.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Мен ме мислят за по-голяма аз съм на 15
    Да не ти пука кво казват и за колко годишна те мислят

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men ti kazavat 4e si po malka ot kolkoto izglejdash za6toto yavno imash po detski vid !pogledni go ot taiq strana 4e e po dobre da izglejdash po malka ot kolkoto mnogo po golqma ot kolkoto si !

Nqma ot kakvo da se pritesnqvash ) Sigorno izglejdash po-golqma i zatova se uchudvat ot otgovora ti . Spored men nqma ot kakvo da se priqtesnqvash

Az sam na 18 i izglejdam na tolkova ili pone nikoi ne mi e kazval,4e izglejdam po-malka,no ne bih se zasegnala ako me pomislqt za 15-godi6na.Glupavo e da se zasqga6 ot tova.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо си създаваш излишни главоболия . Я мисли позитивно .. представи си колко е хубаво да си по-малка , колко хора биха искали да изглеждат по-малки..

П.П Аз съм на 16 и често ми се случва да ме вземат за доста по-малка .Дори и за 4-ти клас са ме мислили .. ама аз се радвам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

При мен ее същото като ме питат аз като им кажа че съм на 17 и ми се чудят ама не ми пука.....

Защо те дразни толкова? Много, много пъти са ме мислили за по-малко, отколкото съм. На 18 станах, кажи-речи, а някои хора все още си мислят, че съм 8ми клас . Но какво от това? Просто младея. И освен това най-добрата комбинация е да те мислят за по-млад на години и за по-голям по акъл. Не се тревожи, накрая всеки те преценява по приказките и държанието. А да изглеждаш по-малък не означава да си грозен.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

MoMu4eTo
    Guest
    I az predi nqma i mesec navarshih 19. Absolutno te razbiram, zashtoto i men me imat za malka. Ne sam niska ..okolo 170, no imam milovinno i chisto lice i za tova, a i sam slaba..
    I az leko se draznq, kato mi kajat "Prilichash na 15-16", no kato se zamislq
    kogato jivot i zdrave stana na 30-35 shte mi davat 25 da rechem, koeto v tozi sluchei e veRy GoOd !

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Би трябвало да си го преодоляла, предполагам, че цял живот са те мислели за по-малка? Ниска ли си? Имаш миловидно лице?

Момичетата, които на 15 изглеждат на 25, на 25 ще изглеждат като на 35, нали? А ти на 30 ще си адското младо маце.
    Saglasna !

Abe da ti kaja mene vinagi me smqtat s pone dve godini po-malka.Moje bi za6toto samiqt mi rust ili izrajenieto na liceto mi a i do nqkade durjanieto mi gi podtikvat do tozi izvod. No da ti kaja vuob6te da ne ti puka malkite ne6ta sa nai-hubavi.Moga daje da ti dam primer Kaili Minoug e visoka 158 a e edna ot nai-seksapilnite jeni v sveta.TAKA 4E PUKATI VAJNOTO E VSI4KO DA E NARED.

Ми хвърли поне една снимка да видим как изглеждаш!
    Ако полагаш повечко грижи върху външния си вид ще ти дават годините а и няма място за притеснение в твоя случай ....радвай се след време като станеш на 30 ще те мислят за 24-25 годишна какво по-яко от това????

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Josеfinne*
    Guest
    Притеснявай се наистина, ако това ти го казват, след като си отвориш устата. На мен също винаги ми дават 15 години ( а съм на 19). Но аз искам да изглеждам по-малка. Мога да изглеждам и на годините си, мога д аизглеждам и по-гляма. Въпроса е, че не искам, никога не съм искала да порасна. Вкъщи се опитват да ме направят дама - обувки с ток, рокли - седят си по гардеробите Бъди такава каквато си, пък другите да си мислят каквото щат!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    И аз съм като тебе - скоро ще ставам на 19 ама винаги са ми давали не повече от 16-17 и лично аз не виждам какво лошо има в това. Като станеш на 30 ще ти дават 20 . Би било много по-гадно, ако беше обратното. . Кефи си се какво като изглеждаш по-млада, това е само в твой плюс.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    :)

Re: Moderated: Zashto povecheto me misliat za po-malka?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na 18 godini sum, sled 2 meseca shte stana na 19. Vinagi kogato niakoi me pita na kolko sum godini vse se uchudvat na otgovora mi. Tova me drazni. Povecheto hora me mesliat za po-malka. Neznam zashto? Tolkova se iadosvam kato mi kajat che izglejdam i me misliat za po-malka. Na vas da vi se e sluchvalo tova, da vi misliat za po-malki otkolkoto ste? Kakva e prichinata, zashto spored vas niakoi hora misliat i im izglejdate po-malki Vie draznite li se ako vi kajat "A, ama ti izglejdash na 16" "A az mislih che si na 16" Lichno men, tova niakaksi me zasiaga. Iskam horata da me misliat za po-goliama, kakvato sum, a ne niakakvo si malko momichence. Neznam nee gi razbiram.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1 §§
    След няколко години ще се радваш за това...Покажи на всички че си Голяма вътрешно, а ако изглеждаш по-млада не се коси

Град
    По света и у нас
    Това си е комплимент,ако питаш мен!Не знам кое те е подразнило.Ако наистина ти бърка в здравето просто се опитай да не му обръщаш внимание.Не това е най-важното!За мен си голяма късметлийка \/ \/
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си