- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
iskam da vi pitam kude kandidatstvahte sled 7 klass u kude vi prieha?/ i ako niakoi u4i v klasi4eskata amerikanskia koleg ili italianskia licwei da mi kage pls??? kak e tam i s kvo vlezohte ls????![]()
![]()
![]()
za tva zn ma s kvo to4no a i kude u4i e vse pak e edna godina v givotatati ot koiato ti zavisi bude6eto mne e li tka? 6e 6e li6a edna godina re6ila sam go ama vi pitam niakoi da mi kage po to4no plsПървоначално написано от priti_kiti
![]()
![]()
mesi za saita ako niakoi r zn ne6o da sodeli pls?Първоначално написано от Sladurka_f
аз влезнах в неква обикновена гимназия ма поне ше зема хубава диплома...
В МГ"Баба Тонка" ...То аз имах шансове за къде ли не, ама там ми се учеше...
Ам.. аз съм в Руската гимназия -133то ,и мога да кажа че съм си много доволна !![]()
а бтв за НГДК съм чувала разни истории от типа че се влиза и с връзки( 2ма fr. цяла година учиха като съдрани и т.н.,накрая точно когато чакали да излязат резултатите ,1 майка казала на сина си ( тва след изпитите там):миличък влез и благодари на директорката за помоща!![]()
![]()
)
иначе си мисля че е яко да учиш латински![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Абе не знам каква е работата в класическата, ама една съученичка като кандидатстваше там, влезе с две и нещо по математика и 5.25 по бел, на вътрешните изпити пак някакви слаби оценки изкарала, ама не си заслужава да се учи там.
Послепис: аз съм в 1АЕГ![]()
9ФЕГ->сфвлезнах с 4.75 /БЕЛ/ и 5.50/математика/
в американския се влиза много трудно-страшно сложни задачи за много малко време
мъртва тишина и изведнъж квестора ви кресне "ОСТАВЕТЕ МОЛИВИТЕ" и ти си изкарваш ъкъла
така се стресна 1 момиче,че си надраска целия лист![]()
![]()
а в класическата има специялни уроци...аз се отказах да кандидатствам там щото е на майната си-в модерно предградие...но имам 1 фр който влезна там с 4ка по литература и 6 на устния по история
никъде не се влиза лесно...разбира се,когато сам си го постигнеш![]()
но по-важното е да останеш там където си влезнал![]()
Аз съм в 91-София или както е по-изестно немската гимназияСупер яко училище е,това мога да ти кажа,разбира се има си и недостатъци,ама къде ги няма?! :P За класическата гимназия съм чувала хубави неща,и все пак,според мен,това училище като че ли не ти отваря големи възможности
За Американския-ами честно казано никога не бих се записала там-1во защото е частно училище,2ро не виждам с какво е по-добро от всички останали гимназии.Като изключим материалната база,навсякъде има добри учители,а пък английски език може да научи всеки,по всяко време,стига да има желание
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
mi az minalata godina vlqzoh v 31 su4em v sf
vpro4em dosta dobro u-6te
a vlqzoh s 4,125 po BEL
5,00 po matematika
hihihi ako vleze6 ori men slu4aino obe6tavam da ne te zamerqm s morkovi)))
v john atanasov - onova po elektronika na pliska
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
мда 31 не е лошо и аз съм там, ама съм 7ми клас и искам в немската да влязаПървоначално написано от ledenata_kralicA
А за американския - то вече мина изпита за там и понеже една съученичка беше знам че не е било лесно и са писали есе за няква риба дали да я дадеш на просяк или да провериш дали е развалена и някви такива глупости и според мен не си заслужава. А за класическата - интересно но някои неща не ме кефат там като например древногръцки и че се намира на майната си иначе е добра гимназия
Malko mai shte te razocharovam..
izpityt za Amerikanskiq kolej mina..beshe na 26 mart.Na mene mi beshe sredno truden..moje bi ako imah povechko vreme shtqh da uspeq da resha vsichki zadachi vqrno,no..vse edno,mislq che dobre se spravih))
ми кандидатствах и ме приеха в:
-техникум по електроника джон атанасов (добре че не влезнах, баси селянията, тъпа и проста е там)
-Национална прородо математическа гимназия с физика (добре че не влезнах щех да стана... физик. знаете ги кви са)
-в Правец техникум по микропроцесорна електроника или там каквото е (добре че не влезнах че и там е село а й е някво много несериозно до колкото съм чувал)
-и са уча в технологно училище по електронни системи към технически университет софия (много се радвам от изборра си по ред причини...)
hm i men me bqha prieli v NPMGПървоначално написано от дрЕБОсъчко
hihi dobre 4e ne vlqzoh 4e sega 6tqh da si sksvam guza ot u4ene:}![]()
hahaha absoluitno vqrno tvurdenie:}Първоначално написано от дрЕБОсъчко
aaaa,az 6tqh da vlqza s himiq.......mani mani
Ми след 7-ми клас и аз кандидатсвах имах шанс да влезна където искам и накрая се набутах на най-малоумното даскало ПМГся малко съжалявам ама...
kakvo ima6 predvid pod znaete gi kvi sa, kvi sa ?Първоначално написано от дрЕБОсъчко
eeee щеше бомби да правиш, рази експерименти от сорта на:Първоначално написано от ledenata_kralicA
-мария какво получи
-синя течност
-мария браво 6. иване какво получи
-зелена течност госпожо
-иване браво 5. ледена кралице какво получи
-черна течност госпожо
-(набързичко)кралице слаб две. клас залегни!!!
след 7-ми ли ... ми в Професионална Агротехническа Гимназия "Н.Вапцаров"-Бяла Слатина ... специалност икономика ... ама искам да се местя в старото даскало че тука е пълна смрад