.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91

ре

амиии аз специално съм горе долу в такава среда че имам възможност да пробвам еми пробвал съм някой неща ...:
    MDMA... Кока... нали трева ясно ... вече от нея дивачки и шанота монополи... ам игли не съм и няма ... гиба на няколко пъти но избягвам Кактуси... амфи... най-често се намират ... хах ... даже мисля че по едно време бях пробвал да видя какво е ... лепило и бронз ... но по принцип избягвам такива неща ... съвет: недейте не че няма кирия има и то страхотна но не е хубаво за хора със слаба психика , лесно се пристрастряват и просто става грозно ... според мен лично алкохола си е съвсем удачен вариант на вещества с отпускащо действие тва текила водка биричка ... просто ... знаеш си че ще те хване ... ей това като цяло ...да
    Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!

Град
    Balagria/Sofia
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Само тревица.Става ми супер айляк и много весело.Супер яко е.Ама като му ине действието някой път ми става кофти
    Нормално е просто спичаш. Тва си е регламенторан период.
    Only God will judge me!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    редовно си бия амфети
    Хаха сигурно и ги смъркаш, а може би си ги и завираш в задните части.
    Боже господи, тези лапета, какво толкова им доставя кеф да се похвалят ( или по-скоро да лъжат ), че са пробвали някакви наркотици. Не виждам смисъл...

Guest

Re: kakvi narkotici ste probvali

Цитирай Първоначално написано от XpensivE
    Ми опитвал съм X (екстази) един път. Горе долу скъп наркотик около 30лв. хапчето.
    Има и доста по-евтини бонбонки

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    пичове само едно мога да ви кажа
    въпроса към мене треа да е кво не сам пробвал
    хахахаххаха ами ко да се прави наркоман сам
    според някои хора ама само едно мога да ви кажа
    ХЕРОИН не сам пробвал и не мисля да пробвам
    и няма да пробвам
    начи квото може да се земи от аптеката съм ко зимал
    ахххаахххаххаххахахха правим си партита яки и КОНФ(като изварa[aако разбирате кво ви казвам] по шепа на масата
    Пико за путките(от пико се превазбуждаш супер много и докът свършиш веднъж пуката е свършила 10 пъти[веднъж се бяхме изгаврили с един обитак начертахме му пико и му пуснахме една мацка и оня се изхвърля като магаре хаxaxaxaxха вкара го 10 пъти и се изхвърля хахха бахти гаврата]
    аве тва не го препоръчвам на момиченцата щото ша станат нимфонаки от малки )Бонбони(МикиМаус Кенгуру [на анфет основа])и кокаин на кристали(крек) аве ко да ви кажа нз вече ко говоря затва по добре да замълча

ne sam probvala ne mislq i da probvam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wu-Tang
    пичове само едно мога да ви кажа
    въпроса към мене треа да е кво не сам пробвал
    хахахаххаха ами ко да се прави наркоман сам
    според някои хора ама само едно мога да ви кажа
    ХЕРОИН не сам пробвал и не мисля да пробвам
    и няма да пробвам
    начи квото може да се земи от аптеката съм ко зимал
    ахххаахххаххаххахахха правим си партита яки и КОНФ(като изварa[aако разбирате кво ви казвам] по шепа на масата
    Пико за путките(от пико се превазбуждаш супер много и докът свършиш веднъж пуката е свършила 10 пъти[веднъж се бяхме изгаврили с един обитак начертахме му пико и му пуснахме една мацка и оня се изхвърля като магаре хаxaxaxaxха вкара го 10 пъти и се изхвърля хахха бахти гаврата]
    аве тва не го препоръчвам на момиченцата щото ша станат нимфонаки от малки )Бонбони(МикиМаус Кенгуру [на анфет основа])и кокаин на кристали(крек) аве ко да ви кажа нз вече ко говоря затва по добре да замълча
    ДХМ под формата на Демефан, пробвал ли си? Какво количество и какви ефекти са се получили?

Град
    Добрич
    марихуана само сам пробвала ама вече от година и половина не пуша!
    Представям източната част идваме на власт с яко реге
    ауайа ауайа...

абе кво има,дори когато няма нищо винаги има какво да земеш от баба...

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

nqma znachenie
    Guest
    XpensivE написа:
    Ми опитвал съм X (екстази) един път. Горе долу скъп наркотик около 30лв. хапчето. . -> xaxa bate baq sa te izgyrbili ima nqma 20 kinta otgore no nqma znachenie..moje bi i ti si 1 ot mnogoto lyjlivi gyzari xaxaxa.. probval sym.. masur .. amfet ..hapove i koka..masura ne mi haresva i ne go pushaamfetamina e laina xaxa ne e narkotik a stimulant..prosto dava energiq..glupava rabota.. mnogo otdavna e bil razreshen...hapovete ot vreme na vreme po party-ta v diskoteki i nikyde drugade...probval sym-> in qn,bakardi,armani,kengyry,zvezda 2 vida,miki mays,diamant,surce,bqlo mitsubishi mn mi e chudno zashto vsichki si mislqt che kato napishat che sa probvali nqkakuv narkotik i sa gyzari xaxaxaaxa gledam na polovinata koito ste pisala "probval sym aNfeti" pishe se amfetamin - aMfet ne mislq che kato sym vzimal narkotici sym kompleksar naprotiv xaxa smeshni ste ei takiva dori koito ne sa probvali a inache go davat mnogo razbirachi..osyznaite se ne govorete za neshto bez da ste go opitali kato ne razbirate ne se obajdaite nepodgotveni..stavate smeshni.. veche ne vzimam nishto.. no i ne syjelqvam che sym vzimal..!

Guest
    chakaite da doide kaka vi lina15 da vidite kvo e da drusash naistina !!! \/ \/ \/

Guest
    аз пък съм сигурен че почти всички които пишат че са шмъркали кока или лъжат или тях са ги излъгали
    хора разберете че в б-я чиста кока няма , има само разни амфетамини/кофеин/ефедрин с примеси от от този дар от бога

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Тука е сбор на професионалните разбирачи

тревица... амфетки... хапове това съм опитвала

nqma_znachenie
    Guest
    haha ostai ostai vsichki sa mn naprede i mn razbirat.. xaxa are kvo li se habq da pisha jivi zdravi dori nz zakvo vlqzoh v toq forum xaxa

Мега фен Аватара на machoka
    Без подобни теми!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си