- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mama ni vidq no .....
Написала съмПървоначално написано от Анонимко
Като не знаеш и нямаш наблюдения(не става въпрос само за тази тема...)щом го казвам значи съм забелязала, че nyx40 дава малоумни съвети нямащи връзка с реалността.
I LOVE MY SEX
Не става, не става, ама може да не си вряла кипяла толко, колко мене...тва че съм правил секс само 3 пъти нищо не значи!Тва сексо да не определя колко ти е умствения багаж и образованието????
А тва твоето е пълен пустиняк, я че си давам съвети како си ги разбирам сам! Не си длъжна да ме слушаш или да вземаш в предвид моето мнение!!!
Сакаш ли що ти говоря?
Но нека не отвличаме въпроса на момичето, ако искаш пиши по темата, но не да се възмущаваш от мен или някои друг, щотото и тебе не те знаем колко ти е опита и всичкото!!!
kato ne staa vupros za tazi tema, zashto go pishesh v neq?! 4uvala li si za "li4no suobshtenie" ?!Първоначално написано от girlka
ne znam za drugite temi kvi suveti e daval, oba4e v taq tema posta mu si beshe dosta obektiven!
sometimes_ наистина не е нужно да си правил секс много пъти за да се знаеш,че родителите винаги разбират всичко,но просто си мълчат и се правят,че не знаят!
И ко станало , дори и да те е видяла , какво от това , тя не е ли правила секс , аве я преди да пускате тъпотии са замислете!
дам...Първоначално написано от forlan
,но е кофти все пак
![]()
аа споко, много добре знае кво сте правили![]()
да не е малоумна?![]()
алелуя.
oooooooooooo roditelite vi da ne sa rasli v saksiq be
estestveno 4e sa razbrali no i na tqh im e nelovko kolkoto i na vas da govorite po tazi tema
a i osven tva tui mn zavisi ot tva na kva vuzrast si.ako si na 17-18-19-20...godini kvo im puka kvo pravi6.....vse pak si ve4e golqm 4ovek
![]()
Sweet
Ела пък да видиш сценка в нас. Излизам от стаята гол, само с дънките отгоре, че дори и не са закопчани... Майка ми седи и гледа телевизия, аз и викам "дай презервативи, мойте свършиха!"...
Скача, ходи, рови - по едно време носи 4 опаковки и вика - На, избери си![]()
Леле как сме се смяли тогава...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ЕхаааааааПървоначално написано от penywise
Евалата, имаш печени родители!Пожелавам на всеки такива!
то и при мен майка ми е така давала ми е презервативи,въобще казва ни "вие тук си слушайте музика,правете си каквото си искате,а аз ще отида си легна в другата стая" и ни затваря самата тя вратата
иначе нарочно е излизала,за да го направим /първите ни пъти/
но все пак има разлика,аз съм почти на 17 и сме заедно от година с приятеля ми....
abe liubopitno mi e .. ti na kolko si![]()
KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!
Ам да е и мене са ме хващали не буквално но почти разбраха за какво става дума ама няма проблеми се пак е човешко и те са го правили като са били на такава възраст
Не, че нещо, ама момичето което пише тази тема или е на по-малко от 15 или нарочно се прави на бавноразвиваща се. Същото е все едно да питаш: Мама ме видя да паля цигара и да дърпам, според вас знае ли, че пуша ?
Абсолютни глупости. Знае, според мен другия път ще поиска да гледа!
(последното беше базик)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе я помисли, майка ти няма ли да се тревожи повече, ако само отричаш че правиш сексАз сериозно бих се притеснил
![]()
Не е ли по-нормално да правиш секс, от колкото да не правиш? Не забравяйте, че секса е наследствен. Ако родителите ти не са правили, то шанса ти да го наследиш е много малък.
Ама тука май има много глупави хора - ще прощавате... Според мен проблема не е, че майкати ви е видяла, а че не разсъждаваш много нормално \/
tq kat e vlqzla shto ne q izvika i neq da se vkliuchi v dvuboq...
suglasen s miloto_girl-4e![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ами те просто знаят какво е да те хванат като правиш секс и не искат да те притесняват, обаче знаят. Казвам ви знаят много![]()
mn dobre e razbrala kakvo pravite prosto ne ti e kazala za da ne ti stane gadno.....e tva e maika...
HAHAHAHA![]()
![]()
Мама ме видя ,но аз като истински кънтър фанах помпата която седеше точно до възглавнизата ми , скочих от леглото без да се двуумя се прицелих в главата и когато тя изведнъж изкрещя гошко обуй си гащите ,но аз с гордо вдигнат и без колебание дръпнах спусъка.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти не си на 20 пък квото ще да става...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Аз да ти кажа, че майка ти много добре знае какво е ставало, просто не ти е казала. И друг път просто заключи.. или гледай да няма никой у вас ;)
Добре де скоро ставам на 21 сега няма да си сменям никът та.Първоначално написано от penywise
Явно пък и ти не си над 14 щом не усещаш иронията в постовете ми.
дали не съм над 14 може да поспоримПървоначално написано от 20/M/Sf
а то не е ирония, просто се опитваш да си хитър![]()