.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

относно любовта,килограмите и живота по-нататък

Момчета,като чета или слушам някой ваши изказвания,просто.......Добре ,как може да оценявате момичетата само по външен вид и килограми.А другото не е важно,и ако някой момиче не се вписва в тея параметри край.....Независимо,че е умна,добра,с чар.Просто ви се чудя,ами ако ние,момичетата си изготвим няква тъпа схема за оценяване,тогава 85% от момчетата ще са сами.И защо харесваме по-големи момчета от нас?Щот за тях външността пак е важна,но не са се вманиачили за тая тема.Щот идеален човек няма,всеки си има комплекси.Например да разгледаме случая,че след време се ожените за супер привлекателно момиче,с перфектни мерки и супер красива.И взаимно страшно се обичате,ама идва моментът,в който решавате да си имате деца.И жена ви забременява,ражда ви едно съкровище.ама напълнява много и каквото и да прави,не може да отслабне.И вие какво?Ще я оставите,щот не ви се вписва в параметрите,вэпреки,че сте се кълняли,че супер много я обичате.И още нещо,супер странни са ми момчетата ,които не тръгват с някое момиче,само защото приятелите му я смятат за по-различна

Brrr tuka da iskaja kompetentno mnenie kato kritik :
    1. Mnoo ama mnoo ot momi4etata ne stawat za ni6to ne goworime samo za wan6en wid ni6to 4e sa skumrii powe4eto a kato w glawata nqma nikoi prosti sa ! W zawisimost ot towa samite wie kam koi klas se slagate taka wi waspriemat i drugite ako se mislite za nekoia gadna (sorka gori6) .
    2.Kak izglejda edno momi4e e napalno w neinite race !!!Ako se poddarja sportuwa ima normalna higiena i slaga grim(ne mnoo ) nqma nachin da ne si s perfekten wanshen vid.A dori i da ne si tolkowa hubawa dori sled kato se poddarjash waji prawiloto (za wseki wlak si ima patnici) e moje da e malko staro no e dosta prawilno ,wseki 4owek waspriema po razli4en na4in oklnite i moje na nqkoi edin 4owek da mu se stori hubaw na drug da mu se widi 4e e batiiiii grozila.
    3.A za towa 4e mom4etata sa6to ima golemi propadnalqci sa6to e werno no nqma na4in si4ki da sa hubawi (koi kak se uredi!)
    4.S twa 4e ako nqma6 wanshen wid ne te hareswat ne e werno sa wij powe4eto taka da se izraza nepriwlekatelni momi4eta ili mom4eta sa zubari ako wi e naprawilio wpe4etlenie ili hora koito nqmat wazmojnost da si poddarjat wan6niq wid a nqkoi pak sa tolko stresirani ot malki 4e sawsem sa se zanemarili i samo se waikat za6to gi hareswat samo hubawite!
    5.Kakto wsi4ki znaqt nqma na4in da ne se hareswat powe4e momi4etata po krasota za6toto kakwo wijda 4owek pyrwo toi wijda opakowkata i po kasno 4ak se razbira za watre6nosta i potencqla.Pak i ot opit znam 4e ne 4ak tolkowa hubawite imat mnogo po prodaljitelni wraski i mnogo po dobri! Poradi razbiraemi za was pri4ini!
    6.A za twa kato se ojeni6 za hubawa jena i tq rodi i stane debela:
    MM twa e mnogo 4esto sre6tano zatowa powe4eto semeistwa si iznewerqwat za6toto sled braka ne sled rajdaneto a i dori sled braka powe4eto ot jenite (ili majete) se otpuskat kakto kazah spirat da se poddarjat i ka4wat kilogrami ot tam towa se odrazqwa po nqkakaw na4in na 4ustwata koito 4ustwat i dwamata i nqma na4in da ne se raspadne lubowta kolkoto i silna da e tq .Zatowa otnowo kazwam w osnowata na wsi4ko e 4owek da se poddarja poddarja li se toi winagi 6te e priwlekatelen za drugite !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Donidarko
    Brrr tuka da iskaja kompetentno mnenie kato kritik :
    1. Mnoo ama mnoo ot momi4etata ne stawat za ni6to ne goworime samo za wan6en wid ni6to 4e sa skumrii powe4eto a kato w glawata nqma nikoi prosti sa ! W zawisimost ot towa samite wie kam koi klas se slagate taka wi waspriemat i drugite ako se mislite za nekoia gadna (sorka gori6) .
    2.Kak izglejda edno momi4e e napalno w neinite race !!!Ako se poddarja sportuwa ima normalna higiena i slaga grim(ne mnoo ) nqma nachin da ne si s perfekten wanshen vid.A dori i da ne si tolkowa hubawa dori sled kato se poddarjash waji prawiloto (za wseki wlak si ima patnici) e moje da e malko staro no e dosta prawilno ,wseki 4owek waspriema po razli4en na4in oklnite i moje na nqkoi edin 4owek da mu se stori hubaw na drug da mu se widi 4e e batiiiii grozila.
    3.A za towa 4e mom4etata sa6to ima golemi propadnalqci sa6to e werno no nqma na4in si4ki da sa hubawi (koi kak se uredi!)
    4.S twa 4e ako nqma6 wanshen wid ne te hareswat ne e werno sa wij powe4eto taka da se izraza nepriwlekatelni momi4eta ili mom4eta sa zubari ako wi e naprawilio wpe4etlenie ili hora koito nqmat wazmojnost da si poddarjat wan6niq wid a nqkoi pak sa tolko stresirani ot malki 4e sawsem sa se zanemarili i samo se waikat za6to gi hareswat samo hubawite!
    5.Kakto wsi4ki znaqt nqma na4in da ne se hareswat powe4e momi4etata po krasota za6toto kakwo wijda 4owek pyrwo toi wijda opakowkata i po kasno 4ak se razbira za watre6nosta i potencqla.Pak i ot opit znam 4e ne 4ak tolkowa hubawite imat mnogo po prodaljitelni wraski i mnogo po dobri! Poradi razbiraemi za was pri4ini!
    6.A za twa kato se ojeni6 za hubawa jena i tq rodi i stane debela:
    MM twa e mnogo 4esto sre6tano zatowa powe4eto semeistwa si iznewerqwat za6toto sled braka ne sled rajdaneto a i dori sled braka powe4eto ot jenite (ili majete) se otpuskat kakto kazah spirat da se poddarjat i ka4wat kilogrami ot tam towa se odrazqwa po nqkakaw na4in na 4ustwata koito 4ustwat i dwamata i nqma na4in da ne se raspadne lubowta kolkoto i silna da e tq .Zatowa otnowo kazwam w osnowata na wsi4ko e 4owek da se poddarja poddarja li se toi winagi 6te e priwlekatelen za drugite !!!

Dobre 4e ti se e pisalo shtoto men me murzeshe suglasen sum
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Guest
    Хубо де може да не е 1.80 и 50 кг или нещо от сорта манекенка мое да е 55 кг и малко по -ниска все пак правим малки изключения.А то ако е тъпа пък за какво ни е а ако неможе да готви изобщо да не се и опитва.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Хубо де може да не е 1.80 и 50 кг или нещо от сорта манекенка мое да е 55 кг и малко по -ниска все пак правим малки изключения.А то ако е тъпа пък за какво ни е а ако неможе да готви изобщо да не се и опитва.
    ако ти бърше и гъза цена няма да има!

Guest
    АХаххахах не мерси стига ми да ми лиже патката все пак мерси за предложението.

Повече от фен
    hahahahahaha mda ima neshto takova
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

аз нямам претенции. любовта няма граници, нито в килограми, нито в каквото и да било друго.

Qdosana
    Guest
    otvratitelen si 4ove4e,...draifa mi se ot tebe

Голям фен
    Град
    София
    абе то и за момичетата важи същото... и аз по външен вид си ги избирам па после глеам акъла...

Guest
    уви,за повечето мъже е важно момичето/жена им да има стегнат задник,колеми гърди,дълги крака и да обича да прави секс денонощно...
    това Е важно,но не чак толкова,че по него да избираш...

Цитирай Първоначално написано от martinnest
    аз нямам претенции. любовта няма граници, нито в килограми, нито в каквото и да било друго.
    Напално съм съгласен с теб!!! =D>
    LoVe Is A Name SeX is A GaMe ForGet the NaMe PlAy ThE GaMe!!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    a we nema kvo da sporim-vun6niq vid e adksi vajen i da,pove4eto mom4eta gledat samo tva.Ama ako trq da si govorim 4estno momi4etata sme su6tite.a za kg-emi ako si 200 kg svinq mnoo qsno 4e ne se vpisva6 v normite
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Въпросът е там, че вие разсъждавате за нас по същия начин - не казвам че не можете да се влюбите в човек който не е най добре физически - но вие няма да имате възможност тъй като вие ще го подминете "като малка гара" !!! съгласен съм с Donidarko

Град
    на луната

-

Nz s parvata 4ast ne sym syglasna... sveta se promenq i ve4e ima mn mn razli4ni mom4eta koito haresvat i ocenqvat razli4ni momi4eta... edni moi priqteli sa jiv primr toi e super pi4 a tq e.. meko kazano debela i kvo obi4at se i sega 6te pravqt godej... i az ne sym miss balgariq ama i men me haresvat nqkoi mom4eta... za vseki vlak si ima patnici i mrazq momi4eta koito prodaljavat starata pesen na nov glas "mom4etata ne me haresvat 6ot sam debela" "mom4etata sa praseta za6toto haresvat samo slabikrasivi momi4eta" MOMI4ETA STEGNETE SE! osaznaite se ne e taka! majete ne sa takiva kakvito gi izkarvame

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Za vseki vlak si ima pytnici. Ne mojem da kajem to4no opredeleno dali Mom4etata ili MOmi4etata ne haresvali pulni partniori.Zavisi ot samite harakteri i ot samite hora. Zavisi i ot tova v kakva kompaniq si za6toto i tq mnogo vliqe na ob6toto mnenie.Ima mnogo momi4etata deto hodqt s grozni mom4eta... no ne im puka.. su6to ima strahotni mom4eta koito hodqt s grozni momi4eta... no qvno sa vlubeni.Vajnoto e tova... a ne tova koi kak izlgjeda. Ima i tova 4e kato si nameri6 gadje se otpuska6, za6toto znae6 4e to si te haresva... i v krana smetka ka4va6 kilogrami.. tova ne uzna4ava 4e trqbva da skusate 6tom se obi4ate.NO pak kazvam ima si hora i hora... zavisi ot tova na kakvi popadne6!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Момиче (авторката),с тея комплекси едва ли ша са промениш нещо.Много ясно,че винаги са забелязва първо външния вид и ако момчето/момичето ти хареса чак тогава започваш да го опознаваш.Недей казва момчетата са такива,онакива...момчета,мо ичета,всички гледат първо човека срещу тях как изглежда и след това предприемат нещо.Проблема ти според мен е,че трява да спреш да си мислиш "лелее колко съм зле",защото ако само за това мислиш и околните няма да останат по-назад.Щом искаш да те харесват момчета еми погрижи се за външния си вид.Наложи си режим на хранене,спортувай редовно,ако имаш проблем с кожата са мажи със съответното лекарство,къпи са по 1-2 пъти на ден,обличай се добре ...След време като почнеш да са харесваш сама ще ти са повиши самочувствието и околните ша забележат промяната,а и отношението на момчетата ще се промени,ако самочувствието ти е с покритие де .Така,че стига обвинява момчетата за лошия си външен вид ами сама са промени,всичко става с воля,ако искаш нещо ще намериш начин да го постигнеш.Успех

Guest
    Проблема за "харесването" ( не знам как да го нарека просто) дължи корените си още от периода на пещерните хора. Тогава оцеляването е било много трудно и жените и мъжете са развили някои "специфични" белези, които да показват дали имат добри гени или не. Добрите гени означават оццеляване на потомството и запазване на рода. В тоз ред:
    1. Различнити видове оцветяване на косите и очите. Хората от пецерната ера са се изправили с един голам проблем. Оцеляването. Мъжете са ходели на лов, а жените са стоели у дома. Разбирате, че малко са били оцелелите мъжки индивиди ( при наличието на достатъчно "гладни" хищници) и затова жените са развили някои особени белези. Русата коса и сините очи- тези жени са показвали наличието на различни (мутирали гени) и това е впечатлявало мъжете. Така от своя страна жените са имали по-голям шанс за здраво, право и осигурено от генна страна поколение (всичко това което пиша не е било разбирано от тези праисторически хора, а е било генетично заложено)
    2.Големите гърди. Никой и днес няма реална представа защо мъжете предпочитат големите гърди. Някои учени го свързват с Едиповия комплекс.( сещате се нали) "рационално" обяснение за това защо гърдите на жените са по-големи от необходимото за кърмене Няма. В универсални( незнам, не ги разбирам, може би са американски) мъжете предпочитат гърди с размер С докато повечето жени имат размер В. Не се безпокойте- мъжете ( аз вклячително) обичат гърдите независимо колко са големи.
    3.Симетрията или добрите стари ГЕНИ . В периода на Юношеството (пубертета) тялото неспирно се променя. Развиват се нервната и половата система, младият човек се изгражда като личност, има собствена позиция, сега по важното- развиват се вторичните полови белези (не се чудете, имах контролна по биология наскоро) или по-точно- при момчетата:
    развитие на мускулите и гръдният кош, характерно окосмяване удебеляване на гласа и др
    -при момичетата-развитие на млечните жлези( познатите ни гърди)
    по-слабата мускулатура и пак окосмяване и др.
    Та тогава тялото ни се бори да поддържа симетрията и то не къде да е а на лицето. Болестите, наследствените заболявания или малшанса-лошите гени са отразяват на всичко това. Добрата симетрия на лицето означава добри гени-оттам добра устойчивост към заболявания и по-здраво поколение(деца).Кой от двата пола разчита тази симетрия по-добре. Да, познахте- жените, разбира се.Те ще носят плода 9(10 лунарни--от по 28дни) месеца и това няма да е съвсем лесно. Така че те имат механизъм, кйто да ги защити от (много е вулгарно, но е истина)
    износване на нездрави гени.Симеррия и как да проверим до колко са симетрични лицата ни. Всъщност се изискват умения за работа с фотошоп джимп2 или някоя подобна.Снимката се разрязва и се правят огледални образи на двете половини. Ако лявата и дясната половини са идентични значи сте късметлии( благодарете на мама и тати).
    Разчитането на лицето става за около секунда, секунда и половина. Да малко, но достатъчно. Например ако някое момче или момиче на улицата ви хареса още от пръв поглед значи сте разчели симетрията и сте определили добрите гени.
    Добри гени означава различни гени( колкото повече вариации толкова по-голяма устойчивост към заболявания) Има един период при жената през който отпадат всякакви симетрии и други подобни идиотщини. Да ОВУЛАЦИЯТА или когато жената може да забременее. Тогава тя се ръководи изключително от своя нос и так определя вероятният партньор. Миризмата на тялото( пот) показва вида на имунната ти система ( първа бариера пред заболяванията) и ако тя е различна то двата вида имунни системи ще се смесят в една по-добра( секс---бебе)
    Гените също определят какво ще е тялато ти. Колкото по-добри гени, толкова по-добро тяло. Ако искате мога да ви разкажа още по темата, също и за влюбването, любовта. Ако искате- направете една темичка.
    Информация--хиляди интернет сайтове, научни организации и институти, учебник по биология за 8 клас и малко прекаляване с Дискавъри. mitakas
    P.S.извинете за правописа и пунктуацията (липсват запетаи и са разменеенни някои букви ) но е 1.27 през нощта и ми се спи.
    Лека нощ.

FiRe_LaDy
    Guest
    Prava si,no naistina ima mnogo po inteligentni i dobri momi4eto deto sa po pylni ot teq slabite,deto sa kato kukla barbi.Ne butvat ni6to - slu4aino da ne si s4upqt nqkoi noket,4e e bolka za umirane.No kato gledam mom4etata ot moq grad - pove4eto sa po - slabi4ki,a ne nqkoi debeli i moje bi zatova ne iskat po - pylni momi4eta,za6toto naistina 6te e sme6no nqkoi slabi hubav pi4 da e s nqkoq macka,koqto e dva pyti kolkoto nego.I vse pak si prava,4e ne trqbva da ni ocenqvat samo po vyn6en vid.Za6toto men to4no po tova me ocenqvat vinagi i mnogo 4esto ostavat razo4arovani ot haraktera mi(golqm inat sam )No v kraina smetka gubqt mom4etata

от авторката
    Guest
    Азащо си мислиш,че аз имам комплекси?Просто исках да си изкажа мнението!Аз имам много приятелки,които не са дебели,но не са и високи 1,78-50кг.И просто исках да поразсъждавам за тея неща и да чуя вашето мнение.Все пак всеки има право на глас. Прависте,че има и не много симпатични момичета,които даже не се стараят да станат по-симпатични.Не се гримират,обличат ужасни дрехи,съвсем неподходящи за фигурата им.Има разбира се и момчета,които съвсем не следят за себе си.Прави сте,като казахте,че за всеки влак си има пътници.често се ссрещат случаи,когато момчето е супер пич,а момичето е по-безлично.Но той я обича.....................[/b]

Abe momicheta ta kwo se panete i wikate 4e ne wi hareswame e to ako ne ste hubawi kak da wi haresame raspiskali se 4e gledame samo wan6niq wid (koeto e po4ti wqrno) No mnoo izwinqwaite no wie GLEDATE ama absolutno po sa6tiq na4in i koeto momi4e kaje 4e ne e taka ia priznawam za palnata lajkinq taka 4e spored mene koito pi6ti 4e mom4etata hareswat zamo hubawi momi4ete (nema grozni da hareswat) TOI SI E KOMPLEKSIRAN GROZIL

Прав си!Наистина няма перфекни неща ама всеки и момичета и момчета търсят нещо по-добро и никога не оценяват тва което имат до себе си...Но така е остроен света!И аз така искам нещо перфекно ама аз не съм перфекна..мога да съм мн салдка със страхотно тяло,да съм умна но характера ми е ужасен...Просто не трява да се търсят такива момичета или момчета.Според мен характера е по-важен...по важно е какъв си от вътре,а не от вън!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    аз си знаеш че няма да го прочетете това дългото
    да слабите се вървят по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си