- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za belezite na bremenostta
ei hora razteja na gurdite i korema belezi li sa na bremenost pravih si test4e i pokaza 4e ne sum bremenna no tva me pritesnqva
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
gurdite narastvat dosta, v posledsvie i korema......
а цикъла ти как е ? в смисъл - идва ли (дойде ли ) на време ?
2 т. от правилника. Бан на профил
mi ne
Ами...
Направи си още един тест.
Върви на лекар.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
и аз викам още 1 тест ,после лекар !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
po princip bremenostta idva i s dr simptomi i mislq 4e predi zabelejimo da porasnat korema i gyrdite se poqvqva sutre6no nerazpolojenie i taka natatyk...pyk narastvaneto na korema i gyrdite moje i da e prosto ka4vane na nqkoe dr kilceno vse pak 6tom ti zakysnqva pravi vtori test i vyrvi na lekar...e vse pak dano ne si bremenna
DoN't WoRRy, Be HaPPy
opsss mai nqkoi 6te ima bebe....test test test 6uar 4ek xax
Гърдите не нарастват като гъби при бременност, увеличават се постепенно. Гърдите нарастват леко, когато ще ти идва.
Вобще идвало ли ти е от последният полов акт!!И теста за да е най-сигурен се прави сутрин при първото пишкане!!!!
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Пфф белези...тфа определено не е най-точната дума в случая...пробвай със симптоми по-разбрано ще звучи
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
I kakvo stana v krai na smetka?![]()
kaji kak se razviva slu4eia de macka![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi o6te ne mi e do6lo
vuprosut sega e s kolko ti zakusnqva!?? ako e pove4e ot 10 dena o6te edin test za predpo4itane 6uar 4ek! nai sigurni sa ne za drugo! i posle na lekar nezavisimo dali testa e polojitelen ili otricatelen!
black cat or white cat,that is the question!!!
mi dneska e to4no desetiqt den
ami mace idi si vzemi edno test4e i utre rano sutrinta si go napravi! ako e otricatelno iz4akai o6te nqkolko dena i hodi na lekar! ako e polojitelen vednaga pri ginekologa!!! tova e drug izbor nqma6!
black cat or white cat,that is the question!!!