.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33989&start

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от nyx40
    Abeeee, pi4, super typo tova be!
    Iska6 da Pravi6 Sex, za6toto tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili i bilo gotino i neznam si kvo, ISTINATA E, 4E EDVA LI I 10% OT TQH NAISTINA SA GO NAPRAVILI! GARANCIQ

6to ne si jivee6 jivota dokato si o6te malyk, ima vreme za sex, ima vreme za rabota, ima6 tolkova vreme za vsi4ko
    Typo E Da Pravi6 Sex prosto za da si go pravil i da se fuka6 s tova!

Edin Istinski Myj i Djentylmen, nikoga nqma da trygne da se fuka i da razpravq nalqvo, na dqsno 4e bil spal s edi kolko si i 4e neznam si kakvo!!!

OSYZNAI SE!!!
    =D> =D> =D> =D> TO4O TKA BRAOO!!!
    \/ \/ \/
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Фен
    Град
    В най - якия град
    Оле господи докъде е стигнал светааааа ? 12 годишна с 15 годишен

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    [/i] ahhhahahahh ne si dobre....ne e li malko malka mackata,a se ogledai za ne6to po podhodqshto... ama kato gledam i ti ne si mn golqm ama tva e dr tema....ha \/ \/ \/
    Love you Kris !!!

Голям фен
    404

Повече от фен
    Ne pi4 nedei,na 12 e dosta malka! a i taka da otide6 da i iztursi6 4e iska6 samo sex ot neq?!?

Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    abe ne mi se 4etqha si4kite postove ama az sym na 12 godini ( mom4e ) kato slusham nashte momi4eta 4e i drugi momi4eta razpraqt za gajeta na po 20 godini nashte momi4eta trqq se sprat ve4e na po 10 godini gi porqt towa e prostotiq ne predlagaite na momi4eta dokato ne uzreqt :P pone 14-15 god bahti izkazvaneto :P

Breeeiii da uzreqt 14-15, abe eiii mal4ugani, sprete se be! Govorim za nad 16, kogato 4ovek ve4e ne e maloleten!!!

Госта
    Guest
    брато аз имах същата ситуация ... слуши са ...
    значи отивате на кафенце ала бала и там и поръчваш нали и казваш следното ...
    абе за тебе кафе нали ? предполагам че бира не пиеш ?
    и тя за да се напраи на голема ше кае аа пия пия и ше ти са ухили
    и тогаа и зимаш ена бира и ена на теб ... онаа си изпива бирата а ти твойта само се праиш че пииш ма не пишш ... сешсе да не се напииш ... и казваш искаш ли още една ? и онаа нали пак да се напраи ... и и зимаш ена още и след тая бира и кааш
    абе май нещо не ти е добре ела до нас да ти дам да пийнеш некфо хапче ...
    слуши са иде най якото
    завеждаш я във вас и там я вкарваш в стаята ти и кааш
    е са ида сешсе ?
    и оная се ухилва и след малко ти идваш само по риза и панталони ама разкопчана риза сешсе такаа като на хавайците и седаш до нея и почваш да и разпрааш колко е яко да се напушиш и и разпрааш неква история как си се напушил и е било некво супер яко е такоа и изведнъж ти пушила ли си коз ? и вадиш от джеба на ризката ( нали се сеш като ония на хавайците че инче не стаа ) едно свито козче ама свито не да се занимааш да свиваш пред нея да не я отегчиш ... и палите нали пушите там ( ако имаш проблеми с козенето пусни нова тема аз щи обясня ) и като се напушите почваш си чешеш пацата ... и само кааш .. абе я да проам нещо ... и почваш да я чешеш и нея отдолу ... там нали сешсе ... на пичока бе .. и оная се мокри там и тогаа и смъкваш дънките и ПРАААС и почваш да и го ръгаш ... ама глей да ползваш капут че аз немах и баце нема ти разпраам после как ме гърби некаф дърт и ми разпраа ти ли ше бремениш щерка ми бе ?! и как съм събирал пара за аборта ... ай успех бацко

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nyx40
    tvoite samohvalni priqteli se fukat 4e ve4e sa go pravili
    Ами чи той го е правил бе прочети му постовете и ще разбереш... :P

а към nqma_zna4enie
    Момче или момиче

А сега сериозно...
    nqma_zna4enie мисля, че това е неправилно и ще ти дам един пример - тебе, виж какви работи стонаха с тебе и онова момиче, заради липсата на инфо и малката възраст.Така, а сега си представи с едно 12 годишно момиче колко по-големи бели могат да станат
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Давай! Направо й предложи! Те сегашните петокласнички са много отракани и напред с материала и ще се зарадва!

Цитирай Първоначално написано от Госта
    и тогаа и зимаш ена бира и ена на теб ... онаа си изпива бирата а ти твойта само се праиш че пииш ма не пишш ... сешсе да не се напииш ... и казваш искаш ли още една ? и онаа нали пак да се напраи ... и и зимаш ена още и след тая бира и кааш
    слуши са иде най якото
    е са ида сешсе ?
    и оная се ухилва и след малко ти идваш само по риза и панталони ама разкопчана риза сешсе такаа като на хавайците и седаш до нея и почваш да и разпрааш колко е яко да се напушиш и и разпрааш неква история как си се напушил и е било некво супер яко е такоа и изведнъж ти пушила ли си коз ? и вадиш от джеба на ризката ( нали се сеш като ония на хавайците че инче не стаа ) едно свито козче ама свито не да се занимааш да свиваш пред нея да не я отегчиш ... и палите нали пушите там ( ако имаш проблеми с козенето пусни нова тема аз щи обясня ) и като се напушите почваш си чешеш пацата ... и само кааш .. абе я да проам нещо ... и почваш да я чешеш и нея отдолу ... там нали сешсе ... на пичока бе .. и оная се мокри там и тогаа и смъкваш дънките и ПРАААС и почваш да и го ръгаш ... ама глей да ползваш капут че аз немах и баце нема ти разпраам после как ме гърби некаф дърт и ми разпраа ти ли ше бремениш щерка ми бе ?! и как съм събирал пара за аборта ... ай успех бацко
    Molq ne pravete tova
    Ludi li ste Az li sym star ili vie ste dosta izvrateni????

Фен
    Град
    На гъза на географията
    хахахха на къде отва светът тема:кво означава духане и тн. пусната от 12 годишно момичнце след тва колко трябва да ми е голяма на 16 ся пък да преспя с петокласничка ми я обикои детските градинки моиш си харесаш някое момичнце по младичко да опънеш я се опраите хора
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Госта
    слуши са иде най якото
    е са ида сешсе ?
    Ти си бахто смешника СЕШСЕ....хахах може някое бяло прахче да и бутне някоя спринцовка да и предложи така по хаваиски от джобчето да си я извади пък може и от гащите да си я извади така по японски хаххахаха бягаи да играеш
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

няма смисъл пич тя е още дете ... тя още обувките си незнае да завърже пък за секс ще говорим...може и цикъл да няма още

Sedq ... sedq ... cheta ... i ne moga da povqrvam xorata do kyde sa stignali ... kak s petoklasnichka bre ... Imashe postove koito me ubiva ....
    Vypreki, che vseki si reshava kakvo da pravi ... s 5-to klasnichka dori ne namiram smisal da si lqgash .... Ta kakto kazaxa tq ne znae da si vyrzva obuvkite ... a kamo li da ti e kef s neq kato si legnesh ....

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Хах е тя е на 12 бе човек! Още е много малка...
    по-добре си намери някоя горе долу на твоята възраст.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    ти луд ли бе ве?!!? коя на 12-13 6се съгласи ?! е ест.ако не е някфа.. пък те ве4е мн зеха да стафат такифа... пък и как мое6 да се еб*6 с някоя дет нито ти е гадже нит ни6то... а ве вие сте ненормални и мн извратени бе... кфо си мислите 4е всяка на 12-13 би се навила ли ?! да...се 6е има някоя дет да се навие ама...аз съм на 13 и даже не бих се навила да ида на кафе...да не говорим за другото бахти... пък и..а ве не не то не е за разпраане просто е траги4но! немоа си предстафа 4е мое да има такифа моми4ета...ем...е тфа са 4алгарите!!!!!!

Гост-само не знам какво е общото с темата?????
    А по темата........абе,направо нямам думи!!!!Силно се надявам да е поредния базик на някой пикльо,а ако има такива момичета...направо ми се плаче!!!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Имах в предвид "чалгарите" какво общо има с темата???
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

v nikav slu4ai NEE predlagai sex na tova moalko neviino suszdanie ti yred li si ... ta tq e oshte malko malko dete ... samo she q oskvernish i posle she q ... zarejesh q beii weeee

Цитирай Първоначално написано от crystal_tear
    Имах в предвид "чалгарите" какво общо има с темата???
    Предполагам,че връзката е следната-->
    щом слушат чалга значи са яко прости(което си е факт)->
    щом са яко прости значи не могат да мислят грам->
    щом не могат да мислят грам значи може да почнат да се еб*т на по 12-13

Blagodarq za poqsnenieto! No ne mislq,4e muzikata moje da byde 4ak takyv opredelqsht faktor otnosno zapo4vaneto na sexualniq ti jivot.A,mislq 4e sa prosti ne tezi koito slu6at 4alga,a tezi koito opredelqt tolkova vajni ne6ta ot vida muzika,kompaniqta i 4ujdoto mnenie!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си