- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Търси си оправдания !!!
Zdr hora Dnes trqbvashe da se vidq s edin pICH ,koito ne e ot moq grad ,kato vchera v neta mi kaza,che kato trygne ot negoviqt grad shte mi se obadi i da se podgotvq i da se vidim.. obache chakah,chakah ,no toi taka i ne se obadi ,pisah sms na tel,no edva li go poluchi,opitah se da zvyna ,izkluchen mu e (toi ima nad 5 nomera) no tozi e posledniq,koito mi dade,v neta go nqma i nqmam nikvo info dnes ot nego ,nz kvo da mislq,che se e otkazal ot sreshtata (ma pone da se be obadil i kazal,che nema se vidim) ili neshto se e sluchilo,nz poburkvam se .. nz ,nz iznervena sym,a i sym vlubena v nego ,no sled tova nz nishto kakvo shte stane..dali utre shte se qvi s kup opravdaniq,dali e jiv i zdrav...dano da e jiv i zdrav .. pa za drugoto she vidim,vie kak smqtata,poburkvam se znachi
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
ami i kolkoto da se chudish edva li ot pitanki shte razberesh nego,trqbva si choveka,no tozi taka se e izpokril ,prosto tova si e chisto bqgstvo ot realnostta,edin byzlio .. ili pa vtoriqt variant e ,moje se e sluchilo neshto ..
Няма от какво да се побъркваш и да се ядосваш.
Може да му се е случило нещо и да не е могъл да се свърже с теб, за да ти каже, че няма да може да дойде.
Има и друг вариант...както знаеш, не всеки, който видиш в чата е този, за който се представя и за който го мислиш. Може простo да е решил да се ебава с теб, за да види до къде ще стигнеш.
Замисли се.![]()
Успех.![]()
pchelata_brumze,da prav si ,ama nie sme izlizali na nqkolko pyti..
awe zareji go toq e nekav neseriozen samo ti trovi nervite i mene kolko takiva sa me nervili ama ve4e ne im obru6tam vnimanie,prosto ne vzimai tolkova na seriozno 4ata.v 4ata vseki se pravi 4e my puka ama vsu6tnost na drugia den vop6te ne te i pomni
taka samo se unijava6 kato go presldva6
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
OOO i az sam izpadala v takava situaciq moga samo da ti kaja 4e neta ne e mn seriozna rabota moi prosto da si e igral s tebe i sq 6toto si mu omraznala da se e pokril..prosto ne se vprqgai za takiva ne6ta i si nameri druga zanimavaka... ne se trevoji za nego samo spokoistvie i silna hrana...![]()
macka-vsi4ko e qsno
toq pi4 te e precakal-takiva tarikat4eta sa po put i nad put
ne im se vruzvai na prikazkite molq te-tva sa absolutno neseriozni ne6ta i ne vijdam kak moje da se qdosva6 za nqkogo na koito ne mu puka za teb
-sled kato ne e blagovolil nito da ti otgovori nito puk da ti se obadi toi za da ne se pritesnqva6
koga 6e vi doide akul v glavi4kite be horaa![]()
Тогава, може би, не е показал истиското си лице...демек бил е лицемер през това време.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ne se pritesnqvai tolkova.Nqma virtualna lubov ima samo virtualno zabavlenie.Taka 4e ne se 4udi tolkova.