Цитирай Първоначално написано от MuJkA_SuLzA
Еми аз сам на 14 а тя е на 13 тфа с деиствията ве4е пробвах и така нататак но ни6то не става хаиде сега помагаите!! 4е незнам какво да правя!!!

така ... тя е 7-ми клас ... което узначава, че се ръководи от приказките на нейните съученички. Ако нейните съученички си говорят за теб, че си пич, че си готин .. значи тя веднага ще почне да те харесва, защото няма да иска да остане по-назад, ще си мисли, че като е с теб, нейните приятелки ще я харесват, ще и се радват, тя ще бъде водеща фигура в компанията момичетата на тази възраст, точно това искат ) така че пичага, моя съвет е най-напред да спечелиш симпатиите на нейните приятелки и след това се заеми с нея тя е на 13 .. лесна е за маниполиране ) Не и прави подараци, не и показвай, че имаш чувства към нея .. само си приказвайте, но малко ... кажи и нещо интересно за теб, но не и казвай всичко, само открехни даден въпрос. нека тя почне да се интересува от теб, ти ще бъдеш по-интересен от останалите пичове ) така ще бъде твоя на !

и запомни .. не дей да бъдеш аругантен и да се държиш кофти с нея и приятелките и. ти трябва да си пича, на който те ще се възхищават, а не най-обикновен пубер чиито приятели са тапаците от махалата, които играят на криеница и се плюят ... както и да е ... просто направи така че да им бъдеш интересен така не 1 ами всичките ще бъдат твои тогава ти ще правиш избора приятелю, а не мацките ) чат ли си ) надявам се да си ме разбрал ) успех