.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 200
    В една гиманзийка - английски/информатика

Guest
    a we si4ki se fukate kolko ste umni ama pa az 6e vi kaja 4e s 4etvorki vleznah v nai qkoto daskalo v sf! 12to sou i traa da znaete 4e tam e perfektno 6oto ako si u4i6 normalno i orazovanie i diploma 6e si zeme6....a na si4koto i otgore daskalite sa adski veseli i pada ewati kupona...i horata vutre sa pe4eni....o6te pove4e 4e na vun6en vid to e nai qko-ot do v grafiti praveni ot kadurni hora \/ az gore6to preporu4vam 12to

Голям фен
    AZ sam v 138-mo na pliska mn e gotino
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Бастилията
    Feel my pain

Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    Бастилията
    ei,ei,i az sum tam:}

В СГСАГ-Строителния техникум
    Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Ami 6to gode dobre se predstavih!Bqha me prieli v dr grad da u4a,ma se otkazah!Sq sum v Mg i mi e dobre!Pone za sq de

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

В Софийската Математическа Гимназия "Паисий Хилендарски" на първо класиране сред първите 20 с оценки:
    Математика - 5.969
    БЕЛ - 5.250

за тези дето не ми вярват след малко ще сканирам и ще пост-на

EDIT:

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    след 7 клас ме приеха в Правец в езиковата с немски вьпреки че имаше как да си избирам от няколко училища,като главно се колебаех м/у компютьрната пак в Правец и езиковата но определно сьм доволна от това което сьм избрала вьпреки че си има няколко недостька
    резултати от изпита:БЕЛ-5,125 и Математика-4,031
    I was lost and I'm still lost...

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Ег-Ловеч, немски...известни сме с филма "Вчера", Клетва на Щурците Иначе първата Езикова в България

Град
    София
    СМГ

Цитирай Първоначално написано от lori :)
    СМГ
    pri tova v moq klas *hili se idiotski*

az bqh v EG "PLOVDIV" za izestno vreme , angliiskata deto i vikat, ama ne mi se haresa ne6to... mn smotano daskalo be6e za men haha mdam ina4e ne pomnq mn s kvo vleznah , mai po bel imah nqkade kam 5 i 50 a pak po math 5 i dvaise i ne6to

If YoU ThiNk tHe FuCk iS FunNy
    FuCk YouRseLf AnD sAve The MoNeY!!!

AMI az s1m v stroitelnia v pld!! mn iako daskalo s mn iaki f! vleznah s 2 4etvorki na izpitite!!
    FOREVER BOTEV PLOVDIV

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от faster_pr
    СМГ
    ха, и аз съм там кой клас сте?

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Град
    Sofia
    Ми аз се набутах в Търговско Банковата-гимназия и първите 3 години си съдрах задника от учене,а сега в 11-и клас щапка на тояга и никой не си мръдва пръста да чете,а има едни даскали който ги правиме рошави,но иначе даскалото е маняшко!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    СМГ

Az vlqzax v g4e i mnogo mi e tapo tam predi v biv6eto daskalo be6e golqma maniq v g4e ne e tai Ni6o nadqvam se pone da vzema xubava diploma

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    СМГ
    ее, аз завърших оня ден

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Фен
    Град
    леглото
    Първа Английска
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

BaBy`{f}^91
    Guest

:))

manqciii pukaitii sa ot qd )) az sam v nai nai nai manqshkoto daskalo GRE g.s.rakovski - burgas ;Pp~ tam sme adskiti lica :} mnoUu maniq{{}}

Езиковата Гимназия
    [color=

преебах се и са съм в 1АЕГ СФ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_
    преебах се и са съм в 1АЕГ СФ
    Я кажи защо си се "преебала", че това ми е едно от първите желания - 1 АЕГ :P

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Аз съм в 91-София или както е по-изестно немската гимназия Супер яко училище е,това мога да ти кажа,разбира се има си и недостатъци,ама къде ги няма?! :P За класическата гимназия съм чувала хубави неща,и все пак,според мен,това училище като че ли не ти отваря големи възможности За Американския-ами честно казано никога не бих се записала там-1во защото е частно училище,2ро не виждам с какво е по-добро от всички останали гимназии.Като изключим материалната база,навсякъде има добри учители,а пък английски език може да научи всеки,по всяко време,стига да има желание
    skrii se be! Mene me prieha taq godina v tva skapano u4ili6te s 5.125 i 5.094! NE VLIZAITE V NEG QKO E ZLE!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си