.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

am iam edin problem i toi e sledniq

v daskalo ima 1 mn qko momi4e.purviq mi vapros e : naskoro se zapoznah s neq ta vaprosa mi e kak da i napravq predlojenie za seks. i vtoriqt mi varpos e ; az sam na 15 a tq na 12 6te bude li neredno ako prespq s neq?
    obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal

Мега фен
    1. Каниш я на детска дискотечка, там я натискаш и после я каниш в къщи.
    2. Гнусно е да предлагаш секс на петокласничка! Слез на земята!

Re: am iam edin problem i toi e sledniq

Цитирай Първоначално написано от nqma_zna4enie
    v daskalo ima 1 mn qko momi4e.purviq mi vapros e : naskoro se zapoznah s neq ta vaprosa mi e kak da i napravq predlojenie za seks. i vtoriqt mi varpos e ; az sam na 15 a tq na 12 6te bude li neredno ako prespq s neq?
    Абе ей,детенце!Я се осъзнайте бе хора!Нямам думи!Съмнявам се,че изпитваш истинска нужда от секс,а и сте малко малки още!Тя е на 12,все още не се е доразвила,а секс ще правите!Доколкото съдя по поста ти,май не си много наясно със секса.Я си трай в гащите!

Tova e otvratitelno i samiq fakt 4e iska6 da pravi6 sex s dete e otvratitelen!

Re: am iam edin problem i toi e sledniq

Цитирай Първоначално написано от Зелена
    Абе ей,детенце!Я се осъзнайте бе хора!Нямам думи!Съмнявам се,че изпитваш истинска нужда от секс,а и сте малко малки още!Тя е на 12,все още не се е доразвила,а секс ще правите!Доколкото съдя по поста ти,май не си много наясно със секса.Я си трай в гащите!
    SYGLASEN SYM ABSOLUTNO!

Цитирай Първоначално написано от nyx40
    Tova e otvratitelno i samiq fakt 4e iska6 da pravi6 sex s dete e otvratitelen!
    А той да не би да не е дете?Още са малки и двамата!

ti normalen li si we tq e o6te ne 13,a i nqma da iska da spi s teb,za6toto predpolagam,4e o6te e devstvena i ei taka nqma da legne s putviq koito i predloji seks,a i ot mnogo skoro q poznava6 za da i go predloji6.

[size=10][b]

sigorno ste pravi

sigorno ste pravi
    po-dobre nedei,a i ako pravite sex i tehnite razberat tq 6te kaje 4e ti si q iznasilil da se opravdae pred tehnite garanciq sum.

[size=10][b]

Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    sigorno ste pravi
    po-dobre nedei,a i ako pravite sex i tehnite razberat tq 6te kaje 4e ti si q iznasilil da se opravdae pred tehnite garanciq sum.
    Глупости!!!!

sigorno ste pravi
    Глупости!!!!
    Are molq ti se.Edna priqtelka kaza taka na tehnite da ne i se karat.

[size=10][b]

Guest
    hhahah kefi6 me 4ovek moje 6to ne na tvoe mqsto vednaga __________________________________________________ ___________ Vinagi s Prezervativi

Повече от фен
    ne ta znam kav si i kolko te kefi ama se pak e 12 godi6na predstavi si da ima6 sestra na 12 i da q naebat... ima edin laf fani si kaka da te otraka... pak i ima bezbroi momi4eta na 14 15 16 kadeto se ebat za kapa4ki ot coca cola

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    ne ta znam kav si i kolko te kefi ama se pak e 12 godi6na predstavi si da ima6 sestra na 12 i da q naebat... ima edin laf fani si kaka da te otraka... pak i ima bezbroi momi4eta na 14 15 16 kadeto se ebat za kapa4ki ot coca cola
    ей момче.. не са излагай бе.. 5 ти клас момиче ше ебеш.. толко ли долу паднахме мама му стара.. земи са опрай и изчукай някой кака дето е по така..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

ami mojebi naistina trqbva da ostavq momi4eto da si jivei jivota i da ne se zanimavm s neq. a pak tfa za iznasilvaneto smqtam 4e sa pulni typotiii ni6o li4no kym 4oveka koito go napisa

Мега фен
    Пред обществото ти си я изнасилил. И двамата не сте пълнолетни, но тя е момичето.

ma niii ni6to ne sme prai li .samo se bqh zakanil no kato se zamisli 4ovek naistina 6te e mn typo ot moq strana

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    sigorno ste pravi
    Глупости!!!!
    tva 4e tvoq priqtelka taka se opravdala nezna4i 4e vsi4ki sa tolko zalumpeni

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    sigorno ste pravi
    Глупости!!!!
    tva 4e tvoq priqtelka taka se opravdala nezna4i 4e vsi4ki sa tolko zalumpeni

По добре недеи бадете си приятели наи-много да се целувате и толко. Колко сам страдал заради такива предложения. Били са ми шамари, ритали са ме даже една трагна да ме убижда ПЛС не повтараи моите грешки (на мен ми е простено бех пиан и за 1 ве4ер предложих на 5 ) ама да го праиш омишлено си е чисто самоубииство.

Супер фен
    По-добре хвани някоя по-голяма

Abeeee, pi4, super typo tova be!
    Iska6 da Pravi6 Sex, za6toto tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili i bilo gotino i neznam si kvo, ISTINATA E, 4E EDVA LI I 10% OT TQH NAISTINA SA GO NAPRAVILI! GARANCIQ

6to ne si jivee6 jivota dokato si o6te malyk, ima vreme za sex, ima vreme za rabota, ima6 tolkova vreme za vsi4ko
    Typo E Da Pravi6 Sex prosto za da si go pravil i da se fuka6 s tova!

Edin Istinski Myj i Djentylmen, nikoga nqma da trygne da se fuka i da razpravq nalqvo, na dqsno 4e bil spal s edi kolko si i 4e neznam si kakvo!!!

OSYZNAI SE!!!

SUN4O1
    Guest

EO???

sa takiva purvo ne zabravia 4e pod 14 godini e nezakono da prai6 sex vtoro na 12?????
    a i ti si tvurde maluk cial givot 6e go prai6 ako po4ne6 ot sa 6e ti omruzne a i nz kvo e tva momi4e na 12 det 6e se suglasi trreee da e ebasi kurvata abe MOM4ETA VSI4KI VI INTERESUVA EDNO EBANE SAMO I POSLE ZAHVURLIATE MOMI4ETATA KAT PARCALI NO TUKL ZAVISI KLVI SA MOMI4ETATATA A I MOMM4ETATA IMA IZKLU4ENIA MESATO DA U4ITE PO MALKITE NA HUII NE6A VIE 6E GI U4ITE DA PRAAT SEX EOOO??? NIAMA LO6O MA NE PO TOZI NA4IN
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    mda za sugalenie ima no ne vsi4ki

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nyx40
    Abeeee, pi4, super typo tova be!
    Iska6 da Pravi6 Sex, za6toto tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili i bilo gotino i neznam si kvo, ISTINATA E, 4E EDVA LI I 10% OT TQH NAISTINA SA GO NAPRAVILI! GARANCIQ

6to ne si jivee6 jivota dokato si o6te malyk, ima vreme za sex, ima vreme za rabota, ima6 tolkova vreme za vsi4ko
    Typo E Da Pravi6 Sex prosto za da si go pravil i da se fuka6 s tova!

Edin Istinski Myj i Djentylmen, nikoga nqma da trygne da se fuka i da razpravq nalqvo, na dqsno 4e bil spal s edi kolko si i 4e neznam si kakvo!!!

OSYZNAI SE!!!
    =D> =D> =D> =D> TO4O TKA BRAOO!!!

Супер фен
    ti si sa poburkal ako iska6 tova ... ot petoklasni4ka....a osuznai sa be!!!tolko li dolu padnahme nie bulgarite 4e 4ak 5 klas 4ukame...

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си