- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvi narkotici ste probvali
амиии аз специално съм горе долу в такава среда че имам възможност да пробвам еми пробвал съм някой неща ...:
MDMA... Кока... нали трева ясно ... вече от нея дивачки и шанота монополи... ам игли не съм и няма ... гиба на няколко пъти но избягвам Кактуси... амфи... най-често се намират ... хах ... даже мисля че по едно време бях пробвал да видя какво е ... лепило и бронз ... но по принцип избягвам такива неща ... съвет: недейте не че няма кирия има и то страхотна но не е хубаво за хора със слаба психика , лесно се пристрастряват и просто става грозно ... според мен лично алкохола си е съвсем удачен вариант на вещества с отпускащо действие тва текила водка биричка ... просто ... знаеш си че ще те хване ... ей това като цяло ...да![]()
Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!
Нормално е просто спичаш. Тва си е регламенторан период.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Only God will judge me!
Хаха сигурно и ги смъркаш, а може би си ги и завираш в задните части.Първоначално написано от Анонимко
Боже господи, тези лапета, какво толкова им доставя кеф да се похвалят ( или по-скоро да лъжат ), че са пробвали някакви наркотици. Не виждам смисъл...
Има и доста по-евтини бонбонкиПървоначално написано от XpensivE
пичове само едно мога да ви кажа
въпроса към мене треа да е кво не сам пробвал
хахахаххаха ами ко да се прави наркоман сам
според някои хора ама само едно мога да ви кажа
ХЕРОИН не сам пробвал и не мисля да пробвам
и няма да пробвам
начи квото може да се земи от аптеката съм ко зимал
ахххаахххаххаххахахха правим си партита яки и КОНФ(като изварa[aако разбирате кво ви казвам] по шепа на масата
Пико за путките(от пико се превазбуждаш супер много и докът свършиш веднъж пуката е свършила 10 пъти[веднъж се бяхме изгаврили с един обитак начертахме му пико и му пуснахме една мацка и оня се изхвърля като магаре хаxaxaxaxха вкара го 10 пъти и се изхвърля хахха бахти гаврата]
аве тва не го препоръчвам на момиченцата щото ша станат нимфонаки от малки![]()
![]()
![]()
)Бонбони(МикиМаус Кенгуру [на анфет основа])и кокаин на кристали(крек) аве ко да ви кажа нз вече ко говоря затва по добре да замълча
ne sam probvala ne mislq i da probvam
ДХМ под формата на Демефан, пробвал ли си? Какво количество и какви ефекти са се получили?Първоначално написано от Wu-Tang
марихуана само сам пробвалаама вече от година и половина не пуша!
Представям източната част идваме на власт с яко реге
ауайа ауайа...
XpensivE написа:
Ми опитвал съм X (екстази) един път. Горе долу скъп наркотик около 30лв. хапчето. . -> xaxa bate baq sa te izgyrbili ima nqma 20 kinta otgoreno nqma znachenie..moje bi i ti si 1 ot mnogoto lyjlivi gyzari xaxaxa.. probval sym.. masur .. amfet ..hapove i koka..masura ne mi haresva i ne go pusha
amfetamina e laina xaxa ne e narkotik a stimulant..prosto dava energiq..glupava rabota.. mnogo otdavna e bil razreshen...hapovete ot vreme na vreme po party-ta v diskoteki i nikyde drugade...probval sym-> in qn,bakardi,armani,kengyry,zvezda 2 vida,miki mays,diamant,surce,bqlo mitsubishi
mn mi e chudno zashto vsichki si mislqt che kato napishat che sa probvali nqkakuv narkotik i sa gyzari xaxaxaaxa gledam na polovinata koito ste pisala "probval sym aNfeti" pishe se amfetamin - aMfet
ne mislq che kato sym vzimal narkotici sym kompleksar naprotiv xaxa smeshni ste ei takiva dori koito ne sa probvali a inache go davat mnogo razbirachi..osyznaite se
ne govorete za neshto bez da ste go opitali
kato ne razbirate ne se obajdaite nepodgotveni..stavate smeshni.. veche ne vzimam nishto.. no i ne syjelqvam che sym vzimal..!
chakaite da doide kaka vi lina15 da vidite kvo e da drusash naistina !!! \/ \
/ \
/
аз пък съм сигурен че почти всички които пишат че са шмъркали кока или лъжат или тях са ги излъгали![]()
хора разберете че в б-я чиста кока няма , има само разни амфетамини/кофеин/ефедрин с примеси от от този дар от бога![]()
Тука е сбор на професионалните разбирачи![]()
тревица... амфетки... хапове това съм опитвала
haha ostai ostai vsichki sa mn naprede i mn razbirat.. xaxa are kvo li se habq da pisha jivi zdravidori nz zakvo vlqzoh v toq forum xaxa
![]()