- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- filmi na ujasite
ako znaete nqkoi film na ujasite mi kajetepls
Наскоро гледах HOSTEL и не е лош. Иначе има доста в торентите на арена и дата
www.torrents.linkos.bg ima dostatu4no ujasi spored men
'Градски легенди'- не е лош филма.
Ето ти линк с някои заглавия:
http://www.video.store.bg/c/p-l/c-33...-uzhasite.html
.
Аааайт, не обичам скапаните филми на ужасите, 'щото там винаги чернилките умират първи, биатч. Не ме кефи т'ва. Гледайте нещо стойностно да се образовате, ма ниггаз - Малкълм Х, хоумис.
SAW,SAW II,THE FOG макар че втория не беше кой зна колко страшен![]()
Ти на 12 ли си или се ебаваш со форумци?Първоначално написано от Ядосан Негър
Иначе Final destination 1,2...са ще гледам 3...Хм Къщата на Восъка бива...Наскоро се зазяпах в един дет майка ми беше пуснала..не му знам името...Играеше Калиста Флокхарт..и беше много брутален..за някаква сестра дето нанасяше травми на децата...некфа супер зла..с хиляда машинарии по тялото...ох
Е сега този дето го пуснаха по кината "Хотелът на ужасите". Пише че ще е най-страшния филм от десетилетия насамРежисьор е Куентин Тарантино, така че нищо чудно да е най-страшния
![]()
Мисля че се сещам за кой става дума гледах го наскоро казва се Fragile(чупливи)ако не се лъжа и ако говорим за един и същи филм деПървоначално написано от Jamalska
имаше там едно детенце дето се казваше Маги или нещо такова нали
![]()
оо иам един филм за канибали "The holokost" мисля че се казва.. тоя филм е документален, по действителен случай и тея дето са го снимали ги изяждат канибалите накрая.. мноу е гаден.. аз след това няколко месеца не можех да ям месо...
Ааа да тфа беше...разглеждах дисковете и го имаше тфа име...супер брутално беше тфа на края...Аз страшни филми гледам с компания...че иначе е скука...Първоначално написано от xOtkiSsSs
Като бях малка...да де тъмън като излезе..много обичах "Писък"...ама така и не изгледах продължението/та![]()
Не се сещам за някой филм,който да ми е смразил кръвта.Май не съм гледала такъв.Ама иначе ми харесаха "Мълчанието на агнетата" и "Прозрачно минало",ама не бих ги нарекла страшни
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Филмът не е по истински случай. Повярвай ми. За да докаже това, самият Руджеро Деодато (режисьорът) е водил актьорите в съда за да докаже, че са живи. Един от филмите, които раждат снъфф-филм сериите.Първоначално написано от fti4ka
Aз съм на същото мнение!И 1, и 2 а страшни!Първоначално написано от HouseMania
![]()
''SAW 1'' и ''SAW 2''- велики! \/
![]()
mi house of wax i predizvestena smurt ma gledai purvo predizvestena smurt 1 ina4e nqma da ti e interestno
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
Аз изобщо не мисля така!Според мен е мн безсмислен.Първоначално написано от DaRk_WiTcH
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Абе аз съм огромен фен на Брус, ама тоя филм си е чиста тъпня. Едвам го изтраях. Един от най-слабите му филми.Първоначално написано от exploitedteen
Predlagam ti SAW i House of wax.Tiq sa mi lubimite...mn me zverat![]()
Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!
Naistina The Grudge bie si4ki klasaciii..;] oba4e i Darkness Falls E mnogo dif![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
kazah vi trqbva da gledate Darkness Falls![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
а може ли да ми кажете как е на английски "Предизвестена смърт"?