- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Am pak az s tezi moi problemi.............:)
Hora nali predi 1 den nqkade vi razkazah za mo qproblem.Haresah si mom4e ot moq klas, koeto mi prave6e nameci sumati vreme i az ne mu otvurnah.I sega az napravih purvata kra4ka i t.n.vs se opleska.Ama nai-lo6oto e 4e toi e kazal na negov pr koito e i moi pr, koeto e hubavoto, atka de toi e akzal e4 sega na zelenoto u-6te deto 6te hodim sum 6tela da imam o6te dein 6ans.Tova be6e mn gadno.Zna4i az pravq purvata kra4ka, anikoga ne sum go parvila, 4e i deviza mi e''NIKOGA NA KOLENE PRED NAI-PREKRASNOTO MOM4E'' i sled tova toi 6te iska edin vid da mu svalqm zvezdi..............E gano e taka.Sega mislq da se durja kakto dosega, ama mn se drazna.Vie kakvo 6et em posuvetvate?
Така...Ами първо се научи да пишеш, защото това твоето го четох 10 мин, докато го разбера и разчета...
Най- добре поговори с него и се разберете дали искате да сте заедно или не. Така ще спестите много мислене и напразни усилия. Другия вариант е да си помислиш дали найстина искаш да си с него и дали найстина имаш шанс. Ако е така действай на зеленото у-ще, пък ако не стане, майната му. Зарежи го. Той ако те харесва сам ще тръгне след теб. То до едно време се търпи, после заебаваш![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
Moe milo Malko_kote... vij sa,i dvamata se haresvate ama mai i dvamata ste dosta gordelivi4ki
ti ne iska6 da ti4a6 sled nego,i toi ne iska mi togava kvo praite
ili otiva6 i mu kazva6 taka i taka haresvam te ili nekvi nameci mu pravi tam nz i toi ako ti otvurne ok ako ne mainata mu!kvi zeleni u4ili6ta kvi pet leva
![]()
awe kvo my se vprqga6 na toq myxlio,az na takiva im se otvarqm o6te pove4e pravi kvoto ti hrumne da nema6 zadrujki i 6te vidi6 kak 6te my zatvori6 ystata.toi sq taka kato te razigrava iska da te zduha za da vidi dokade 6te stigne6.davai bez zadrujki i 6te vidi6 kvo 6te stane....e pone pri mene toq plan raboti ,pojelavam ti i na tebe da ti svur6i rabota \/
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Lele vie ste tochno kato v detskata gradina...pyrvo ediniq iska ...posle pak drugiq ne iska...po dure si stoi mirnu na dupitu i ne prai nishtu pa toi aku iska she naprai neshtu
na tva zeleno daskalo 6te se darji6 mn na razstoqnie i 6te vidi6 kak sam 6te doide pri teb![]()
Между другото и това е хубав вариант. \Първоначално написано от Bad_Girl4e
/
Абе спечели си го!Когато аз имах подобен проблем и не направих нищо сега съжалявам.