- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
a we si4ki se fukate kolko ste umni ama pa az 6e vi kaja 4e s 4etvorki vleznah v nai qkoto daskalo v sf! 12to sou i traa da znaete 4e tam e perfektno 6oto ako si u4i6 normalno i orazovanie i diploma 6e si zeme6....a na si4koto i otgore daskalite sa adski veseli i pada ewati kupona...i horata vutre sa pe4eni....o6te pove4e 4e na vun6en vid to e nai qko-ot do v grafiti praveni ot kadurni hora \/ az gore6to preporu4vam 12to
AZ sam v 138-mo na pliska mn e gotino
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Бастилията![]()
Feel my pain
ei,ei,i az sum tam:}Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
В СГСАГ-Строителния техникум
Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.
Ami 6to gode dobre se predstavih!Bqha me prieli v dr grad da u4a,ma se otkazah!Sq sum v Mg i mi e dobre!Pone za sq de![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
В Софийската Математическа Гимназия "Паисий Хилендарски" на първо класиране сред първите 20 с оценки:
Математика - 5.969
БЕЛ - 5.250
за тези дето не ми вярват след малко ще сканирам и ще пост-на
EDIT:
![]()
след 7 клас ме приеха в Правец в езиковата с немски вьпреки че имаше как да си избирам от няколко училища,като главно се колебаех м/у компютьрната пак в Правец и езиковата но определно сьм доволна от това което сьм избрала вьпреки че си има няколко недостька
резултати от изпита:БЕЛ-5,125 и Математика-4,031
I was lost and I'm still lost...
Ег-Ловеч, немски...известни сме с филма "Вчера", Клетва на Щурците![]()
Иначе първата Езикова в България
![]()
СМГ
pri tova v moq klas *hili se idiotski*Първоначално написано от lori :)
az bqh v EG "PLOVDIV" za izestno vreme , angliiskata deto i vikat, ama ne mi se haresa ne6to... mn smotano daskalo be6e za men![]()
haha mdam ina4e ne pomnq mn s kvo vleznah , mai po bel imah nqkade kam 5 i 50 a pak po math 5 i dvaise i ne6to
![]()
If YoU ThiNk tHe FuCk iS FunNy
FuCk YouRseLf AnD sAve The MoNeY!!!
AMI az s1m v stroitelnia v pld!! mn iako daskalo s mn iaki f! vleznah s 2 4etvorki na izpitite!!
FOREVER BOTEV PLOVDIV
ха, и аз съм тамПървоначално написано от faster_pr
кой клас сте?
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Ми аз се набутах в Търговско Банковата-гимназия и първите 3 години си съдрах задника от учене,а сега в 11-и клас щапка на тояга и никой не си мръдва пръста да чете,а има едни даскали който ги правиме рошави,но иначе даскалото е маняшко!![]()
People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...
8дПървоначално написано от doctordre
Az vlqzax v g4e i mnogo mi e tapo tam predi v biv6eto daskalo be6e golqma maniq v g4e ne e tai Ni6o nadqvam se pone da vzema xubava diploma
ее, аз завърших оня денПървоначално написано от lori :)
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Първа Английска![]()
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
manqciii pukaitii sa ot qd)) az sam v nai nai nai manqshkoto daskalo GRE g.s.rakovski - burgas ;Pp~ tam sme adskiti lica :} mnoUu maniq{{}}
![]()
Езиковата Гимназия![]()
[color=
преебах се и са съм в 1АЕГ СФ
Я кажи защо си се "преебала", че това ми е едно от първите желания - 1 АЕГПървоначално написано от sweet_
:P
skrii se be! Mene me prieha taq godina v tva skapano u4ili6te s 5.125 i 5.094! NE VLIZAITE V NEG QKO E ZLE!!!!Първоначално написано от Axel_f
![]()