- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имена...........:)
Циндил Пиндил и Джаста ПрастаПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
![]()
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Казвам се Сара и ми казват Сара![]()
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Викторна галено - фикторио
2т.системно.
Първоначално написано от guAMaHT
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
NIcka ti po nqkakuv na4in svurzan li e s imeto ?!? i ot kude idva(sry no mi stana interesnoПървоначално написано от {S}a^N^n{Y}
)
2 т. от правилника. Бан на профил
Казвам се Габриела ,а на кратко ми викат Габи ,Габчо ,Габинка ,Габоне...А напоследък взеха и Жаби да ми викат,което ме влудява![]()
Първоначално написано от Ice_Queen
Хахаха еми значи принципно в акта ми за раждане пише ,че съм Александра , а това Мария е друга история , но няма значение . А пък Сани ,един приятел започна да ми вика така и от там и други хора .И аз незнам какво общо има с Александра, но нищоДано да си разбрала нещо
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
az sam inna nakratko inn4e![]()
![]()
![]()
![]()
mdaa..savpadenie ;PПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI
Казвам се Росен иначе ми викат Роска или Рос
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
Илияна приятно ми е да се запозная със сички вас![]()
P.S. Ако някой се сеща как може да ми се вика на галено да пише.Много,много не си like именцето,затова-не че някой много го интересува де!....Мир!
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
А кога ще си казваме "фалшивите" имена? Или те вече се знаят, а аз съм пропуснал?
Ами ок аз ще съм първа явно.Моето "фалшиво" име е Honey така ми викат някой приятели затова.В началото не ми харесваше,но се свиква
kis kiskato moito ne vidqh
miramirka,mir4e,mire,fastak,manik,
si4ki fr ma pitat dali tui si mi e cqloto ime ama si tei
mnoo sam se 4udel 6to ne mirsolava naprimer..
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Ина - Инси , Инчо , Инчи , Инка , Инсан , Ин , Инче , Ине , Ини , Луини
кфи ли не галени имена ми измислиха![]()
Аз съм Виктория-на кратко Вики![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
xa-xaПървоначално написано от fRaNkLy`girl
edna ot nai dobrite mi fr se kazva taka na galeno i vikame nan4e nani nane... nz ot kude idva
prosto go izmislihme i na neq i haresva.. a ina4e gore imashe pak edno momi4e iliqna i i vikali lili ... moje ili
......
Благодарско!!Първоначално написано от [b
Туй с нани и нане ще го пробвам
![]()
Иначе тази история с Или е малко странна,на мен ми звучи малко зловещо,ама не знам защо!Пак ThankS за предложенията \/ \
/
Благодарско!!Първоначално написано от [b
Туй с нани и нане ще го пробвам
![]()
Иначе тази история с Или е малко странна,на мен ми звучи малко зловещо,ама не знам защо!Пак ThankS за предложенията \/ \
/
ваняаня или ванче
Аз съм Александра, накратко Алек, Алекс, АлексчеБтв, МнОгО МрАзЯ да ме наричат Сашка или Саше (правя съпоставка със Сашка Васева
)
![]()
Пр ми е да се запозная с всички![]()
Калин![]()
Мария-Луизаказват ми Миме,Мария,Лу,Мимс