.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: filmi na ujasite

Hybrid View

:))))))))))
    Guest

filmi na ujasite

ako znaete nqkoi film na ujasite mi kajetepls

Супер фен
    Наскоро гледах HOSTEL и не е лош. Иначе има доста в торентите на арена и дата

Супер фен
    www.torrents.linkos.bg ima dostatu4no ujasi spored men

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    The Grudge е тоя филм просто бие всички!!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Dark Water s Jennifer Connelly e hubav
    get off.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    'Градски легенди'- не е лош филма.
    Ето ти линк с някои заглавия:

http://www.video.store.bg/c/p-l/c-33...-uzhasite.html

.

Guest
    Аааайт, не обичам скапаните филми на ужасите, 'щото там винаги чернилките умират първи, биатч. Не ме кефи т'ва. Гледайте нещо стойностно да се образовате, ма ниггаз - Малкълм Х, хоумис.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    SAW,SAW II,THE FOG макар че втория не беше кой зна колко страшен

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Ядосан Негър
    Аааайт, не обичам скапаните филми на ужасите, 'щото там винаги чернилките умират първи, биатч. Не ме кефи т'ва. Гледайте нещо стойностно да се образовате, ма ниггаз - Малкълм Х, хоумис.
    Ти на 12 ли си или се ебаваш со форумци?

Иначе Final destination 1,2...са ще гледам 3...Хм Къщата на Восъка бива...Наскоро се зазяпах в един дет майка ми беше пуснала..не му знам името...Играеше Калиста Флокхарт..и беше много брутален..за някаква сестра дето нанасяше травми на децата...некфа супер зла..с хиляда машинарии по тялото...ох

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Е сега този дето го пуснаха по кината "Хотелът на ужасите". Пише че ще е най-страшния филм от десетилетия насам Режисьор е Куентин Тарантино, така че нищо чудно да е най-страшния

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от Ядосан Негър
    Ти на 12 ли си или се ебаваш со форумци?

Иначе Final destination 1,2...са ще гледам 3...Хм Къщата на Восъка бива...Наскоро се зазяпах в един дет майка ми беше пуснала..не му знам името...Играеше Калиста Флокхарт..и беше много брутален..за някаква сестра дето нанасяше травми на децата...некфа супер зла..с хиляда машинарии по тялото...ох
    Мисля че се сещам за кой става дума гледах го наскоро казва се Fragile(чупливи)ако не се лъжа и ако говорим за един и същи филм де имаше там едно детенце дето се казваше Маги или нещо такова нали

Голям фен
    Град
    София
    оо иам един филм за канибали "The holokost" мисля че се казва.. тоя филм е документален, по действителен случай и тея дето са го снимали ги изяждат канибалите накрая.. мноу е гаден.. аз след това няколко месеца не можех да ям месо...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs

Мисля че се сещам за кой става дума гледах го наскоро казва се Fragile(чупливи)ако не се лъжа и ако говорим за един и същи филм де имаше там едно детенце дето се казваше Маги или нещо такова нали
    Ааа да тфа беше...разглеждах дисковете и го имаше тфа име...супер брутално беше тфа на края...Аз страшни филми гледам с компания...че иначе е скука...
    Като бях малка...да де тъмън като излезе..много обичах "Писък"...ама така и не изгледах продължението/та

Не се сещам за някой филм,който да ми е смразил кръвта.Май не съм гледала такъв.Ама иначе ми харесаха "Мълчанието на агнетата" и "Прозрачно минало",ама не бих ги нарекла страшни
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    оо иам един филм за канибали "The holokost" мисля че се казва.. тоя филм е документален, по действителен случай и тея дето са го снимали ги изяждат канибалите накрая.. мноу е гаден.. аз след това няколко месеца не можех да ям месо...
    Филмът не е по истински случай. Повярвай ми. За да докаже това, самият Руджеро Деодато (режисьорът) е водил актьорите в съда за да докаже, че са живи. Един от филмите, които раждат снъфф-филм сериите.

Град
    Belene
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Aз съм на същото мнение!И 1, и 2 а страшни!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ''SAW 1'' и ''SAW 2''- велики! \/

mi house of wax i predizvestena smurt ma gledai purvo predizvestena smurt 1 ina4e nqma da ti e interestno
    i da padnem i da piem pak 6te se napiem

Цитирай Първоначално написано от DaRk_WiTcH
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Aз съм на същото мнение!И 1, и 2 а страшни!
    Аз изобщо не мисля така!Според мен е мн безсмислен.
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    http://imdb.com/title/tt0365478/

Не е типичен хорър, но ако на някой името Брус Кембъл му говори нещо... това е неговия филм...

Код:
    Shot entirely on location in Bulgaria, The Man With The Screaming Brain is a hilarious love story between two rich ugly-American types and a murderous hotel maid gypsy. 

William Cole and his wife Jackie arrive in Bulgaria on a business trip and catch a cab driven by hustler Yegor. Things start to go awry when Tatoya, the maid, murders Yegor and William and a mad scientist implants a piece of Yegor's brain in William's head. Robots eventually become involved, as do gypsies with broken fingers, head injuries, Bruce Campbell riding a pink Vespa with prissy little streamers, and All-Of-Me-style physical comedy by a character at war with a voice in his brain who controls half of his body.

The Man With The Screaming Brain is an incredibly funny film. It has the most hilarious tracking shot I have ever seen (when Bruce Campbell's character, fresh from the lab and complete with giant forehead scar and blue hospital pajamas, runs into a square and scares a crowd of people) and a falling-down-the-steps murder scene that had the entire test screening audience screaming laughing. The whole thing is a damn riot from beginning to end and I would recommend it to any fan of physical comedy, Bruce Campbell, or B-movies in general.
    Абе аз съм огромен фен на Брус, ама тоя филм си е чиста тъпня. Едвам го изтраях. Един от най-слабите му филми.

Predlagam ti SAW i House of wax.Tiq sa mi lubimite...mn me zverat
    Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!

Naistina The Grudge bie si4ki klasaciii..;] oba4e i Darkness Falls E mnogo dif

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    mmmm... Ju-On, Vosu4nata ku6ta,The Grudge, Stra6en film 1 i 2 (na tva ne moje da se kaje ujas 6toto e adski sme6en mn me kefi ),Pisuk ne e lo6... za dr ne se se6tam
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

kazah vi trqbva da gledate Darkness Falls

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

l0v3rka7a
    Guest
    а може ли да ми кажете как е на английски "Предизвестена смърт"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си