Brrr tuka da iskaja kompetentno mnenie kato kritik :
1. Mnoo ama mnoo ot momi4etata ne stawat za ni6to ne goworime samo za wan6en wid ni6to 4e sa skumrii powe4eto a kato w glawata nqma nikoi prosti sa ! W zawisimost ot towa samite wie kam koi klas se slagate taka wi waspriemat i drugite ako se mislite za nekoia gadna (sorka gori6) .
2.Kak izglejda edno momi4e e napalno w neinite race !!!Ako se poddarja sportuwa ima normalna higiena i slaga grim(ne mnoo

) nqma nachin da ne si s perfekten wanshen vid.A dori i da ne si tolkowa hubawa dori sled kato se poddarjash waji prawiloto (za wseki wlak si ima patnici) e moje da e malko staro no e dosta prawilno ,wseki 4owek waspriema po razli4en na4in oklnite i moje na nqkoi edin 4owek da mu se stori hubaw na drug da mu se widi 4e e batiiiii grozila.
3.A za towa 4e mom4etata sa6to ima golemi propadnalqci sa6to e werno no nqma na4in si4ki da sa hubawi (koi kak se uredi!)
4.S twa 4e ako nqma6 wanshen wid ne te hareswat ne e werno sa wij powe4eto taka da se izraza nepriwlekatelni momi4eta ili mom4eta sa zubari ako wi e naprawilio wpe4etlenie ili hora koito nqmat wazmojnost da si poddarjat wan6niq wid a nqkoi pak sa tolko stresirani ot malki 4e sawsem sa se zanemarili i samo se waikat za6to gi hareswat samo hubawite!
5.Kakto wsi4ki znaqt nqma na4in da ne se hareswat powe4e momi4etata po krasota za6toto kakwo wijda 4owek pyrwo toi wijda opakowkata i po kasno 4ak se razbira za watre6nosta i potencqla.Pak i ot opit znam 4e ne 4ak tolkowa hubawite imat mnogo po prodaljitelni wraski i mnogo po dobri! Poradi razbiraemi za was pri4ini!
6.A za twa kato se ojeni6 za hubawa jena i tq rodi i stane debela:
MM twa e mnogo 4esto sre6tano zatowa powe4eto semeistwa si iznewerqwat za6toto sled braka ne sled rajdaneto a i dori sled braka powe4eto ot jenite (ili majete) se otpuskat kakto kazah spirat da se poddarjat i ka4wat kilogrami ot tam towa se odrazqwa po nqkakaw na4in na 4ustwata koito 4ustwat i dwamata i nqma na4in da ne se raspadne lubowta kolkoto i silna da e tq .Zatowa otnowo kazwam w osnowata na wsi4ko e 4owek da se poddarja poddarja li se toi winagi 6te e priwlekatelen za drugite !!!