.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Haresa Mi v Dupeto

0oO Pepi
    Guest

Haresa Mi v Dupeto

zdraveite forumci.Zna4i moiata istoria e takava 4e az spah s mom4e ot moia klas tui kato biahme mnogo napu6eni i sega sajelqvam za tova No vaprosa e v tova 4e mi haresa mnogo da go use6tam v mene i neznam.PRedi tova sam spal s 6 momi4eta i si4ko be6e na 6.Haresvano mom4e sam no nenzam.prosto me e sram ot sebe si.I vse pak iskam da kaja na vsi4ki mom4eta da ne gi e strah da go poemat za6toto malko e sramno no nqma lo6o v tova ne6to.Az ne bih go povtoril pak s maj no bih masturbiral i neznam ako mi haresa 6te si prodaljavam da si go slagam.

Molq temata da ne se zatriva za6toto e seriozna i bih iskal da kaja na vsi4ki mom4eta koito go iskat da premahnat zadrajkite.

Guest
    ti na red li si e lice?Za mastrubaciqta sam saglasen pravq go no tova za poemaneto ti ne si v 4as ili prosto si s lqva rezba

Мега фен
    А ръгането на предмети в ануса е чисто хетеросексуално.

moje da si bisexual razii6 i ? blqx
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Повече от фен
    pff..... ne 4e ne6to ama tai si se izrazil da go ose6tam da e v men da go poemam 4ee.... aaa draifa mi se.... mastorbiraneto ne e ni6to stranno sqko mom4e go e pravelo i daje moje i sq da go pravi i ne samo mom4eta... aa tva da spi6 s mom4e e gadno no ima i takiva

Що бе хора лошо нема да искаш СЕКС и после пак. Ама тва да си на 6 и да почнеш да праиш секс не го разбирам ама аре бива. Обаче внимаваи МНОООГО такива като тебе като пораснат стават НИМФОМАНКИ или КУ"ВИ което не е добре. Но за са те поздравиявам щото аз колкото момичета познавам се са на мноние секс ше правия като стана на 350 А теа като тебе много ги уважавам

Повече от фен
    darkness tva e mom4e we kfa kurva moi da stane osven homo...

А ма ти си мом4е на такива като тебе им викаме педали или на кратго геиове и ги лин4уваме и обиваме с камани (поне аз )Как така нема нищо срамно НЕ Е ТАКА , а като ти кажа геи обиждаш ли се бе педал

Цитирай Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
    А ма ти си мом4е на такива като тебе им викаме педали или на кратго геиове и ги лин4уваме и обиваме с камани (поне аз )Как така нема нищо срамно НЕ Е ТАКА , а като ти кажа геи обиждаш ли се бе педал
    ot 4asti si prav ama ne tolkoz grubo e lek moje da se izrazi6 po normalno no ina4e i az sam na tva mnenie 4e tova e super gnusno i trqqqqqqqq si mn zle kvito sa si4ki geiove da go praqt tva
    obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lucho_16_bourgas
    офф.. ти си ПЕДАЛ в пълния смисъл на думата ве.. момче го ебало и ся ше си ръга некфи лайна в анала.. нямам думи..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Ама да мнооого е грозно аз не познавам човек които да е нормален (педалите не са нормални ,а лизбииките то то почти всички момичета са та нема да говоря за тиях ) Та мисалта ми е че не знам нормален човек които да не мо стане гадно като види на квото и да е било и както и да е педераси да се целуват а за СЕКС да не говоря че ми се драифа иако само като си го помисля

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    гаден мръсен долен наркоманизиран педал да не са те ебали за да си разплатиш дълговете е хахаххахахха мале ти си педал вече ве треа да се самоубиеш някаде
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Фен
    Град
    Varna

Re: Haresa Mi v Dupeto

Цитирай Първоначално написано от 0oO Pepi
    zdraveite forumci.Zna4i moiata istoria e takava 4e az spah s mom4e ot moia klas tui kato biahme mnogo napu6eni i sega sajelqvam za tova No vaprosa e v tova 4e mi haresa mnogo da go use6tam v mene i neznam.PRedi tova sam spal s 6 momi4eta i si4ko be6e na 6.Haresvano mom4e sam no nenzam.prosto me e sram ot sebe si.I vse pak iskam da kaja na vsi4ki mom4eta da ne gi e strah da go poemat za6toto malko e sramno no nqma lo6o v tova ne6to.Az ne bih go povtoril pak s maj no bih masturbiral i neznam ako mi haresa 6te si prodaljavam da si go slagam.

Molq temata da ne se zatriva za6toto e seriozna i bih iskal da kaja na vsi4ki mom4eta koito go iskat da premahnat zadrajkite.
    mersi 4ovek as nai6 ot koga iskah da go probvam ma sa pritesnqvah mersi mersi bratle 4e mi kaza 4e e qko

abe ti normalen li si izrazil si se super izvrateno ujas a do tva da si bisexual nqma da si parviq

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ae ebete se be, ma zakvo trqbva da puskash tema kolko ti e qko da te ebat? Toi koiito iska shte gi go probva

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA]f0r3v3r
    Цитирай Първоначално написано от lucho_16_bourgas
    офф.. ти си ПЕДАЛ в пълния смисъл на думата ве.. момче го ебало и ся ше си ръга некфи лайна в анала.. нямам думи..
    adski suglasen

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33986&start

dubre we hora,za kakvo tr vsichki da go narejdate???? ok,haresalo mu,haresalo mu,sq ko da napravim,pak i toi ne e pedal,ne vijdate li kakvo pishe,che NQMA da go napravi pak.pak ako iska da go pravi negova volq,aide stiga kritiki,jiveem v svobodna strana i vs ima pravo na izbor,dali da ebe ili da go ebat :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

tarsqt te
    Guest
    кво ти пука поне си си направил кефа,никои няма право да те съди,станалото станало,нема да лягаш да мреш я.еби си.мастурбираи си ти си знаеш,живота си е твои и прави квото ти душа иска.

tarsqt te
    Guest

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33986&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    dubre we hora,za kakvo tr vsichki da go narejdate???? ok,haresalo mu,haresalo mu,sq ko da napravim,pak i toi ne e pedal,ne vijdate li kakvo pishe,che NQMA da go napravi pak.pak ako iska da go pravi negova volq,aide stiga kritiki,jiveem v svobodna strana i vs ima pravo na izbor,dali da ebe ili da go ebat :P
    Bulka,absolutno saglasen s teb

Мария 8
    Guest
    Всички вие, които псувате горкото дете, сте една сган, една истинска паплач. Как може в началото на 21 век да сте толкова задръстени, толкова ограничени от собствените си наклонности? Какво като се кефите на момичета, по-добри ли ви прави това от него (тоя, който е пуснал темата)? Аз не се кефя на педали също, ама да ги обиждате по тоя начин е абсолютна простащина и проява на тотално ниска култура. И когато едно объркано момче има нужда от помощ, е хубаво да му дадете такава. А когато дава съвет, да се убедите дали изобщо е насочен към вас. Така че айде млъкнете, щото никое истински готино и независимо момиче няма да ви хареса такива едностранни и ограничени... заживейте в новото време бати...

Re: Haresa Mi v Dupeto

Цитирай Първоначално написано от 0oO Pepi

lele mamale ujas ujas ujas ... no shtom ti haresva si go pravi de \/

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си