- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malak li e toi za men
ami az sum na 21 i ot skoro hodq s edno mom4e na 16 dali ne e tvurde malak za da pravim sex?
AMI SPRED MEN E MALUK NO LUBOBTA NQMA GRANICI I AKO PRECENQVASH 4E NE E E MALUK ZA TEB PRAVETE SEX AKO TOLKOVA MNOGO VI SE PRAVI !
ти мани секса ми на акъл не е ли малък?!![]()
Ако съдя по това какви въпроси задаваш стигам до заключението, че по-скоро ти си малка.
fani si kaka da te otraka... ako misli6 4e ne e malak e 6tom hodi6 s nego ne bi trqqlo da e malak da izglejda ili da misli kato malak ti preceni..no lo6o nqma v tova da go napraite
![]()
За любовта няма граници и прегради така че правете това което ви харесва и да не ви пука!
kakvo tr da oznachava tova ?Първоначално написано от Lili84
vse pak vie ste gadjeta nali?t.e. ti si go haresala taka ili inache,zashto da e malak,shtom ste zaedno i si se haresvate ne bi trqbvalo da ima nikakav problem
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Правете го, какво чакаш ние да ти казваме![]()
2т. забрана за ползване на профил
абе наеби го момчето.. не можеш да си представиш колко щастлив можеш да го направиш...![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
dae lo6o nema pravete si sex pak ko vi puka nema zna4enie tam nekvi 3 godini li kolko sa nema zna4enie kakto i dae napalno sam saglasen s 1 mnenie po gore ti si go haresala zna4i e napulno normalno da pravite sex
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
Очарован съм от характера на това момиче. Искам тази тема да се чете за да видят другите момичета на кого трябва да се възхищават ---> на една истинска жена, не на някоя курва или детски г**, както тия момичета, който тръгват с по-големи от тях. =D>Първоначално написано от Lili84
Ха-ха-ха ако мислиш,че едно 16 годишно момче би те задоволило,защо пък не.Ама аз кво ли се чудя уверила съм се,че всичко е възможно на този свят.И ми е малко странно как така пък не можеш да си хванеш дори и за 1 вечер един мъж все пак си на 20![]()
ami zavisi ti kak vuzpriema6 ne6tata...spored men ne e maluk i ako tolko mnogo vi se prai sex,ami praveteLubovta nqma vuzrastovi ograni4eniq....
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ama dano da e rabotliv pone xax![]()
Club Memphis
земи ме мене аз не съм малък за секс ...
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Не виждам ква е ричината да смяташ че е малък тъй като на 16 той най-вероятно вече си се праска и невиждам къв е проблема да го направите
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
напълно те подкрепям! БРАВО ;]Първоначално написано от CCCP
NZ SPORED MEN E MALAK AMA GLEI SQ IMA MNOGO HORA KOITO UMSTVENO SE RAZVIVAT DOSTA B1RZO AZ BIH KAZAL 4E ZA EDNI NE6TA S1M NA 40 ZA DR NA 8 AMA NE I NA 18![]()
![]()
![]()
Ми няма лошо, правете секс, но после не си прави напразни надежди за връзка и т.н. Просто секс и това е. Не вярвам да имате някакви чувства един към друг ...![]()
Защо?Първоначално написано от DeSsY`
да,наистина,защо да нямат чувства?!?! както се казва за любовта граници нямаПървоначално написано от `Death`Whore`
та то дори кучето ми май е влюбено в приятеля ми или поне така се държи,нз какво й е в главата,така,че опредлено няма граници
![]()