.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Lili84
    Guest

malak li e toi za men

ami az sum na 21 i ot skoro hodq s edno mom4e na 16 dali ne e tvurde malak za da pravim sex?

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    AMI SPRED MEN E MALUK NO LUBOBTA NQMA GRANICI I AKO PRECENQVASH 4E NE E E MALUK ZA TEB PRAVETE SEX AKO TOLKOVA MNOGO VI SE PRAVI !

Голям фен
    Град
    София
    ти мани секса ми на акъл не е ли малък?!

Фен
    Град
    В най - якия град
    Ми деазнам аз съм правил секс само с по големи момичета , и бих казъл , че няма да е лошо , тъкмо да му вкараш малко опит ааа ууу , и доста самочувствие ще добие това момче, което хич не е лошо , в днешно време да имаш самочувствие е най - важно !

Guest
    Ако съдя по това какви въпроси задаваш стигам до заключението, че по-скоро ти си малка.

Повече от фен
    fani si kaka da te otraka... ako misli6 4e ne e malak e 6tom hodi6 s nego ne bi trqqlo da e malak da izglejda ili da misli kato malak ti preceni.. no lo6o nqma v tova da go napraite

Град
    Варна
    За любовта няма граници и прегради така че правете това което ви харесва и да не ви пука!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не, не мисля че е малък

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: malak li e toi za men

Цитирай Първоначално написано от Lili84
    ami az sum na 21 i ot skoro hodq s edno mom4e na 16 dali ne e tvurde malak za da pravim sex?
    kakvo tr da oznachava tova ? vse pak vie ste gadjeta nali?t.e. ti si go haresala taka ili inache,zashto da e malak,shtom ste zaedno i si se haresvate ne bi trqbvalo da ima nikakav problem
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правете го, какво чакаш ние да ти казваме
    2т. забрана за ползване на профил

kvo zna4enie imat godinite?

[size=10][b]

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    абе наеби го момчето.. не можеш да си представиш колко щастлив можеш да го направиш...
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

dae lo6o nema pravete si sex pak ko vi puka nema zna4enie tam nekvi 3 godini li kolko sa nema zna4enie kakto i dae napalno sam saglasen s 1 mnenie po gore ti si go haresala zna4i e napulno normalno da pravite sex
    obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal

Град
    CCCP

Очарован съм от характера на това момиче. Искам тази тема да се чете за да видят другите момичета на кого трябва да се възхищават ---> на една истинска жена, не на някоя курва или детски г**, както тия момичета, който тръгват с по-големи от тях. =D>

Фен
    Град
    Еverywhere
    Ха-ха-ха ако мислиш,че едно 16 годишно момче би те задоволило,защо пък не.Ама аз кво ли се чудя уверила съм се,че всичко е възможно на този свят.И ми е малко странно как така пък не можеш да си хванеш дори и за 1 вечер един мъж все пак си на 20

Супер фен
    ami zavisi ti kak vuzpriema6 ne6tata...spored men ne e maluk i ako tolko mnogo vi se prai sex,ami pravete Lubovta nqma vuzrastovi ograni4eniq....

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

ama dano da e rabotliv pone xax

Club Memphis

земи ме мене аз не съм малък за секс ...
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Не виждам ква е ричината да смяташ че е малък тъй като на 16 той най-вероятно вече си се праска и невиждам къв е проблема да го направите

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от CCCP
    Очарован съм от характера на това момиче. Искам тази тема да се чете за да видят другите момичета на кого трябва да се възхищават ---> на една истинска жена, не на някоя курва или детски г**, както тия момичета, който тръгват с по-големи от тях. =D>
    напълно те подкрепям! БРАВО ;]

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Не е малък, щом ти се става детска учителка, действай го. Ако въобще ти е верна темичката

NZ SPORED MEN E MALAK AMA GLEI SQ IMA MNOGO HORA KOITO UMSTVENO SE RAZVIVAT DOSTA B1RZO AZ BIH KAZAL 4E ZA EDNI NE6TA S1M NA 40 ZA DR NA 8 AMA NE I NA 18

Повече от фен
    Ми няма лошо, правете секс, но после не си прави напразни надежди за връзка и т.н. Просто секс и това е. Не вярвам да имате някакви чувства един към друг ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Не вярвам да имате някакви чувства един към друг ...
    Защо?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Не вярвам да имате някакви чувства един към друг ...
    Защо?
    да,наистина,защо да нямат чувства?!?! както се казва за любовта граници няма та то дори кучето ми май е влюбено в приятеля ми или поне така се държи,нз какво й е в главата,така,че опредлено няма граници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си