- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Zashto povecheto me misliat za po-malka?
Мен ме мислят за по-голяма аз съм на 15![]()
Да не ти пука кво казват и за колко годишна те мислят![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
spored men ti kazavat 4e si po malka ot kolkoto izglejdash za6toto yavno imash po detski vid !pogledni go ot taiq strana 4e e po dobre da izglejdash po malka ot kolkoto mnogo po golqma ot kolkoto si !
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash) Sigorno izglejdash po-golqma i zatova se uchudvat ot otgovora ti . Spored men nqma ot kakvo da se priqtesnqvash
![]()
Az sam na 18 i izglejdam na tolkova ili pone nikoi ne mi e kazval,4e izglejdam po-malka,no ne bih se zasegnala ako me pomislqt za 15-godi6na.Glupavo e da se zasqga6 ot tova.
Защо си създаваш излишни главоболия . Я мисли позитивно .. представи си колко е хубаво да си по-малка , колко хора биха искали да изглеждат по-малки..
П.П Аз съм на 16 и често ми се случва да ме вземат за доста по-малка .Дори и за 4-ти клас са ме мислили .. ама аз се радвам![]()
При мен ее същото като ме питат аз като им кажа че съм на 17 и ми се чудят ама не ми пука.....
Защо те дразни толкова? Много, много пъти са ме мислили за по-малко, отколкото съм. На 18 станах, кажи-речи, а някои хора все още си мислят, че съм 8ми клас. Но какво от това? Просто младея. И освен това най-добрата комбинация е да те мислят за по-млад на години и за по-голям по акъл. Не се тревожи, накрая всеки те преценява по приказките и държанието. А да изглеждаш по-малък не означава да си грозен.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
I az predi nqma i mesec navarshih 19. Absolutno te razbiram, zashtoto i men me imat za malka. Ne sam niska ..okolo 170, no imam milovinno i chisto lice i za tova, a i sam slaba..
I az leko se draznq, kato mi kajat "Prilichash na 15-16", no kato se zamislq
kogato jivot i zdravestana na 30-35 shte mi davat 25 da rechem, koeto v tozi sluchei e veRy GoOd !
![]()
Saglasna !Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Abe da ti kaja mene vinagi me smqtat s pone dve godini po-malka.Moje bi za6toto samiqt mi rust ili izrajenieto na liceto mi a i do nqkade durjanieto mi gi podtikvat do tozi izvod. No da ti kaja vuob6te da ne ti puka malkite ne6ta sa nai-hubavi.Moga daje da ti dam primer Kaili Minoug e visoka 158a e edna ot nai-seksapilnite jeni v sveta.TAKA 4E PUKATI VAJNOTO E VSI4KO DA E NARED.
![]()
Ми хвърли поне една снимка да видим как изглеждаш!
Ако полагаш повечко грижи върху външния си вид ще ти дават годините а и няма място за притеснение в твоя случай ....радвай се след време като станеш на 30 ще те мислят за 24-25 годишна какво по-яко от това????![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Притеснявай се наистина, ако това ти го казват, след като си отвориш устата. На мен също винаги ми дават 15 години ( а съм на 19). Но аз искам да изглеждам по-малка. Мога да изглеждам и на годините си, мога д аизглеждам и по-гляма. Въпроса е, че не искам, никога не съм искала да порасна. Вкъщи се опитват да ме направят дама - обувки с ток, рокли - седят си по гардеробитеБъди такава каквато си, пък другите да си мислят каквото щат!
И аз съм като тебе - скоро ще ставам на 19 ама винаги са ми давали не повече от 16-17 и лично аз не виждам какво лошо има в това. Като станеш на 30 ще ти дават 20. Би било много по-гадно, ако беше обратното. . Кефи си се какво като изглеждаш по-млада, това е само в твой плюс.
![]()
След няколко години ще се радваш за това...Покажи на всички че си Голяма вътрешно, а ако изглеждаш по-млада не се косиПървоначално написано от Анонимко
Това си е комплимент,ако питаш мен!Не знам кое те е подразнило.Ако наистина ти бърка в здравето просто се опитай да не му обръщаш внимание.Не това е най-важното!За мен си голяма късметлийка \/ \
/
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!