
    Написала съм
    (не става въпрос само за тази тема...)
    Като не знаеш и нямаш наблюдения щом го казвам значи съм забелязала, че nyx40 дава малоумни съвети нямащи връзка с реалността.

I LOVE MY SEX

Не става, не става, ама може да не си вряла кипяла толко, колко мене...тва че съм правил секс само 3 пъти нищо не значи!Тва сексо да не определя колко ти е умствения багаж и образованието????

А тва твоето е пълен пустиняк, я че си давам съвети како си ги разбирам сам! Не си длъжна да ме слушаш или да вземаш в предвид моето мнение!!!

Сакаш ли що ти говоря?

Но нека не отвличаме въпроса на момичето, ако искаш пиши по темата, но не да се възмущаваш от мен или някои друг, щотото и тебе не те знаем колко ти е опита и всичкото!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nyx40, а земи поне 4 пъти да си правил секс преди да изказваш "кампетентните" си мнения (не става въпрос само за тази тема...)
    che trq li da si prail sex za da go znaesh tva neshto? ili ti nau4avash takiva raboti 4ak sled kato pravish sex =D>
    tva e predelno qsno, 4e kato te vidqt roditelite ti ili she ti drupnat edno bqsno konsko(ako si maluk/malka za seks), ili she si zamul4at shtoto nqmat jelanie da obsujdat takova neshto s teb, tva sa li4ni raboti vse pak
    sushto taka e ot qvno po qvno, 4e i te na nashte godini sa divqli
    Написала съм
    (не става въпрос само за тази тема...)
    Като не знаеш и нямаш наблюдения щом го казвам значи съм забелязала, че nyx40 дава малоумни съвети нямащи връзка с реалността.
    kato ne staa vupros za tazi tema, zashto go pishesh v neq?! 4uvala li si za "li4no suobshtenie" ?!
    ne znam za drugite temi kvi suveti e daval, oba4e v taq tema posta mu si beshe dosta obektiven!

Guest
    sometimes_ наистина не е нужно да си правил секс много пъти за да се знаеш,че родителите винаги разбират всичко,но просто си мълчат и се правят,че не знаят!

И ко станало , дори и да те е видяла , какво от това , тя не е ли правила секс , аве я преди да пускате тъпотии са замислете!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от forlan
    И ко станало , дори и да те е видяла , какво от това , тя не е ли правила секс , аве я преди да пускате тъпотии са замислете!
    дам... ,но е кофти все пак

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аа споко, много добре знае кво сте правили
    да не е малоумна?
    алелуя.

oooooooooooo roditelite vi da ne sa rasli v saksiq be
    estestveno 4e sa razbrali no i na tqh im e nelovko kolkoto i na vas da govorite po tazi tema
    a i osven tva tui mn zavisi ot tva na kva vuzrast si.ako si na 17-18-19-20...godini kvo im puka kvo pravi6.....vse pak si ve4e golqm 4ovek

Голям фен
    Град
    София

Sweet

Ела пък да видиш сценка в нас. Излизам от стаята гол, само с дънките отгоре, че дори и не са закопчани... Майка ми седи и гледа телевизия, аз и викам "дай презервативи, мойте свършиха!"...

Скача, ходи, рови - по едно време носи 4 опаковки и вика - На, избери си
    Леле как сме се смяли тогава...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от penywise

Sweet

Ела пък да видиш сценка в нас. Излизам от стаята гол, само с дънките отгоре, че дори и не са закопчани... Майка ми седи и гледа телевизия, аз и викам "дай презервативи, мойте свършиха!"...

Скача, ходи, рови - по едно време носи 4 опаковки и вика - На, избери си
    Леле как сме се смяли тогава...
    Ехааааааа Евалата, имаш печени родители!Пожелавам на всеки такива!

Guest
    то и при мен майка ми е така давала ми е презервативи,въобще казва ни "вие тук си слушайте музика,правете си каквото си искате,а аз ще отида си легна в другата стая " и ни затваря самата тя вратата иначе нарочно е излизала,за да го направим /първите ни пъти/
    но все пак има разлика,аз съм почти на 17 и сме заедно от година с приятеля ми....

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    abe liubopitno mi e .. ti na kolko si
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

Фен
    Град
    Където Там
    Ам да е и мене са ме хващали не буквално но почти разбраха за какво става дума ама няма проблеми се пак е човешко и те са го правили като са били на такава възраст

Град
    В средата на нищото
    Не, че нещо, ама момичето което пише тази тема или е на по-малко от 15 или нарочно се прави на бавноразвиваща се. Същото е все едно да питаш: Мама ме видя да паля цигара и да дърпам, според вас знае ли, че пуша ?
    Абсолютни глупости. Знае, според мен другия път ще поиска да гледа!
    (последното беше базик)

тъпак
    Guest

аааааа

Абе я помисли, майка ти няма ли да се тревожи повече, ако само отричаш че правиш секс Аз сериозно бих се притеснил
    Не е ли по-нормално да правиш секс, от колкото да не правиш? Не забравяйте, че секса е наследствен. Ако родителите ти не са правили, то шанса ти да го наследиш е много малък.
    Ама тука май има много глупави хора - ще прощавате... Според мен проблема не е, че майкати ви е видяла, а че не разсъждаваш много нормално \/

Cotton eye joe
    Guest
    tq kat e vlqzla shto ne q izvika i neq da se vkliuchi v dvuboq...

Супер фен
    suglasen s miloto_girl-4e

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Ами те просто знаят какво е да те хванат като правиш секс и не искат да те притесняват, обаче знаят. Казвам ви знаят много

Guest
    mn dobre e razbrala kakvo pravite prosto ne ti e kazala za da ne ti stane gadno.....e tva e maika...

HAHAHAHA

Guest
    Мама ме видя ,но аз като истински кънтър фанах помпата която седеше точно до възглавнизата ми , скочих от леглото без да се двуумя се прицелих в главата и когато тя изведнъж изкрещя гошко обуй си гащите ,но аз с гордо вдигнат и без колебание дръпнах спусъка.

Голям фен
    Град
    София
    ти не си на 20 пък квото ще да става...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Аз да ти кажа, че майка ти много добре знае какво е ставало, просто не ти е казала. И друг път просто заключи.. или гледай да няма никой у вас ;)

Guest
    Добре де скоро ставам на 21 сега няма да си сменям никът та.

Явно пък и ти не си над 14 щом не усещаш иронията в постовете ми.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Добре де скоро ставам на 21 сега няма да си сменям никът та.

Явно пък и ти не си над 14 щом не усещаш иронията в постовете ми.
    дали не съм над 14 може да поспорим
    а то не е ирония, просто се опитваш да си хитър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си